Charlotte van Wooning fotografie rekent betaalbare love shoot kosten. Tijdens een romantische love shoot wordt je met de liefde van je leven door een ervaren fotograaf vereeuwigd. De love shoot is een moment opname die wordt gemaakt wanneer jullie als koppel ontspannen een activiteit ondernemen. De onderlinge magie wordt door de camera gevangen en geeft de dynamiek weer die jullie als koppel hebben.

Love shoot kosten.

Love shoot kosten.

Romantische love shoot

Je kunt een love shoot laten maken om later met de (klein)kinderen naar een tastbare herinnering te kijken. Je kunt een love shoot cadeau doen, maar je kunt ook een love shoot laten maken als voorafje op jullie trouwreportage. Een love shoot kan in de fotostudio gemaakt worden, maar hoe romantisch is om te picknicken in de duinen of te genieten van elkaars gezelschap tijdens een wandeling door de natuur? Terug naar de plaats van jullie eerste ontmoeting of date? Kies een locatie waar jullie iets mee hebben en die iets over jullie verteld. Love shoot kosten variëren en hangen af van de inhoud van het keuzepakket. Wil je voor de fotosessie gebruik maken van een professionele visagist(e), dan betaal je daarvoor een meerprijs. Het laten maken van een love shoot dient meerdere doelen. Zo is een love shoot een ideale generale repetitie voor trouwfoto’s. Zeker wanneer je je niet snel op je gemak voelt bij een klikkende camera, kun je tijdens de love shoot oefenen. Laat je verrassen door het resultaat van de shoot. Je kunt de foto’s gebruiken voor een ‘save-the-date’ kaart, maar ook als aankondigen van een verloving of gewoon voor jezelf thuis aan de muur zijn de foto’s leuk om te laten maken.

Thema love shoot kosten

Van tevoren maak je samen met de fotograaf afspraken over de sfeer, stijl en emotie van de fotoshoot. Het is de bedoeling dat jullie samen een leuke, romantische middag beleven. Geen geposeerde houdingen of geforceerde glimlachen. Hou elkaar vast, lach, praat, speel en leef. De foto’s zijn een weergave van de magische band die jullie met elkaar hebben. Gevoelens, emotie, een tedere aanraking en die ene alleszeggende oogopslag. De camera legt tijdens de fotosessie vast hoe jullie als koppel zijn en wat jullie voor elkaar betekenen. Heb je geen idee wat je van de love shoot kunt verwachten of wat de mogelijkheden zijn? Blader tijdens het kennismakingsgesprek bij Charlotte van Wooning fotografie door het portfolio van eerdere love shoots. Je krijgt inspiratie en ideeën die jullie aanspreken. Kies bewust voor een persoonlijke love shoot. Jullie weten samen het beste wat er bij jullie past en hoe jullie relatie gefotografeerd kan worden.

Tips love shoot

Vier de liefde samen met je partner, zodat je dit bijzondere moment niet vergeet. Een voorgenomen huwelijk, een huwelijksjubileum of gewoon omdat jullie intens veel van elkaar houden. Een love shoot heeft geen reden nodig. Met een paar kleine tips laat je de mooiste foto’s maken en heb je een tastbare herinnering aan dit dierbare moment.

  • Kies voor een thema of stijl die aansluit bij jullie relatie. Blijf binnen je comfort zone.
  • Stem de locatie daarop af. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Welke plaats betekent iets voor jullie? Dit kan het strand zijn, maar ook jullie stamkroeg kan als achtergrond voor de fotoshoot gebruikt worden.
  • Wordt het een romantische look of heb je liever foto’s die net dat beetje stoerder zijn?
  • Stem de kleding op elkaar af, maar draag iets waar je je comfortabel en makkelijk in voelt? Draag je nooit hoge hakken? Laat deze dan tijdens de fotoshoot ook achterwege.

Wanneer de love shoot op locatie wordt gemaakt, dan bekijken we vooraf de weersvoorspelling. Is het op de dag van de shoot regenachtig dan wachten we het weer even af. Komt er geen verbetering dan kun je kiezen voor foto’s in de regen of we stellen de fotoreportage een paar dagen uit. Zorg dat je ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig bent. Je kunt dan even rondkijken, tot rust komen en ontspannen aan de shoot beginnen.

