Wil je een love shoot Wassenaar en omgeving laten maken? Gaan jullie trouwen of wil je de liefde van je leven een bijzonder cadeau geven? Een love shoot Wassenaar is zowel een uniek cadeau als een goede gelegenheid om kennis te maken met de manier waarop fotoreportages gemaakt worden van mensen die van elkaar houden. Stap voor stap begeleidt Charlotte van Wooning fotografie jullie door de fotoshoot. Het resultaat? Een fotoreportage waar de liefde letterlijk en figuurlijk van af spat.

Love shoot Wassenaar.

Love shoot Wassenaar.

Passende love shoot

Het geven van een love shoot als cadeau aan een geliefde is een van de meest voorkomende fotoreportages die tegenwoordig gemaakt worden. Spontane foto’s die worden gemaakt op het moment van de dag dat het natuurlijke licht op zijn mooist is, rond zonsondergang. Buiten foto’s krijgen een speciaal tintje en kunnen op het strand, in de duinen, in een natuurgebied of midden in een historisch stadscentrum gemaakt worden. Bij het maken van de foto’s geeft de fotografe tips en aanwijzingen, voor het maken van ontspannen beelden. Verwacht zeker geen gemaakte of geforceerde poses. De fotoreportage geeft jullie beiden weer op de manier zoals jullie met elkaar omgaan. Wordt er tijdens de loveshoot een spontaan huwelijksaanzoek gedaan? Op onopvallende manier wordt ook dit emotionele moment op beeld vereeuwigd. Charlotte van Wooning fotografie biedt, in overleg, verschillende love shoot types aan:

  • Love shoot van geliefden en/of naasten die cadeau wordt gegeven.
  • Love shoot waarbij een huwelijksaanzoek wordt gefotografeerd.
  • Love shoot als voorbereiding op jullie huwelijk of viering van een huwelijksdatum.
  • Love shoot na afloop van de bruiloft in trouwkleding.

Overleg love shoot Wassenaar

De ervaren fotografe weet zowel spontane als unieke momenten op beeld vast te leggen, maar het is handig om van tevoren de wensen en verwachtingen die jij of jullie hebben te bespreken. Wat verwacht je van de fotoshoot en hoe zie je het maken van de fotoshoot voor je? Op de dag zelf is er meestal weinig tijd om diverse zaken door te spreken. Die tijd is er tijdens een kennismakingsgesprek wel. Leg de wensen en verwachtingen die jullie hebben voor aan de fotografe. Zo worden de locatie besproken, maar is ook de stijl van de fotoreportage van belang. Indien gewenst krijg je tips en kledingadviezen, zodat je later met voldoening terugkijkt naar liefdevolle foto’s van jullie samen.

Wil je een love shoot laten maken?

Een love shoot is naast alles gewoon ontzettend leuk om te doen. Niet alleen houden jullie er dierbare foto’s aan over, je kunt alvast een beetje oefenen voor wanneer er trouwfoto’s gemaakt worden. Wil je een tastbare herinnering aan hoe het allemaal begon? Later kijken jullie samen, met geliefden en het gezin terug naar spontane beelden die gemaakt worden in een geweldige setting. Voor meer informatie over een love shoot in Wassenaar en omgeving neem je contact op met Charlotte van Wooning fotografie fotografie in Den Haag. We nemen de verschillende opties door en kunnen een afspraak maken waarop we de foto’s maken. Meer informatie of ben je benieuwd naar de kosten van een love shoot? Charlotte van Wooning fotografie is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Love shoot Wassenaar FAQ

1. Wat is een love shoot?

Een love shoot is een fotosessie van jou en je geliefde. De foto’s worden gemaakt op een binnen of buiten locatie naar keuze. Je kunt een love shoot laten maken als jullie pas verliefd zijn, maar ook na een verloving, als voorbereiding op een bruidsreportage of voor een huwelijksjubileum is het laten maken van een love shoot een leuke, spontane manier om de liefde te vieren.

2. Wat kan ik van een kennismakingsgesprek verwachten?

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen. Voor het gesprek ben je welkom in de fotostudio in Den Haag, maar we kunnen ook bij jullie thuis afspreken. We bespreken de ideeën en wensen die jullie van een love shoot hebben, de planning van de shoot en je kunt het portfolio van eerdere love shoots inzien.

3. Wat kan ik van een love shoot verwachten?

Verwacht zeker geen houterige poses of een geforceerde lach. Het gaat erom dat jullie samen een leuke ervaring hebben. Tijdens de lol en grapjes die jullie hebben, worden de foto’s gemaakt. Het resultaat is spontane foto’s met oprechte emoties. De liefdevolle band die jullie verbindt wordt daardoor extra benadrukt.

4. Op welke dagen kan een love shoot gemaakt worden?

Je kunt bij Charlotte van Wooning fotografie flexibel een afspraak maken. Wanneer de foto’s buiten gemaakt worden, gaat de voorkeur uit naar shoots in de ochtend of later op de middag. Het natuurlijke zonlicht is dan minder fel, wat de kwaliteit van de foto’s ten goede komt. Foto’s die in de studio of ergens anders binnen gemaakt worden zijn minder afhankelijk van een bepaald tijdstip, omdat de belichting aangepast kan worden.

5. Wat nemen we mee naar de love shoot?

Je kunt accessoires meenemen naar de shoot, maar ook jullie trouwe viervoeter, een goed gevulde picknickmand of gewoon een heleboel plezier en gezelligheid zijn welkom. Het is de bedoeling om een leuke ochtend of middag te ervaren. Neem je accessoires mee die iets voor jullie betekenen of die iets over jullie zeggen? Maak het niet te groot, zodat de aandacht op de foto’s naar jullie gaat en minder naar de accessoires.

6. Welke kleding trekken we aan?

Kies voor kleding waar je je lekker in voelt. Probeer te kiezen voor een kleur en stijl die bij elkaar passen. Vermijd shirts en tops met grote, drukke prints. Strepen die dicht op elkaar zitten komen op een foto minder mooi of goed over. De fotografe geeft je tips en kledingadvies. Neem naar de shoot verschillende kledingsets mee, zodat er eventueel afgewisseld en gevarieerd kan worden.

7. Kunnen we een foto uitkiezen die we op onze trouw uitnodigingen gebruiken?

Ja, het komt vaak voor dat een love shoot aan een huwelijksreportage vooraf gaat. Je kunt alvast wennen aan de camera en aan het poseren. De foto’s kunnen uiteraard voor de uitnodiging gebruikt worden.

8. Is een love shoot duur?

Charlotte van Wooning fotografie werkt met een aantal fotografie pakketten die variëren in duur en in het aantal foto’s dat wordt geleverd. De kostprijs van de shoot is daar op afgestemd.