Wil je een goedkope love shoot in Den Haag laten maken? Als je een love shoot overweegt, dan wil je van tevoren weten waar je aan toe bent. Je hebt geen zin om achteraf met dure verrassingen geconfronteerd te worden. Een goedkope love shoot bij een ervaren fotograaf vind je door prijzen, portfolio’s en mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Goedkope love shoot.

Goedkope love shoot.

Goedkope fotosessie

Fotografen werken steeds vaker met pakketten en minder op uur basis. Uiteraard hangt dit af van het soort foto’s je laat maken en bij welke fotograaf je een prijs opvraagt. De pakketten die voorgesteld worden verschillen van inhoud en kunnen op je budget worden aangepast. Het voordeel van een fotografie pakket is dat je vooraf precies weet wat je kunt verwachten, hoe lang de fotosessie duurt en het aantal foto’s dat is inbegrepen. De liefde laten fotograferen is een mooi moment. Je kunt een love shoot laten maken als aankondiging van een voorgenomen huwelijk, als oefening voor de trouwfoto’s of gewoon om elkaar te laten zien hoeveel jullie van elkaar houden. De meeste love shoots worden op locatie gemaakt en het wordt geadviseerd om hier vooraf duidelijke afspraken met de fotograaf over te maken. Zorg dat je minimaal een half uur voor aanvang van de fotoshoot op de afgesproken locatie aanwezig bent. Het is niet de bedoeling dat er portretfoto’s gemaakt worden, jullie kunnen helemaal jezelf zijn en de aandacht op elkaar vestigen, terwijl er wordt gewandeld, gepicknickt, geschommeld in een speeltuin of wanneer jullie genieten en ontspannen aan zee. Wil je wel foto’s laten maken, maar heb je geen idee welke locatie daarvoor geschikt is? De fotografe van Charlotte van Wooning fotografie maakt graag kennis met jullie. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt besproken welke locatie iets over jullie verteld of waar jullie elkaar ontmoet hebben. Misschien is het een leuk idee om het eerste afspraakje opnieuw te doen, terwijl daar foto’s van gemaakt worden. De mogelijkheden zijn gevarieerd en de fotosessie kan op het beschikbare budget worden afgestemd.

Portfolio goedkope love shoot

Charlotte van Wooning fotografie laat je graag het portfolio zien. Naast beelden van eerder gemaakte love shoots kun je ook zien hoe een family shoot en een lifestyle shoot gemaakt worden. Als je een love shoot wilt laten maken dan is het goed om te weten welke factoren van invloed zijn op de prijs:

  • Locatie van de love shoot. De fotografe berekend de reiskosten in het tarief, ook de reistijd is daarbij van belang.
  • De duur van de fotoshoot. Hoe langer een fotoshoot duurt, hoe hoger de kosten zijn.
  • Het aantal foto’s dat je laat afdrukken en/of printen. Hoe hoger dit aantal, hoe hoger de kosten.
  • De materialen waarop je de foto’s laat drukken en het feit of je een foto in wilt laten lijsten of laat uitvergroten.

Al tijdens het kennismakingsgesprek worden de diverse factoren besproken en toegelicht. De fotografe laat je verschillende pakketmogelijkheden zien, waarna we eventueel direct een datum voor de love shoot plannen. Foto’s die op een buiten locatie worden gemaakt, zijn gebonden aan het natuurlijke licht. Regent het op de dag van de love shoot? Je kunt dan besluiten om de fotoshoot een paar dagen uit te stellen, of je maakt gebruik van de weersomstandigheden en stemt de accessoires die gebruikt worden af op het weer. Zelfs een foto gemaakt in de regen kan de magische band die jullie voor elkaar voelen op indrukwekkende wijze weergeven.

Ervaring goedkope love shoot

Online vind je reviews en ervaringen van gemaakte fotosessies, waaronder een love shoot. Lees hoe anderen de love shoot hebben ervaren en hoe ze terugkijken op de fotosessie. Laat jezelf verrassen en zie dat de meeste mensen achteraf spreken over een leuke ervaring, waarbij ontspannen momenten herkenbare foto’s opleveren. Een goed gemaakte love shoot sluit perfect aan bij wie jullie zijn en hoe jullie relatie is.

