Ben je op zoek naar informatie over een love shoot Voorburg en omgeving? Een fotoreportage om de liefde die jullie voor elkaar hebben vast te leggen. De love shoot kan gemaakt worden in jullie stamkroeg, in de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben, op het strand, in het bos of in de fotostudio waar diverse foto props aanwezig zijn. Willen jullie graag een spontane love shoot Voorburg laten maken? Charlotte van Wooning fotografie legt de liefde zonder geforceerde poses op beeld vast.

Love shoot Voorburg.

Love shoot Voorburg.

Spontane foto’s love shoot Voorburg

Samen op de foto. Het is voor velen een spannend moment, waar vooraf ongemakkelijk tegenaan wordt gekeken. Jezelf ontspannen laten fotograferen doet niet iedereen graag. Je zult verbaasd zijn door het resultaat van deze fotoshoot. De ervaren fotografe weet precies hoe ze jullie op ontspannen, spontane wijze door de fotoreportage kan begeleiden zonder dat er sprake is van houterige poses. Zonder dat het ongemakkelijk is kunnen jullie van elkaar genieten. Details als liefdevolle aanrakingen, vluchtige blikken worden gevangen in het moment. Een love shoot is een mooie manier om een tastbare herinnering aan de liefde te laten maken.

Intieme love shoot

Het laten fotograferen van de liefde is een intieme gebeurtenis. Wees ondanks de aanwezigheid van de camera jezelf. Laat zien wat jullie voor elkaar voelen. Ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Elk moment is een goed moment voor een love shoot. Hebben jullie trouwplannen en mag de hele wereld dat weten? Ook dan kun je een love shoot laten maken en de foto’s gebruiken voor uitnodigingen of ‘save-the-date’ kaarten. Wil je iemand anders verrassen met een fotoreportage? Dat kan natuurlijk ook. Afspraken worden dan gemaakt met het koppel dat de verrassing heeft gekregen.

Locatie love shoot Voorburg

Vaak is het kiezen van een geschikte locatie, naast de kledingkeuze, een van de moeilijkste onderdelen van de fotoshoot. Afhankelijk van het seizoen kun je de voorkeur hebben voor een buitenlocatie. Voorburg, aan de rand van de Hofstad, heeft geweldige locaties. Zo kun je kiezen voor een romantische strandwandeling, maar ook flaneren in de Paleistuin levert prachtige plaatjes op. Wil je liever in het historische centrum gefotografeerd worden? Bespreek het met de fotografe. De keuze is uitgebreid. Buitenfoto’s worden meestal gemaakt aan het einde van de middag, tegen de tijd dat de zon ondergaat. De speling van het licht is dan het mooist. Dit is bij een binnen locatie niet van toepassing. Welke locatie je ook kiest, stem de kleding af op elkaar en op de omgeving.

Afspraak maken love shoot

Wil je meer weten over de mogelijkheden of kosten van een love shoot in Voorburg en omgeving? Neem contact op met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. De fotografe maakt graag kennis met jullie. Samen bespreken we de locatie en de stijl waarin de foto’s gemaakt worden. Kies voor een stijl die dicht bij jullie licht, dan worden de mooiste resultaten bereikt. De foto’s die gemaakt worden kunnen in diverse formaten op verschillende materialen gedrukt worden. Charlotte van Wooning fotografie is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Love shoot Voorburg FAQ

1. Waar in Voorburg kan ik een love shoot laten maken?

De fotografe van Charlotte van Wooning fotografie kent verschillende bekende en minder bekende fotolocaties in Voorburg en de directe omgeving. Afhankelijk van jullie voorkeur voor een binnen of buiten locatie bespreken we de mogelijkheden. Het schilderachtige Museum Huygens’ Hofwijck, een picknick langs de Vliet of een boottochtje over diezelfde Vliet. Fotolocaties te over.

2. Wij houden niet van poseren, kunnen we een spontane love shoot laten maken?

Natuurlijke beelden die laten zien wie jullie zijn en hoeveel jullie van elkaar houden. Dit soort foto’s worden spontaan gemaakt, zonder dat jullie daarvoor statig poserend en geforceerd glimlachend worden weergegeven. Het zijn juist die echte emoties die een love shoot bijzonder maken. Uiteraard zal de fotografe hier en daar een aanwijzing geven, maar spontaniteit heeft de overhand. Laat de liefde voor elkaar zien!

3. Hoeveel foto’s worden er gemaakt en hoeveel foto’s ontvangen we?

Iedere love shoot en elk budget is anders. Tijdens de fotosessie wordt op relatief korte tijd, 1 à 2 uur, een groot aantal beelden gemaakt. De fotografe selecteert in de studio de mooiste foto’s en bewerkt deze na. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben jullie een fotografiepakket gekozen en het daarin inbegrepen aantal foto’s wordt in een overzichtelijke galerij afgeleverd. Vervolgens kunnen jullie een selectie maken van de foto’s die je graag wilt laten afdrukken.

4. Wij willen een love shoot over de grens laten maken, gaat Charlotte van Wooning fotografie met ons mee?

Wanneer de agenda het toe laat, kan de fotografe met jullie mee om de foto’s te maken.

5. We zijn verloofd, willen een love shoot laten maken en de foto’s gebruiken voor de uitnodiging van ons huwelijk. Kan dat?

Ja, het gebeurt regelmatig dat koppels voorafgaand aan trouwfoto’s een love shoot laten maken. De foto’s kunnen niet alleen voor de trouwkaart gebruikt worden, maar het is gelijk een ideale mogelijkheid om vertrouwen met de camera te krijgen en aan de fotografe te wennen.

6. Hoelang duurt een love shoot ongeveer?

Gemiddeld zijn we 1 tot 2 uur bezig met het maken van de foto’s. We plannen de shoot niet te krap, zodat er ook tijd is om eventueel van kleding en/of locatie te wisselen. Vooraf hebben jullie vaak eigen ideeën en plannen voor de love shoot en de stijl waarin de foto’s gemaakt worden. Hier houden we tijdens het plannen van de fotosessie uiteraard rekening mee.

7. Gebruikt Charlotte van Wooning fotografie onze foto’s voor reclame- of publicatiedoeleinden?

We respecteren jullie privacy. Natuurlijk zien we graag dat jullie foto’s op onze website gebruikt mogen worden, maar we respecteren het ook wanneer jullie dat liever niet hebben. Alleen wanneer je vooraf schriftelijk toestemming geeft worden de beelden voor publicatiedoeleinden gebruikt, anders niet.

8. Mag onze hond mee naar de fotoshoot?

Ja, al is het vooraf goed om te controleren of de hond op de afgesproken of gewenste locatie welkom is.

9. Zijn er accessoires die we niet mogen vergeten?

Of en welke accessoires jullie meenemen, laten we graag aan jullie over. Neem iets mee dat wat over jullie zegt of een voorwerp dat veel voor jullie betekent. Vermijd het meebrengen van te grote accessoires.