Zoek je naar een love shoot Honselersdijk en omgeving? Een fotoreportage van jou en de liefde van je leven. Waarom zou je dat doen? Het laten vastleggen van de liefde is het laten creëren van een tastbare herinnering voor later. Het maakt niet uit of jullie elkaars eerste echte liefde zijn, of jullie net verloofd zijn of dat de 25e huwelijksverjaardag eraan komt. Het laten maken van een love shoot Honselersdijk kan en mag altijd.

Love shoot Honselersdijk.

Love shoot Honselersdijk.

Liefdevolle fotoreportage

Hoeveel foto’s heb je van jullie samen? Over het algemeen hebben mensen weinig foto’s van zichzelf met hun partner. Het is een bekend iets bij het op vakantie gaan of tijdens een dagje weg of een andere belevenis. Bij het bekijken van de gemaakte foto’s na afloop, is alles en iedereen gefotografeerd behalve jullie samen. Tegenwoordig is het maken van selfies een veelgebruikte mogelijkheid om foto’s van jullie samen te maken. Maar echt handig of comfortabel is dat niet echt te noemen. Bovendien is de kans dat een foto dan mooi of sfeervol is klein. Wil je later genieten van mooie foto’s van jullie samen? Dan is een love shoot Honselersdijk een uitstekend idee.

Ontspannen love shoot

Vind je het een eng of spannend idee om professionele foto’s te laten maken? Je laat niet elke dag of iedere week een fotoshoot maken. De ervaren fotografe van Charlotte van Wooning fotografie praat jullie op ontspannen wijze door de reportage heen, terwijl jullie op elkaar gefocust zijn doet de camera het werk. Het genieten begint eigenlijk al tijdens de voorbereiding op de love shoot. Welke kleding trek je aan? Kies je voor wat extra make-up? Ga je van tevoren naar de kapper? Veel is mogelijk, maar wees alert op overdrijven. Hou het bescheiden, zowel qua kleding als qua kleur. Het is de bedoeling dat jullie jezelf zijn en dat dit ook op de foto’s herkenbaar is. Op elkaar afgestemde stijlen, zonder drukke prints, is prima. Maar het is ook niet nodig om in identieke outfits op de fotoshoot te komen. Spijkerbroeken en witte t-shirts zijn leuk, maar je kunt ook voor een lossere stijl kiezen. Trek dat leuke gestreepte jurkje aan of kies voor een overhemd met stippels. Zo gaan blauw en rood ook prima samen. Het is een uiting van je persoonlijkheid die op beeld wordt vastgelegd. Duidelijke kleuren geven foto’s leven. Weet je niet welke outfit je moet kiezen? Neem dan een paar verschillende sets mee naar de love shoot. We houden hier bij het plannen van de afspraak rekening mee.

Afspraak love shoot Honselersdijk

Wil je een love shoot laten maken en woon je in de omgeving van Honselersdijk? Charlotte van Wooning fotografie is gevestigd in Den Haag en nodigt je uit voor een kennismakingsgesprek. Laat ons je wensen en verwachtingen ten aanzien van een fotoreportage weten. We bespreken de mogelijkheden en bezoeken samen de gekozen buitenlocatie. Wil je de foto’s in de fotostudio laten maken? Ook dat is mogelijk. Meer weten? Neem telefonisch contact op met Charlotte van Wooning fotografie. Je kunt ook een e-mail sturen.

Love shoot in Honselersdijk

1. Wordt er bij een love shoot geposeerd?

Charlotte van Wooning fotografie vindt het belangrijk om de liefde tussen jullie op een spontane manier te fotograferen. Jullie kunnen romantische poses aannemen op een niet-houterige manier en op commando lachen is niet nodig. De fotografe leidt jullie op een ontspannen manier door de fotosessie en vaak heb je niet eens door dat er gefotografeerd wordt.

2. Hoe lang van tevoren moet ik een love shoot boeken?

Jullie hebben samen het voornemen om de liefde op beeld vast te laten leggen, maar het maken van een afspraak wil niet vlotten. Wanneer je een love shoot wilt laten maken omdat jullie een verloving of voorgenomen huwelijk willen aankondigen, maak je het liefst wel tijdig een afspraak. Probeer een afspraak zo vroeg mogelijk te maken, daarmee voorkom je dat de fotografe op de gewenste datum niet beschikbaar is.

3. Is het mogelijk om vooraf kennis met elkaar te maken?

Om elkaar te leren kennen, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens het gesprek kunnen jullie vertellen welke wensen en ideeën jullie hebben ten aanzien van de love shoot. De fotografe stemt de werkwijze af op jullie. Het is ook mogelijk om tijdens het kennismakingsgesprek voorbeelden te zien van eerder gemaakte love shoots. Je krijgt adviezen over kleding en tips op het gebied van locatie en stijl.

4. Waar kunnen we een love shoot laten maken?

De meeste love shoots worden buiten gemaakt. Het natuurlijke licht geeft de foto’s een bijzonder tintje. Maar je kunt de love shoot ook binnen en/of in de studio laten maken. Honselersdijk en de omgeving hebben diverse interessante fotolocaties te bieden.

5. Zijn we gebonden aan de zomermaanden om een love shoot buiten te laten maken?

Nee, je kunt elk seizoen en iedere maand een love shoot laten maken. Ook op bewolkte, winderige dagen en/of in de sneeuw of op het ijs worden prachtige foto’s gemaakt.

6. Gaat de love shoot door bij slecht weer?

Hoewel je hoopt op een zonnige dag, kan het op de dag van de love shoot minder goed weer zijn. Bewolking, kou en wat wind zijn redenen om de love shoot te verplaatsen. Regent het? In overleg wordt beslist om de afspraak te verzetten. Het is ook mogelijk om in geval van aanhoudende regen de shoot naar een binnen locatie te verplaatsen. Dit overleggen we uiteraard vooraf.

7. Wat trek ik aan voor een love shoot?

Draag vooral iets wat lekker zit en waarin je je fijn voelt. Het mooiste is om kleuren te nemen die bij elkaar passen. Een mooie mix, zonder drukke prints, is goed en laat de foto’s spreken. Zeker wanneer we de foto’s buiten maken is het belangrijk om schoenen te dragen waar je goed en makkelijk op loopt. Hoge hakken zijn op het strand, maar ook in het bos niet comfortabel.

8. Hoeveel kost een love shoot?

Charlotte van Wooning fotografie werkt met fotografiepakketten waarbij de duur van de shoot en het aantal foto’s dat wordt geleverd de kostprijs bepalen.