Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Wateringen en omgeving? Mooie momenten, emotie, liefde en puurheid. De foto’s van een zwangerschapsshoot herinneren je later aan een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Charlotte van Wooning fotografie informeert je graag over de mogelijkheid van een zwangerschapsshoot in Wateringen en omgeving.

Zwangerschapsshoot Wateringen.

Zwangerschapsshoot Wateringen.

Werkwijze zwangerschapsshoot in Wateringen en omgeving

De zwangerschapsshoot kan op elk moment van je zwangerschap gemaakt worden. Wil je dat je babybuik mooi zichtbaar is? Bepaal dan een datum tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap. Vooraf bespreken we de locatie van de fotoreportage. Dit kan zowel een binnen- of buitenlocatie naar wens zijn, waarbij rekening wordt gehouden met onder meer het licht. Tijdens een zwangerschapsshoot in Wateringen en omgeving sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Op bijzondere wijze worden unieke momenten op beeld vastgelegd. De fotografe zorgt ervoor dat verschillende emoties en details zichtbaar zijn op de foto’s. Indien gewenst worden er foto’s gemaakt van jou en je partner, maar ook broers en zussen laten een onuitwisbare indruk na.

Waardevol moment

Een zwangerschapsshoot is niet alleen leuk om te doen, het geeft je een tastbare herinnering die met het verstrijken van de jaren waardevoller wordt. Hoe leuk is het, om later met je zoon of dochter naar de beelden van de fotoreportage te kijken? Vooraf nemen we alle details van de shoot uitgebreid door. Naast de locatie kun je aangeven waar je jezelf prettig in of bij voelt. Gaan jullie samen of/en met kinderen op de foto? Stem de kleding op elkaar af. Kies voor kleuren die bij elkaar passen. Daarbij vermijd je een drukke print en opvallende bedrukking. Worden de foto’s op een buitenlocatie gemaakt? Geef dan de voorkeur aan een tijdstip waarop er optimaal van het natuurlijke licht gebruik gemaakt kan worden.

Doe een zwangerschapsshoot

Wil je graag een fotoreportage van zwangerschap laten maken? Samen je partner, broertjes en zusjes deze bijzondere periode in jou / jullie leven laten vereeuwigen? Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag helpt je graag verder. We kunnen de zwangerschapsshoot in de professionele fotostudio doen, maar we maken de foto’s net zo lief op een zelf gekozen (buiten)locatie. Het maken van de fotoreportage duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. Zijn we buiten en valt het weer tegen? Dan kunnen we even wachten en zien of het weer verandert. Blijft het weer spelbreker? Bij Charlotte van Wooning fotografie is het mogelijk om flexibel een paar dagen later een nieuwe afspraak te plannen. Indien gewenst kun je meerdere kledingsetjes meenemen en kan er tussendoor van kleding gewisseld worden. Je krijgt dan een foto overzicht in verschillende stijlen. De fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag is vanuit Wateringen goed bereikbaar. Wil je meer weten of wil je kennismaken met Charlotte van Wooning fotografie? Neem dan contact op om de wensen die jullie hebben te bespreken. Probeer te vermijden dat je na de 35e week nog een fotoshoot wil laten maken. Baby’s houden zich niet altijd aan de uitgerekende datum en komen geregeld vroeger dan gepland.

Zwangerschapsshoot Wateringen FAQ

1. Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot?

Tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap is voor zwangerschapsfoto’s de beste periode. Je bolle buik is mooi rond en je bent nog goed mobiel. Wanneer je een meerling verwacht dan kun je de fotoshoot tussen de 28e en 32e week doen. Een afspraak kun je al vroeg in je zwangerschap maken.

2. Hoelang duurt een zwangerschapsshoot?

Charlotte van Wooning fotografie biedt je verschillende fotografiepakketten, waarbij de duur van de shoot onderling verschilt. Een gemiddelde zwangerschapsshoot duurt 1 à 2 uur. Dit kan uitlopen als er tussendoor van kleding wordt gewisseld en/of wanneer de foto’s op 2 verschillende locaties gemaakt worden.

3. Laat ik zwangerschapsfoto’s binnen of buiten maken?

Je bepaalt zelf de locatie van de fotosessie. De fotografe laat je het zwangerschapsportfolio zien, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden in de fotostudio en op verschillende locaties.

4. Wat is het beste moment van de dag voor een zwangerschapsshoot?

Het natuurlijke licht is aan het einde van de middag het mooist. Als je een buiten locatie in gedachten hebt, dan is de voorkeur voor de fotosessie later op de dag. Foto’s die binnen of in de fotostudio gemaakt worden, zijn minder afhankelijk van het natuurlijke licht omdat de belichting bijgesteld kan worden.

5. Kan ik een zwangerschapsshoot in het weekend laten maken?

Ja, het weekend is vaak een goed moment voor een zwangerschapsshoot. Om er zeker van te zijn dat de fotoshoot op de gewenste datum doorgaat, is het tijdig maken van een afspraak van belang.

6. Welke kleding kan ik het beste dragen?

Op de dag van de fotoshoot draag je kleding die niet knelt op de huid. De stijl en kleur bepaal je zelf. Kies voor effen, neutrale kleuren en kleding zonder drukke prints. Gaan je partner en/of jullie kinderen mee op de foto, zorg dan dat de kleding enigszins op elkaar is afgestemd. Neem verschillende sets mee naar de shoot, je kunt dan afwisselen.

7. Ik heb nog niet eerder een fotoshoot gedaan en voel me snel onzeker bij een camera. Kan ik toch mooie zwangerschapsfoto’s laten maken?

Jazeker! Je bent niet de enige die zich onwennig voelt bij het zien van een fotocamera. De fotografe stelt je op je gemak en praat je op ontspannen manier door de fotosessie heen. Je krijgt hier en daar een praktische tip of aanwijzing. Als de fotoshoot eenmaal begint, gaat het meestal vanzelf. Met name wanneer de foto’s buiten gemaakt worden, kun je beter ontspannen en genieten van het moment.

8. Worden de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden?

Nee, zonder schriftelijke toestemming worden de foto’s niet gebruikt op de website en/of andere uitingen. Een aantal foto’s worden in het portfolio opgenomen. Wil je niet dat je foto’s gebruikt worden dan respecteren we dat.

9. Wat als ik op de dag van de fotoshoot niet lekker ben?

Het kan gebeuren dat je jezelf niet fit genoeg voelt om de foto’s te laten maken. De afspraak kan dan een aantal dagen uitgesteld worden.