Ben je op zoek naar een love shoot Delft? Een love shoot is een ideale manier om de liefde op beeld vast te leggen. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk, en dat is ook bij een love shoot Delft het geval. Denk na over een geschikte locatie en de kleding die jullie dragen. Een love shoot is geen modeshow en geforceerde poses zijn overbodig. Het is de bedoeling dat de foto’s weergeven wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen.

Love shoot Delft.

Love shoot Delft.

Bekende locatie love shoot Delft

Voor het maken van een onvergetelijke love shoot begin je met het kiezen van een locatie die iets voor jullie betekend en die bij jullie past. Kies je voor de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben? Wil je het eerste afspraakje opnieuw beleven? Of gaat de voorkeur uit naar een romantische plaats? Veel is mogelijk, zeker als het een buitenlocatie betreft. Het sfeervolle, historische stadscentrum. Het strand en de duinen of misschien wel jullie stamkroeg. Denk van tevoren na over de achtergrond en hoe je jezelf voelt op een locatie waar jullie niet de enige aanwezigen zijn. Een rustige locatie biedt mogelijkheden voor een ontspannen fotoshoot, maar het gaat er hoofdzakelijk om dat jullie een locatie kiezen waar je jezelf op je gemak voelt.

Activiteit en spontaniteit

Spontane momenten zijn belangrijke onderdelen van de love shoot. Dit levert de mooiste, leukste foto’s op. Geen geforceerde houdingen maar echte activiteit en spontaniteit. Wat doen jullie graag samen? Wandelen in het bos? Gezellig koffie kletsen in een sfeervolle koffietent? Spetteren in de branding? Paardrijden of de hond uitlaten? Foto’s die gemaakt worden op het moment dat jullie samen iets ondernemen zijn spontaner en geven uitstekend weer hoe jullie zijn en hoe de chemie tussen jullie beiden is. Door samen bezig te zijn kun je makkelijker ontspannen en heb je nauwelijks aandacht voor de fotografe en de camera.

Ga voorbereid op pad

Wacht niet tot het laatste moment met het kiezen van kleding. Misschien wil je van tevoren naar de kapper of overweeg je het inschakelen van een visagist(e)? Worden de foto’s gemaakt op een buitenlocatie? Houdt dan rekening met het weer. Neem voor alle zekerheid verschillende kledingsets mee, zodat je tussendoor van outfit kunt wisselen. Bijbehorende accessoires of speciale details? Bespreek met de fotografe wat wel en niet kan. Regent het op de dag van de love shoot? De shoot kan naar binnen verplaatst worden, maar je kunt ook een nieuwe afspraak maken.

Informatie love shoot Delft

Het allerbelangrijkste van de love shoot is dat jullie op ontspannen wijze van elkaar genieten. Wees jezelf! Op deze manier krijg je de mooiste foto’s en heb je een weerspiegeling van hoe jullie echt zijn en springt de liefde die jullie voor elkaar voelen in het oog. Wil je je geliefde een love shoot Delft cadeau doen? Maak dan een afspraak met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. We bespreken de mogelijkheden voor de gewenste locatie en je ontvangt een overzichtelijke prijsopgave.

Love shoot in Delft FAQ

1. Op welk deel van de dag kan een love shoot het beste gemaakt worden?

De mooiste buitenfoto’s worden gemaakt ’s ochtends vroeg, binnen 2 uur na zonsopkomst, of aan het einde van de middag zo’n 2 uur voor dat de zon ondergaat. Het licht is dan niet te fel en perfect voor het maken van prachtige foto’s. Afhankelijk van de gekozen locatie wordt hier bij het plannen van de afspraak rekening mee gehouden.

2. Kan een love shoot in weekend gemaakt worden?

Het weekend is gewild voor het maken van fotoshoots. De weekenden zijn vaak als eerste volgepland. Wanneer je een afspraak in het weekend wilt maken, wordt geadviseerd om dit tijdig te doen. Je voorkomt dan dat de beschikbare dagen al bezet zijn.

3. Waar kunnen we een love shoot laten maken, welke locaties zijn geschikt?

Delft heeft interessante binnen en buiten fotolocaties. Je kunt mooie foto’s in de ongerepte, vrije natuur laten maken, maar ook een industriële omgeving zoals De Porceleyne Fles of de voormalige Lijm en Gelatinefabriek geven de gemaakte foto’s een opvallend decor. Kies voor een locatie die jullie aanspreekt en die bij jullie past.

4. Wat kunnen we meenemen naar de fotoshoot?

Afhankelijk van de locatie en de geplande activiteit kun je een gevulde picknickmand en bijpassend kleed meenemen. Accessoires die iets over jullie gemeenschappelijke hobby of interessegebied vertellen zijn later ook dierbaar om te zien.

5. Moeten we poseren?

Charlotte van Wooning fotografie wil een love shoot zo spontaan mogelijk vastleggen. Dat betekent dat jullie wel tips en aanwijzingen krijgen voor een houding of pose, maar van geregisseerd poseren is geen sprake. Het is de bedoeling om met een love shoot de liefde die jullie voor elkaar voelen en de band die jullie hebben op spontane manier te fotograferen. Kijk niet in de lens, maar naar elkaar.

6. We hebben een basispakket gekozen, maar willen toch graag iets meer. Kan dat?

Ja. Je kunt voor aanvang van de love shoot aangeven dat jullie graag wat extra’s willen en/of meer foto’s willen laten maken.

7. Wat als het op de afgesproken dag regent?

Als het weer echt te slecht en te nat is om buiten te fotograferen dan kunnen we de fotoshoot in overleg uitstellen of verplaatsen. Het is mogelijk om uit te wijken naar een binnen locatie. Delft kent bijzonder fotogenieke locaties waar je overdekt en beschut een love shoot kunt laten maken. Een statig grachtenpand, Museum Prinsenhof, of een smaakvolle horeca gelegenheid kunnen ook voor de love shoot bezocht worden. De mogelijkheden en locaties zijn gevarieerd.

8. Wanneer krijgen we de foto’s?

Na de love shoot gaat de fotografe in de studio aan de slag met het selecteren en nabewerken van de foto’s. Dit duurt een aantal dagen. Daarna ontvang je een online galerij met daarin het afgesproken aantal foto’s. Je kunnen een keuze maken uit de beelden en laten weten welke foto’s je wilt laten afdrukken en welke materialen de voorkeur hebben. Je kunt ook een fotoalbum laten maken. Later kunnen er nog bijbestellingen gedaan worden.