Ben je op zoek naar een love shoot Wateringen en omgeving? Een love shoot wordt gemaakt in een gezellige, ontspannen sfeer. Het is een geweldige ervaring, waarbij de liefde die jullie voor elkaar hebben spontaan op beeld wordt vereeuwigd. Jullie kiezen de locatie waar jullie voorkeur naar uitgaat in Wateringen of omgeving. Geforceerd poseren? Het resultaat van een fotoshoot zijn liefdevolle foto’s waar niet alleen het plezier en de liefde van afspatten. Geen geforceerde beelden maar ongedwongen, vrolijke momentopnames. Een love shoot Wateringen kan worden geboekt voorafgaand aan een geplande bruiloft, maar je kunt natuurlijk ook zonder huwelijksplannen de liefde die jullie voor elkaar voelen op beeld vast laten leggen.

Love shoot Wateringen.

Love shoot Wateringen.

Lens op scherp

Een fotografe die de lens van een camera op jullie gericht heeft. Een love shoot of een fotoreportage laat je niet dagelijks maken. Voor veel mensen is het ‘voor de camera staan’ totaal iets anders en geen alledaagse routine. Een love shoot hoeft niet onwennig of onzeker te zijn. Je bent samen met de liefde van je leven en dit stralen jullie op bijzondere manier uit. Geen vooraf bepaalde poses, maar spontane momentopnames die de magie tussen jullie weergeeft. Je kan een love shoot als verjaardagscadeau geven, maar je kunt de fotoreportage ook laten maken als aankondiging van een verloving en/of voorgenomen huwelijk.

Liefdevolle serie foto’s

Een love shoot Wateringen is een serie foto’s die je laat maken met die ene speciale persoon in je leven. Maar waarom zou je geen love shoot laten maken van anderen van wie je houdt en die veel voor je betekenen. Een love shoot Wateringen met je moeder, vader, broer, zus, vriend of vriendin? Met deze liefdevolle fotoshoot worden de liefde en emoties die jullie samen hebben op unieke wijze gefotografeerd. De band en liefde die jullie voor elkaar hebben en voelen, levert de mooiste beelden op. Na het professioneel nabewerken van de foto’s ontvang je een overzichtelijke galerie, in hoge resolutie, en kun je een keuze maken. Uiteraard kunnen de gemaakte beelden ook op een canvasdoek afgedrukt worden.

Werkwijze love shoot Wateringen

De werkwijze van de fotoreportage wordt vooraf besproken. De fotografe van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag neemt samen met jullie de locatie door. Wil je de loveshoot laten maken in de professionele fotostudio? Dan overleggen we de achtergrond en eventuele foto props die tijdens de shoot gebruikt kunnen worden. Het doel van de love shoot is jullie liefde op beeld vereeuwigen. Zonder dat er sprake is van ongemakkelijke, geforceerde poses praat de fotografe jullie op ontspannen manier door de fotoshoot. Foto’s worden gemaakt terwijl jullie wandelen, praten of elkaar onbewust op bijzondere manier aankijken. De duur van de fotoreportage wordt ingepland en meestal duurt het maken van de love shoot niet langer dan 1,5 tot 2,5 uur. Verschillende kledingsets proberen? Ook daar wordt rekening mee gehouden. Wil je meer weten over het laten maken van een love shoot? Neem dan vrijblijvend contact op met Charlotte van Wooning fotografie. Je kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Love shoot Wateringen FAQ

1. Kan een love shoot voor een bruiloft gepland worden?

Zeker, jullie kunnen dan alvast wennen aan de camera. Regelmatig wordt een love shoot gedaan als generale repetitie voor een bruidsreportage. De foto’s kunnen gebruikt worden op de uitnodigingen.

2. Wat is een goede locatie voor een love shoot?

Wateringen en omgeving heeft tal van mooie en bijzondere fotolocaties. Zo kunnen jullie een love shoot in de stad of in de natuur laten maken, maar kun je ook kiezen voor een eerder aparte locatie zoals het Haags Openbaar Vervoer Museum. Weten jullie nog niet welke locatie bij jullie past? De fotografe denkt graag mee.

3. Kunnen we op twee locaties foto’s laten maken?

In principe is veel mogelijk. Zo kan het eerste gedeelte van de love shoot buiten gemaakt worden en kunnen we aansluitend foto’s maken in jullie stamkroeg of het restaurant waar jullie eerste afspraakje was. Bespreek je voorkeur en wensen met de fotografe tijdens het kennismakingsgesprek.

4. Welke kleding is geschikt voor een love shoot?

Casual kleding in rustige kleuren en zonder drukke prints wordt geadviseerd. Draag kleding waarin je jezelf goed voelt. Neem verschillende kledingsets mee naar de fotosessie, zodat je voor de variatie af kunt wisselen. De fotografe geeft je vooraf tips en advies voor de kledingkeuze en de manier waarop jullie deze op elkaar afstemmen.

5. Hoelang duurt een love shoot?

Een love shoot duurt gemiddeld 1 à 2 uur. Worden de foto’s op twee locaties gemaakt, dan kan de fotosessie langer duren.

6. Hoeveel foto’s worden er gemaakt?

De fotografe maakt tijdens de fotosessie een groot aantal beelden. Hieruit worden de mooiste foto’s geselecteerd en nabewerkt. Voor de sessie wordt besproken hoeveel foto’s er aangeleverd worden. Dit aantal is van invloed op de kostprijs van de love shoot.

7. Wat doen we als het regent?

Regen kan een echte spelbreker zijn. Wanneer het op de ochtend van de geplande love shoot regent dan houden we contact en kunnen we eventueel in overleg besluiten om de shoot één of een aantal dagen uit te stellen. Het verplaatsen van de fotoshoot naar een binnen locatie is ook mogelijk.

8. Worden onze foto’s op internet en/of social media gebruikt?

Tenzij je anders aangeeft kan Charlotte van Wooning fotografie de foto’s gebruiken op de website en in het portfolio. Wil je dit liever niet? We bespreken dit tijdens het kennismakingsgesprek vóór de fotoshoot.

9. Kunnen we accessoires meenemen naar de love shoot?

Wanneer je een accessoire mee wilt nemen, kies dan voor iets dat bij jullie past en dat iets over jullie verteld. Sportaccessoires, een herinnering aan jullie eerste ontmoeting of iets anders waar jullie herinneringen aan hebben. Kies voor kleine accessoires die het beeld niet verstoren.

10. Kan ik later foto’s bijbestellen?

De manier waarop je de gemaakte foto’s kunt laten afdrukken en bijbestellen wordt toegelicht tijdens het gesprek in de fotostudio. Foto’s van een love shoot kunnen gebruikt worden op de trouwkaarten, maar je kunt ook een foto laten uitvergroten en op canvas af laten drukken.