Wil je een love shoot Leidschendam laten maken? Het laten maken van een love shoot is niet alleen leuk. Het geeft je ook een tastbare herinnering aan de liefde en wat jullie samen hebben meegemaakt. Een love shoot Leidschendam kun je laten maken als ‘proef’ voor huwelijksfoto’s, maar het is ook ontzettend leuk om een love shoot voor een verjaardag of voor Valentijn cadeau te doen.

Love shoot Leidschendam.

Love shoot Leidschendam.

Waardevolle love shoot Leidschendam

Hoewel een love shoot je een dierbare herinnering geeft is het gewoon een leuke ervaring die jullie samen delen. Denk je erover na om een love shoot te laten maken? Er zijn een aantal handige tips en adviezen om rekening mee te houden.

  • Kies voor kleding en accessoires die elkaar aanvullen, eventueel in vergelijkbare kleuren. Niet alles hoeft met elkaar te matchen.
  • Wees spontaan, blijf jezelf. Wil je jezelf laten fotograferen in een opvallend jurkje dat je anders net een beetje te veel van goede vindt?
  • Pak het moment. Geniet van elkaar en jullie schoonheid. De spontaniteit wordt in de fotoreportage benadrukt.
  • Besteed bij het kiezen van geschikte kleding voor comfort en gemak. Worden de foto’s gemaakt op een buitenlocatie? Neem schoenen mee die lekker zitten en waar je vlot op loopt.
  • Vermijd kleding met drukke prints en schreeuwerige teksten.
  • Gebruik niet te veel make-up. Kies voor een mooie kleur blush, lipstick en gebruik een extra laagje mascara. Het is ook mogelijk om een professionele visagiste in te schakelen.
  • Zorg ervoor dat tijdens het maken van de love shoot Leidschendam dat broekzakken leeg zijn.
  • Vermijd het gebruik van spray-tan of de zonnebank vlak voor de geplande fotoshoot. Je wilt niet met een oranje kleur of met een verbrande huid gefotografeerd worden.
  • Het doel van de fotoshoot is het maken van ontspannen, spontane foto’s. Er worden geen geforceerde poses aangenomen. Terwijl jullie wandelen, praten of ontspannen zijn worden de foto’s gemaakt.
  • Kom op tijd naar de gemaakte afspraak. Zeker wanneer de fotoshoot op een buitenlocatie plaatsvindt, is de timing van invloed op het resultaat. Buitenfoto’s worden meestal aan het einde van de middag, vlak voor zonsondergang gemaakt. Dan is de natuurlijke lichtinval het mooiste.

Waarom laat je een love shoot Leidschendam maken?

Een love shoot is een ontspannen moment waar jullie samen van genieten. Je kunt de shoot cadeau geven, maar het gebeurt ook regelmatig dat de love shoot een voorbode is van een voorgenomen huwelijk. De foto’s van de love shoot kunnen worden gebruikt voor ‘save the date’ kaarten. Gaat de love shoot aan je voorgenomen huwelijk vooraf? Dan is het gelijk een goed moment om te wennen aan de fotografe en de manier waarop de foto’s gemaakt worden. Je raakt vertrouwd met de camera, zodat er ook prachtige, ongedwongen trouwfoto’s gemaakt kunnen worden. Hebben jullie (nog) geen trouwplannen? Ook dan is het leuk om jullie liefde op beeld vast te laten leggen. Wil je meer informatie over een love shoot bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag? Je kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Love shoot Leidschendam FAQ

1. Wat houdt een love shoot in?

Een love shoot is een fotosessie van jou en je geliefde, en wordt gemaakt om de liefde te vieren. Zijn jullie pas verloofd? Houden jullie al zoveel jaar van elkaar? Gaan jullie trouwen en wil je originele uitnodigingen laten maken? Er zijn tal van redenen te bedenken om een love shoot te laten maken.

2. Waar wordt een love shoot gemaakt?

In overleg wordt een locatie gekozen. Een plek die jullie aanspreekt, de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben, binnen in de fotostudio of op een andere binnen of buiten locatie. Buiten shoots worden gemaakt op een moment dat het licht mooi is. Foto’s die binnen gemaakt worden kunnen in principe de hele dag door gemaakt worden, omdat het licht ingesteld kan worden.

3. Welke kleding wordt geadviseerd voor een love shoot?

Kies voor kleding waar je je lekker in voelt. Vermijd drukke prints en/of patronen. Stem de kleding op elkaar af en neem een extra kleding set mee. Je kunt dan tijdens de shoot afwisselen. Draag schoenen waar je goed op loopt, want tijdens de love shoot hoef je niet stil te zitten en worden er foto’s gemaakt wanneer jullie wandelen en/of een activiteit ondernemen.

4. Worden er ook zwart-wit foto’s gemaakt?

Ja, bepaalde kleuren kunnen afleiden en het beeld wordt in zwart-wit sterker. Zwart-wit foto’s zijn in sommige gevallen ook beter dan beelden in full-colour.

5. Hoeveel foto’s worden er gemaakt?

De fotografe maakt een groot aantal beelden, waaruit de mooiste foto’s geselecteerd en nabewerkt worden. Afhankelijk van het fotografiepakket dat jullie hebben gekozen, wordt het vastgelegde aantal beelden in een online galerij en in hoge resolutie aangeleverd.

6. Kunnen we eerst foto’s op het strand maken en daarna op een binnen locatie?

Ja, bij een meer uitgebreide fotoshoot die wat langer duurt kunnen we verschillende locaties aandoen. Het is altijd leuk om een buitenshoot af te sluiten met een fotosessie in jullie favoriete restaurant of stamkroeg.

7. Kunnen we foto’s bijbestellen?

Ja. De lever- en afdrukmogelijkheden worden besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

8. Worden onze foto’s online geplaatst of gebruik voor publicatie doeleinden?

Jullie kunnen van tevoren aangeven of Charlotte van Wooning fotografie de gemaakte beelden op de website en/of in het portfolio mag publiceren. We respecteren jullie privacy en dat betekent dat niets verplicht is, je kunt dit met de fotografe bespreken.

9. Mag onze hond mee naar de love shoot?

Ja, wees van tevoren zorgvuldig met het kiezen van een fotolocatie. Niet op elke binnen locatie zijn honden welkom. De interactie en liefde tussen jullie samen en jullie viervoeter wordt door de camera op prachtige wijze vastgelegd.

10. Moeten we kunnen poseren voor een love shoot?

Nee, jullie moeten hoofdzakelijk genieten van elkaar en het moment. De ene pose werkt al beter dan de ander en de fotografe geeft tijdens de shoot aanwijzingen. Van echt poseren is geen sprake. Wees vooral jezelf, zo worden geweldige foto’s gemaakt. Raak elkaar aan, praat met elkaar en vergeet de wereld om jullie heen. Een spontane, natuurlijke houding levert prachtige beelden op.