Betaalbare love shoot kosten

Love shoot kosten worden berekend aan de hand van de duur van een fotosessie, het gebruik van extra’s, de inzet van een visagist(e) en de manier waarop de beelden worden verwerkt en afgedrukt. Charlotte van Wooning fotografie stuurt je enkele dagen na de fotosessie een overzicht van de beelden. Hier kun je een keuze uitmaken en aangeven welke beelden je op een bepaald materiaal wilt laten afdrukken. Zowel ingelijste vergrotingen, canvasdoeken als fotoalbums zijn leverbaar. Meer weten over de kosten van een love shoot bij Charlotte van Wooning fotografie? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Love shoot kosten FAQ

1. Waar kan ik een betaalbare love shoot laten maken?

Charlotte van Wooning fotografie is gevestigd in Den Haag en biedt betaalbare love shoots. Je hebt de mogelijkheid om een fotografiepakket op maat samen te stellen, waarbij de kostprijs wordt bepaald door de lengte van de fotosessie en het aantal foto’s dat wordt geleverd. Bestel je extra’s zoals visagie? Dan zijn daar bijkomende kosten aan verbonden.

2. Kunnen we de foto’s gebruiken voor een save-the-date kaart?

Ja, je krijgt de gemaakte foto’s in hoge resolutie aangeleverd. Afdrukken kunnen op diverse materialen gemaakt worden, zo ook als uitnodiging en/of op een kaart. De kosten hiervoor zijn niet bij het maken van de love shoot inbegrepen.

3. Met hoeveel mensen kunnen we een love shoot laten maken?

De bedoeling van een love shoot is de liefde tussen jou en je partner vast te leggen. Een love shoot laat je maken met z’n tweeën. Wil je met het hele gezin of de familie op de foto? Dan zijn er passende alternatieve fotosessies die daar geschikter voor zijn zoals een family shoot of een lifestyle shoot.

4. Wat is goedkoper een love shoot in de studio of op locatie?

Afhankelijk van de gekozen locatie kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht. Dit is bij een fotosessie in de studio niet van toepassing. Fotosessies die op een binnen- of buitenlocatie gemaakt worden, hebben vaak een extra persoonlijk tintje omdat er wordt gekozen voor een locatie die iets voor jullie betekent.

5. Kunnen de foto’s in een album gedrukt worden?

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek laat de fotografe je voorbeelden zien van afdrukmogelijkheden en veel gebruikte materialen. De kosten voor het afdrukken zijn niet bij de fotoshoot inbegrepen.

6. Wat als het regent op de dag van de fotoshoot?

Regen kan een fotoshoot in de war sturen. Zeker wanneer opklaringen er niet in zitten kan de love shoot een of een aantal dagen uitgesteld worden. Het is ook mogelijk om op een alternatieve binnenlocatie de shoot te laten maken. Op de dag van de geplande love shoot houdt de fotografe contact met jullie, zodat er vlot gereageerd kan worden op de weersomstandigheden.

7. Mogen de foto’s gebruikt worden op social media of zijn daar extra kosten aan verbonden?

Uiteraard mogen de gemaakte en geleverde foto’s online gebruikt worden. Charlotte van Wooning fotografie brengt daar geen extra kosten voor in rekening. Het is niet toegestaan om extra filters en/of veranderingen aan de foto’s toe te brengen. Een naamsvermelding en/of nametag worden op prijs gesteld.

8. Is een love shoot duurder, wanneer we geen toestemming geven om de gemaakte foto’s voor publicatiedoeleinden te gebruiken?

Nee, Charlotte van Wooning fotografie respecteert jullie privacy. Uiteraard wordt het gewaardeerd wanneer we de foto’s mogen opnemen in het portfolio en op de website, maar we begrijpen ook dat jullie gesteld zijn op privacy. Zonder getekende toestemming worden de beelden niet gebruikt voor publicatiedoeleinden.

9. Mag de hond mee op de foto?

Ja, laat dit van tevoren weten en check of de hond op de afgesproken locatie welkom is.