Ben je op zoek naar een love shoot Den Haag? Ben je op zoek naar fotograaf die op een ontspannen manier prachtige foto’s van jou en je partner kan maken? Zoek je een fotograaf die met je meedenkt en jullie helpt bij het plannen van de fotoreportage voor een bijzonder eindresultaat: een love shoot Den Haag van jou en de liefde van je leven!

Love shoot Den Haag.

Love shoot Den Haag.

Spontane love shoot Den Haag

Een fotoreportage vol emoties, leuke en spontane momenten. Leuk als cadeautje voor Valentijnsdag, een verjaardag of een ander bijzonder moment. Geniet samen met je geliefde, terwijl de fotografe unieke momenten op beeld vastlegt. Foto’s in het park, op het strand, in een sfeervol restaurant of in een historisch stadscentrum. De mogelijkheden en locaties zijn eindeloos. Geforceerd poseren is niet noodzakelijk. Samen van elkaar genieten en plezier maken, staan voorop! Stem de kledingkeuze op elkaar af, qua kleur en stijl. Ook dit bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek.

Onvergetelijke momenten, liefdevolle herinnering

Een love shoot is het vastleggen van onvergetelijke momenten van jou en je partner. Het resultaat is een smaakvolle, unieke fotoreportage waar je later met veel genoegen op terugkijkt. Liefdevolle herinneringen worden gemaakt van intieme, spontane en uitbundige momenten. Of je nu een love shoot Den Haag laat maken als aanloop naar jullie bruiloft, om een bijzondere periode af te sluiten of gewoon om de spontaniteit van het moment de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie zorgt ervoor dat oprechte emoties in de foto’s naar voren komen. Laat jullie liefde voor elkaar en vanaf spatten. Natuurlijk is een love shoot bedoelt om later naar een fantastisch eindresultaat te kijken, maar eigenlijk is een fotoreportage met je grote liefde vooral leuk om te doen en mee te maken.

Love shoot Den Haag op locatie naar wens

Bij het kiezen van een locatie, kijken we samen naar de binnen- of buitenlocatie die bij jullie past. Zo kan de fotoreportage gewoon thuis gedaan worden, maar ook een andere locatie is mogelijk. Hierbij wordt door de fotografe rekening gehouden met zowel de setting als de ideale belichting. Buitenfoto’s worden vaak aan het einde van de middag gemaakt, omdat het natuurlijke licht dan op zijn mooist is. Het laten maken van een love shoot is leuk en de foto’s worden zowel waardevolle als liefdevolle herinneringen. Wanneer je over een aantal jaren, misschien wel samen met kinderen, kijkt naar het leven van nu komt de tastbare herinnering voor je ogen tot leven.

Afspraak love shoot

Willen je spontane, gezellige of ontroerende foto’s als love shoot in Den Haag laten maken? Neem dan contact op met Charlotte van Wooning fotografie Fotografie. De ervaren fotografe bespreekt de mogelijkheden en kosten van de love shoot vrijblijvend met jou of jullie. Locaties worden besproken en indien gewenst krijg je tips en adviezen om jullie kleding qua stijl enigszins op elkaar af te stemmen. Een love shoot kan in elk seizoen gemaakt worden. Meer weten of een afspraak maken voor een fotoreportage? Je kunt Charlotte van Wooning fotografie zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Love shoot Den Haag FAQ

1. Waar kan een love shoot gemaakt worden?

Een love shoot kan zowel in de fotostudio als op locatie gemaakt worden. Misschien hebben jullie een voorkeur voor een plaats die veel voor jullie betekend, zoals de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben of waar het eerste afspraakje was. De mooiste love shoots worden gemaakt op een plek die voor jullie betekenis heeft. Als dit een buitenlocatie is dan houden we tijdens het plannen van de afspraak rekening met de natuurlijke licht inval.

2. Wat doen we bij regen op de dag van de love shoot?

Om mooie buitenfoto’s te maken is de zon niet noodzakelijk. Zolang het maar droog is, kunnen we een love shoot buiten doen. Werkt het weer echt niet mee en worden er geen opklaringen verwacht, dan kunnen we de afspraak verzetten of naar binnen verplaatsen.

3. Welke kleding trekken we aan?

Kies kleding waar je jezelf prettig en comfortabel in voelt. Stem de kleding een beetje op elkaar af, waarbij jullie er niet identiek uit hoeven te zien. Pas op met drukke prints en opvallende teksten. De fotografe geeft je vooraf tips en adviezen over de kledingstijl.

4. Kunnen we een love shoot laten maken, voorafgaand aan trouwfoto’s?

Ja. Als jullie trouwplannen hebben is het leuk om een love shoot te doen. Je kunt de foto’s gebruiken voor een ‘save the date’ kaart, maar het gebeurt ook regelmatig dat een love shoot wordt gedaan als generale repetitie voor een trouw shoot.

5. Kan de love shoot in ons stamcafé gemaakt worden?

Ja. Als de verantwoordelijke van de betreffende horeca zaak daarin toestemt kan de love shoot daar gemaakt worden. Vaak zijn jullie niet de enige aanwezigen in een café, restaurant of lunchroom. Nieuwsgierig ogen zijn iets waar je rekening mee moet houden.

6. Moeten we kunnen poseren om een love shoot te laten maken?

Niet iedereen staat dagelijks voor de camera en niet iedereen is een geboren model. Je hoeft niet te kunnen poseren om mooie love shoot foto’s te laten maken. De ervaren fotografe praat jullie ontspannen door de sessie heen en al pratend krijg je tips en aanwijzingen. De foto’s worden gemaakt terwijl jullie aandacht voor elkaar hebben, elkaars handen vasthouden, samen een activiteit ondernemen of samen genieten van een hapje en drankje in jullie favoriete restaurant.

7. Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Na de love shoot worden de gemaakte beelden nabewerkt in de studio. Je ontvangt van de mooiste foto’s een online galerij. De foto’s kunnen in uiteenlopende formaten en op diverse materialen afgedrukt worden.

8. Hoelang duurt een love shoot?

Een love shoot duurt gemiddeld 1 à 2 uur.

9. Is het laten maken van een love shoot duur?

Charlotte van Wooning fotografie heeft een aantal fotografiepakketten waaruit je een keuze kunt maken. De kostprijs van een love shoot hangt af van de duur van de fotosessie en het aantal foto’s dat wordt gemaakt. Ook de manier waarop de foto’s worden afgedrukt is van invloed op de prijs van de fotosessie.

Gerelateerde onderwerpen