Informatie goedkope love shoot

Vergelijk je love shoot tarieven met elkaar en ben je benieuwd wat Charlotte van Wooning fotografie voor jullie kan betekenen? Je kunt een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken. Dit gesprek kan in de fotostudio, bij jullie thuis of op locatie plaatsvinden. Je hebt gelijktijdig de mogelijkheid om het portfolio in te zien en aan te geven wat jullie ideeën en wensen van een fotoshoot zijn. Hou elkaar vast, lach en praat samen. De foto’s laten de liefde spreken en doen dat jaren later nog steeds. Leuk voor de (klein)kinderen en om zelf te zien hoe het ooit allemaal is begonnen. Een afspraak bij Charlotte van Wooning fotografie maak je door telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Goedkope love shoot FAQ

1. Hoeveel foto’s worden er gemaakt bij een goedkope love shoot?

Het aantal foto’s dat tijdens een love shoot gemaakt wordt, ligt hoger dan het aantal foto’s dat je ontvangt. Uit de beelden die tijdens de fotosessie gemaakt worden, selecteert de fotografe de mooiste foto’s die vervolgens nabewerkt worden. In het gekozen fotografiepakket is het aantal foto’s dat je ontvangt duidelijk aangegeven.

2. Waarom worden er meer foto’s gemaakt dan het aantal dat ik ontvang?

Niet elke foto die tijdens de sessie wordt gemaakt is een goeie foto. Zo kun je gefotografeerd worden met je ogen dicht of kleding die niet zit zoals het hoort. Deze foto’s worden niet nabewerkt en niet geleverd.

3. Moeten de beelden nabewerkt worden of kan ik ook de ruwe beelden ontvangen?

Nee. Charlotte van Wooning fotografie levert geen RAW, of onbewerkte, bestanden. De beelden worden geoptimaliseerd zodat je nog mooiere foto’s krijgt. Het nabewerken gebeurt met aandacht en passie voor het vak. De onbewerkte beelden verlaten de fotostudio in geen geval.

4. Is een love shoot bij Charlotte van Wooning fotografie goedkoop?

Charlotte van Wooning fotografie staat voor betaalbare kwaliteit en ervaring. Door te werken met meerdere fotografiepakketten is er voor elk budget een love shoot, en/of andere fotosessie, beschikbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je voorbeelden zien van eerder gemaakte love shoots en worden de beschikbare pakketten nader toegelicht.

5. Waar kunnen we een goedkope love shoot laten maken?

In Den Haag en omgeving zijn er tal van geschikte fotolocaties. Je kunt een love shoot in de studio laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen om terug te gaan naar de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben. Kies voor een locatie waar jullie iets mee hebben en waar jullie jezelf comfortabel voelen. De fotografe geeft je graag tips voor zowel de locatie als de kleding die wordt gedragen.

6. Krijgen we korting op een love shoot als we ook de trouwfoto’s door Charlotte van Wooning fotografie laten maken?

Het staat je volledig vrij om tijdens het kennismakingsgesprek te vragen naar de kortingsmogelijkheden.

7. Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding van een love shoot?

Charlotte van Wooning fotografie heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en levert hoogwaardige foto’s. Door veel tijd en aandacht te besteden aan het nabewerken, ben je zeker van mooie foto’s die je op verschillende manieren kunt laten afdrukken.

8. Kunnen we een foto van de love shoot gebruiken voor onze trouwkaart?

Ja. De foto’s die in hoge resolutie worden geleverd kunnen gebruikt worden voor onder andere een trouwkaart.

9. Wat zijn de bijkomende kosten als we meer foto’s willen hebben dan het aantal dat in het fotografiepakket is inbegrepen?

De kosten van extra foto’s worden gegeven tijdens het kennismakingsgesprek dat aan de love shoot vooraf gaat. Je weet op het moment dat de fotosessie plaatsvindt precies wat de kosten zijn, of er sprake is van bijkomende kosten en wat de kosten zijn voor foto’s die extra geleverd worden.

10. Wij zijn gek op onze viervoeter. Moeten we extra betalen als we deze meenemen naar de love shoot?

Nee, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Maak wel tijdig melding van een hond of ander huisdier dat je meeneemt naar de fotosessie, zodat we daar rekening mee kunnen houden.