Ben je op zoek naar informatie over een love shoot Naaldwijk? Een love shoot is een leuke, spontane fotosessie met jou en je geliefde. Verliefd, verloofd of getrouwd, dat maakt voor de foto’s niet uit. Het gaan om de band die jullie hebben en de liefde die jullie voor elkaar voelen. Je kunt de foto’s van een love shoot Naaldwijk gebruiken als huwelijksaankondiging, maar de foto’s zijn ook prachtig op een canvasdoek dat je een prominente plaats in huis geeft!

Love shoot Naaldwijk.

Love shoot Naaldwijk.

Geen trouwplannen? Toch een love shoot

Natuurlijk is een love shoot een goede voorbereiding op het laten maken van jullie huwelijksreportage. Steeds vaker worden love shoots ook gemaakt zonder dat er trouwplannen zijn. Wanneer je merkt dat je eigenlijk weinig foto’s hebt waar jullie samen op staan, is het net zo leuk om een love shoot cadeau te doen. Geef je liefde een origineel verjaardagscadeau of verras je ouders die al lang getrouwd zijn met een fotoreportage. Samen met de fotografe worden op een binnen- of buitenlocatie leuke, ongedwongen foto’s gemaakt. Subtiele handgebaren, vluchtige aanrakingen en liefdevolle blikken worden gevangen in het moment en geven de mooiste, spontane foto’s.

Uniek duo

Elk duo en ieder stel is uniek. Jullie hebben eigen verhalen, eigen herinneringen en eigen ‘dingetjes’. Een love shoot Naaldwijk legt deze kenmerken of momenten vast. Het is een moment waar je later naar terug kunt kijken en waar je goede herinneringen aan koestert. Welke locatie heeft de voorkeur? Een onbekende locatie of daar waar jullie elkaar ontmoet hebben? De fotografe van Charlotte van Wooning fotografie maakt de love shoot zowel in de fotostudio als op een willekeurige andere binnen- of buitenlocatie. Vaak voel jezelf meer vertrouwt en ontspannen op een bekende plaats. Dit weerspiegelt zich in de foto’s die gemaakt worden. De love shoot is geen geforceerde fotoreportage. Het is de bedoeling dat jullie samen een activiteit ondernemen. Denk aan wandelen of ontspannen praten. De focus ligt op jullie en de fotografe geeft subtiele aanwijzingen. Doordat er ook foto’s op zekere afstand gemaakt worden, hoef je jezelf niet ongemakkelijk te voelen bij het klikken van de camera. Spontaniteit is een ingrediënt voor de mooiste foto’s.

Liefde in beeld

Het mooiste van een love shoot Naaldwijk is dat de foto’s vaak vele jaren later nog altijd dierbaar zijn. Bij het bekijken van de foto’s word je mee terug genomen naar het moment zelf en krijg je spontaan een glimlach op je lippen. Wil je een love shoot laten maken of cadeau doen? De fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag is vanuit Naaldwijk goed en vlot bereikbaar. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreekt de fotografe de wensen die je hebt en worden eventuele locaties doorgenomen. Ook kan de fotoshoot gepland worden. Regent het op de dag zelf en vindt de love shoot buiten plaats? Dan kun je de fotostudio als alternatief overwegen, maar we kunnen ook een nieuwe afspraak plannen. Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Charlotte van Wooning fotografie is telefonisch bereikbaar. Je kunt ook een e-mail sturen, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Love shoot Naaldwijk FAQ

1. Hoe lang van tevoren moeten we bij Charlotte van Wooning fotografie een afspraak maken voor een love shoot?

Dat hangt af van verschillende factoren. Laten jullie een love shoot maken als voorproefje en voorbereiding op een trouwreportage of zijn jullie al zoveel jaar samen gelukkig en wil je de liefde op beeld laten vereeuwigen? Populaire data en bijzondere fotomomenten worden vaak langere tijd van tevoren geboekt, het advies is om tijdig een afspraak te maken zodat je zeker bent van onze beschikbaarheid.

2. Waarom zouden we een love shoot voor onze bruidsfoto’s laten maken?

Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere en gedenkwaardige momenten in het leven. Je wilt dat op de dag zelf alles perfect en vlekkeloos verloopt, zodat dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Het maken van trouwfoto’s is niet altijd even makkelijk. Veel koppels zijn onwennig bij het zien van een fotograaf met een grote, opvallende camera. Met een love shoot kun je alvast oefenen voor de grote dag en wennen aan de aanwezigheid van de fotografe. Je kunt de foto’s gebruiken voor de trouwkaarten.

3. Hoelang duurt een love shoot?

Charlotte van Wooning fotografie heeft fotografiepakketten met diverse tijdsduur. Gemiddeld duurt een love shoot 1 tot 2 uur. Dit kan uitgebreid worden wanneer je extra’s zoals hairstyling en/of visagie toevoegt of wanneer de foto’s op twee verschillende locaties gemaakt worden.

4. Kunnen we een love shoot in de studio laten maken?

Ja, Charlotte van Wooning fotografie beschikt over een professionele fotostudio waar diverse achtergronden, foto props en accessoires beschikbaar zijn. In de studio zijn we niet gebonden aan een bepaald moment van de dag, omdat het licht optimaal afgesteld kan worden. Neem ook naar de studio verschillende outfits mee, zodat je tussendoor af kan wisselen. Vooraf krijg je kledingadvies op het gebied van stijl en bij elkaar passende kleuren.

5. Wij hebben elkaar ontmoet in de kroeg waar we nog altijd komen. Kunnen we daar de love shoot laten maken?

Ja, al is het goed om jezelf te realiseren dat er waarschijnlijk ‘vreemde ogen’ meekijken.

6. Onze hobby is paardrijden, kunnen we een love shoot te paard laten maken?

Ja, dat kan. Je kunt daarbij kiezen voor een passende locatie zoals een manege of Renbaan Duindigt. Ook een ruitertocht over het strand of door de natuur kan gefotografeerd worden.

7. Welke kleding trekken we het beste aan?

Het belangrijkste advies is om iets aan te trekken dat lekker zit en waarin je comfortabel kunt bewegen. Kleurrijk is geen probleem, maar probeer de kleuren wel met elkaar overeen te laten stemmen. Twijfel je aan je keuze? Neem een extra outfit mee, zodat er eventueel afgewisseld kan worden.

8. Kan een love shoot in album vorm worden geleverd?

Na het bewerken van de ruwe beelden, ontvang je een aantal dagen later een online galerij. Hieruit kun je een keuze maken om foto’s af te laten drukken. Afdrukmogelijkheden en materialen zijn divers. Het is mogelijk om een fotoalbum te laten maken, maar ook het uitvergroten van de foto’s is mogelijk.