Wil je een love shoot Monster en omgeving laten maken? Wat is er leuker dan samen met je geliefde een prachtige fotoreportage laten maken? Valt het je op dat na een vakantie of een leuk uitje er eigenlijk maar heel weinig mooie foto’s van jullie samen gemaakt zijn? Een love shoot Monster is helemaal op de liefde tussen jullie beiden gericht. De foto’s worden gemaakt op een binnen- of buitenlocatie naar keuze. Op ontspannen wijze worden prachtige foto’s gemaakt waar de liefde van af spat!

Love shoot Monster.

Love shoot Monster.

Wat kun je verwachten van een love shoot Monster?

Heb je ideeën of plannen om een love shoot te laten maken? Vooraf bespreek je de wensen en verwachtingen met de fotografe. Naast het bespreken van een datum, worden de mogelijke locaties besproken. Indien jullie een voorkeur hebben voor een buitenlocatie dan wordt het tijdstip van de fotoshoot afgestemd op het natuurlijke licht. In de praktijk worden buiten love shoots meestal aan het einde van de middag tegen zonsondergang gemaakt. Regent het op de afgesproken datum? Dan doen we er alles aan om de afspraak te verzetten naar een passende alternatieve datum. Tijdens de love shoot Monster, die 1 tot 2 uur duurt, gaan de aandacht en focus naar jullie. Het is mogelijk om foto’s met verschillende outfits te maken. Kies voor kleding die lekker zit en waar je jezelf prettig in voelt. Is de kleding op elkaar afgestemd? Vermijd dat jullie voor identieke kleding kiezen. Het kan best wat uitbundiger, zonder dat felle kleuren en drukke prints de overhand hebben. Wil je een accessoire meenemen die de liefde tussen jullie benadrukt? Een accessoire kan een foto net dat beetje specialer maken.

Foto’s love shoot

De foto’s die gemaakt worden, kunnen in de studio professioneel nabewerkt worden. Je ontvangt een galerij met een overzicht van de beelden in hoge resolutie. De foto’s kunnen afgedrukt worden op fotopapier, maar je kunt ook kiezen voor een groter canvasdoek. Vaak worden de foto’s van een love shoot gebruikt als aankondiging van een verloving of huwelijk, maar je kunt natuurlijk ook je geliefde een love shoot cadeau geven voor een verjaardag. Wist je dat het ook leuk is om een love shoot te geven aan je ouders voor hun 25e, 40e, 45e of misschien 50e huwelijksverjaardag. De liefde kan en mag altijd op beeld vastgelegd worden.

Love shoot Monster plannen

Zijn jullie smoorverliefd en wil je de liefde tussen jullie voor altijd op beeld laten vereeuwigen? Geen fotoreportage is zo op jullie gericht als een love shoot. Liefdevolle momenten, subtiel strelende aanrakingen, lachende ogen en handen die elkaar vasthouden. De camera legt de chemie tussen jullie beiden vast. Geen geforceerde poses, maar ontspannen momenten die jullie vergeven zoals jullie zijn. Geen overbodige poespas, maar oogstrelende foto’s waar de magie en liefde vanaf spatten. Bespreek de fotoreportage met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. We kunnen de reportage meestal vlot plannen en bekijken samen de locatie. Meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel of stuur een e-mail naar Charlotte van Wooning fotografie.

Love shoot Monster FAQ

1. Kunnen we langskomen om kennis te maken?

Ja, dit kan tijdens een kennismakingsgesprek dat op afspraak wordt gedaan. Jullie zijn welkom in de fotostudio waar je ook het love shoot portfolio in kunt zien. Door vooraf een afspraak te maken, weet je zeker dat de fotografe voldoende heeft om naar jullie ideeën en wensen te luisteren. Ook kunnen er vragen worden gesteld en zowel interessante stijlen als fotolocaties worden besproken.

2. Is het erg dat we niet over camera ervaring beschikken?

Nee, de meeste mensen die een fotoshoot laten maken hebben geen ervaring met poseren en worden nerveus voor de camera. Het belangrijkste is om te ontspannen en vrij te bewegen. Naarmate je went aan de aanwezigheid van de fotografe word je vanzelf losser en worden spontane momenten vastgelegd.

3. Waar moet ik op letten bij het voorbereiden van een love shoot?

Kies een locatie die jullie aanspreekt en waar jullie je thuis voelen. Stem de kleding enigszins op elkaar, maar vermijd dat de kleding identiek is aan die van elkaar. Neem verschillende outfits mee, zodat er tussendoor voor de variatie gewisseld kan worden. Wanneer de foto’s buiten gemaakt worden, is het goed om jezelf vooraf te realiseren dat de kans bestaat dat er andere mensen aanwezig kunnen zijn die meekijken. Zorg dat je ongeveer een half uur voor aanvang van de love shoot op de locatie aanwezig bent.

4. We willen liever niet dat onze foto’s voor publicatiedoeleinden worden gebruikt. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet. Charlotte van Wooning fotografie respecteert jullie privacy. Publicatie zonder schriftelijke toestemming gebeurt nooit. Wanneer je niet wilt dat de foto’s online gepubliceerd worden, maar er geen bezwaar tegen hebt om de foto’s in het portfolio op te nemen dan is ook dat een mogelijkheid.

5. Kan ik een gemaakte afspraak annuleren?

Het is altijd mogelijk dat je door ziekte of andere omstandigheden niet naar de gemaakte afspraak kunt komen. Je kunt een gemaakte afspraak afzeggen, waar het verzoek luidt om dit zo lang mogelijk van tevoren te doen. In overleg kunnen we dan de afspraak uitstellen en verzetten. Wanneer je zonder afzeggen niet naar de geplande shoot komt of de fotosessie heel kort van tevoren afzegt, kunnen daar annuleringskosten voor in rekening gebracht worden.

6. Kunnen we zelf een love shoot samenstellen?

De fotografiepakketten kunnen uitgebreid en/of aangevuld worden met een hairstyling sessie en het verzorgen van de visagie door een ervaren visagist(e). De extra opties en kosten van de love shoot worden tijdens het kennismakingsgesprek nader toegelicht.

7. Hoeveel foto’s worden er gemaakt?

Tijdens de love shoot wordt een groot aantal beelden gemaakt, waar de fotografe de mooiste foto’s uit selecteert en nabewerkt. Het aantal foto’s dat wordt geleverd is vooraf met jullie overlegd.

8. Hoe worden de foto’s aangeleverd of afgedrukt?

De nabewerkte foto’s ontvang je in een overzichtelijke galerij. De foto’s kunnen in verschillende formaten en op divers materialen gedrukt worden. Wil je een foto uit laten vergroten of op canvas laten drukken? Ook dat is mogelijk.