Over Charlotte van Wooning

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, dankjewel daarvoor en welkom!

Mijn naam is Charlotte van Wooning, sinds 2017 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Edwin en samen hebben wij een zoon Riven(’18) en dochter Novée(’21).

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart als freelance grafisch vormgever, dit heb ik met veel plezier gedaan. Creatief bezig zijn is wat ik graag doe en op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om die reden heb ik me ingeschreven op de Fotovakschool in Rotterdam, hier heb ik veel mogen leren. Hierna ben ik me gaan specialiseren in voornamelijk lifestyle fotografie. Ik blijf het zo ontzettend bijzonder vinden om zwangerschappen, gezinnen, verliefde koppels, newborns en families vast te mogen leggen. Dat ik deze magische momenten mag vangen en dat deze voor altijd een dierbare herinnering zullen zijn is een feestje! Om die reden fotografeer ik met heel veel liefde, passie en plezier.

Mijn stijl is licht, zacht en sfeervol. Ik probeer de standaard en geposeerde foto’s te vervangen door de echte en pure momenten, dus lekker jezelf zijn is voor mij heel belangrijk. Op die manier kan ik de meest spontane, echte, sprankelende, bijzondere momenten en emoties vastleggen.

Voel je je goed bij mij en zou je zelf ook een mooie herinnering willen hebben? Het lijkt me heel speciaal om jullie liefde te mogen vastleggen!

Liefs, Charlotte

• Newborn shoots
• Zwangerchapsshoots
• Love shoots
• Lifestyle shoots
• Family shoots
• Portret foto’s