Ben je op zoek naar een love shoot Rijswijk en omgeving? Als koppel jullie liefde door een ervaren fotografe op beeld vast laten leggen? Een love shoot wordt steeds vaker gemaakt. Stellen die binnenkort gaan trouwen kiezen vaak voor een love shoot Rijswijk. Wil je de magie tussen jou en je grote liefde laten vereeuwigen? Charlotte van Wooning fotografie legt jullie liefde vast tijdens een spontane love shoot.

Love shoot Rijswijk.

Love shoot Rijswijk.

Advies kledingkeuze

Al voor de geplande love shoot bespreek je samen met de fotografe de locatie en stijl van de foto’s. De fotografe geeft je handige tips over de kledingkeuze. Stem de kleding zoveel mogelijk op elkaar af, daarmee krijgen de foto’s een zekere rust en overheersen grote letters en opvallende prints niet. Kies beiden voor een casual look. Wil je foto’s met een zekere glamour? De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos, zodat je de keuze van de kleding ook af kunt stemmen op de locatie. Zo is het niet logisch om op hoge hakken het strand als buitenlocatie te kiezen.

Locatie love shoot Rijswijk

Heb je een voorkeur voor een bepaalde locatie? Die bijzondere ontmoetingsplaats waar jullie het eerste afspraakje hadden? Op welke locatie de foto’s gemaakt worden, bespreken we samen. Hebben jullie een speciale plaats waar jullie goede, mooie herinneringen aan hebben? Vaak voel je jezelf sneller en beter op je gemak op een plaats waar je bekend bent. Heb je geen idee welke locatie geschikt is voor de love shoot? De fotografe van Charlotte van Wooning fotografie kan ook een locatie voorstellen die past bij de ideeën en verwachtingen die je hebt van de fotoreportage. Tijdens het maken van de foto’s zijn er verschillende opties die de fotografe benut om indrukwekkende beelden te maken.

  • De locatie en jullie worden samen gefotografeerd. De fotografe staat hiervoor op enige afstand.
  • Foto’s met zogenaamde doorkijkjes in de vorm van een boom, struik of open bouwwerk. Door te werken met lagen komen de foto’s voor je ogen tot leven en beleef je het moment van de love shoot opnieuw.
  • Daar waar mogelijk kan een foto vanaf boven genomen een ander perspectief geven. Dit kan uiteraard alleen op locaties met dit soort mogelijkheden of kansen.

Het voordeel van deze manier van fotograferen is dat de fotografe niet vlak bij jou en je partner aan het werk is. Deze afstand zorgt ervoor dat jullie beter op elkaar focussen en spontane, intieme momenten op een unieke manier worden gefotografeerd.

Spontane beelden

Een geslaagde love shoot bestaat uit opnames van spontane, ongeforceerde momenten. Zelfs als je niet graag op de foto gaat, weet de fotografe spontane foto’s te maken. Dit terwijl jullie samen wandelen, kletsen of op een andere manier de focus op elkaar hebben en niet op de camera. Voor een love shoot in Rijswijk maak je een afspraak bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. De fotografe beantwoord jullie vragen, geeft tips en adviezen en gaat samen met jullie de locatie bekijken. Ben je benieuwd naar de kosten van een love shoot fotoreportage? Maak dan een afspraak bij Charlotte van Wooning fotografie.

Love shoot Rijswijk FAQ

1. Ik vind mezelf niet fotogeniek, is dat een probleem voor de foto’s?

Nee, zeker niet. Je bent niet de enige die zo over zichzelf denkt. De fotografe begint de love shoot met een ontspannen praatje en stelt jullie gerust. Tijdens de love shoot kunnen jullie een activiteit ondernemen en hoef je niet houterig te poseren of geforceerd te lachen. De onderlinge, liefdevolle band die jullie verbindt komt op ontspannen en spontane wijze op de foto te staan.

2. Mag ik voorbeelden van poses die ik leuk vind meenemen?

Ja, je kunt voorbeelden meenemen maar noodzakelijk is dat niet. De fotografe zorgt ervoor dat jullie op natuurlijke wijze gefotografeerd worden en help met houdingen en eventuele poses.

3. Is de camera opvallend aanwezig bij een love shoot?

Het is onvermijdelijk dat je de fotografe en de camera ziet. Door de aandacht tijdens de fotosessie op elkaar te focussen en een leuke middag te beleven, wordt de aanwezigheid van de camera vaak al snel vergeten. Jullie gaan op in elkaar en het moment. Het is de kunst om met de camera deze magie voor altijd te vereeuwigen.

5. Waar wordt de love shoot gemaakt?

Een love shoot kan zowel binnen als buiten gemaakt worden. Je kunt kiezen voor een fotosessie in de fotostudio waar alles aanwezig is voor het maken van een professionele fotoshoot, maar ook op buiten locaties en/of in een meer industriële setting worden prachtige love foto’s gemaakt.

6. Kunnen we een foto van de love shoot gebruiken als trouwkaart?

Ja, dat kan. Nadat je de online galerij hebt ontvangen kunnen jullie samen een foto kiezen die op de kaarten gedrukt kan worden.

7. Kan ik mijn ouders een love shoot cadeau doen?

Het geven van een love shoot is leuk en bijzonder. Je kunt een love shoot cadeau doen als verrassing voor een huwelijksjubileum, maar ook zonder reden is het laten fotograferen van de liefde leuk om te doen.

8. Mag onze hond mee op de foto?

Neem jullie trouwe viervoeter mee naar de afgesproken locatie. Samen wandelen over het strand of door het bos, terwijl de hond zijn typische streken uithaalt of moe aan jullie voeten neervalt, geeft de foto’s net dat beetje extra. Hou bij het kiezen van de locatie rekening met het feit of honden en/of andere huisdieren welkom zijn.

9. Kunnen we een love shoot te paard laten maken?

Hebben jullie paarden als passie? Bespreek tijdens het kennismakingsgesprek de wijze waarop je de love shoot voor je ziet. Als dat paardrijden is dan kan de love shoot op een gepaste locatie gemaakt worden. Zowel op de manege, als op het strand en in de bossen kunnen mooie foto’s gemaakt worden.

10. Wat zijn de kosten van een love shoot?

De kosten van een love shoot zijn variabel en Charlotte van Wooning fotografie heeft een aantal fotografiepakketten waaruit je een keuze kunt maken. Afhankelijk van de duur en het aantal foto’s dat gemaakt wordt, kun je een uiterst betaalbare love shoot laten maken.