Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Wassenaar en omgeving? Ideeën voor een zwangerschapsshoot kunnen heel anders zijn, veel hangt af van de wensen die je hebt. Ook de tijd van het jaar en de weersomstandigheden zijn van invloed op een mogelijke binnen of buiten locatie. Het meemaken van een zwangerschap is een bijzondere, magische tijd die het verdient om op beeld vereeuwigd te worden. Met een zwangerschapsshoot in Wassenaar en omgeving worden de gevoelens en emoties die je hebt voor je ongeboren baby vastgelegd.

Zwangerschapsshoot Wassenaar.

Zwangerschapsshoot Wassenaar.

Laat je mooie babybuik zien

Een van de mogelijkheden van een zwangerschapsshoot is het leggen van de focus op een prachtige babybuik. Met gebruik van het natuurlijke licht, worden indrukwekkende close-ups gemaakt van een buik die tot de verbeelding spreekt. Liefdevolle foto’s van jou en je partner en/of met broers en zussen worden ook gemaakt, zodat jullie later met warme gevoelens terugdenken aan deze bijzondere fotoreportage. Door rekening te houden met een aantal praktische tips wordt dit speciale moment in je leven onvergetelijk gemaakt:

  • Kies voor kledingsetjes in een effen kleur, vermijd opvallende prints.
  • Nauwsluitende, stretch materialen complimenteren je figuur.
  • Lange mouwen geven vaak het mooiste resultaat, maar ook spaghettibandjes komen goed tot hun recht.
  • Wil je je blote babybuik gefotografeerd hebben? Draag voorafgaand en tijdens de zwangerschapsshoot dan kleiding die geen sporen of indrukken achterlaten op de huid.
  • Katoenen- en zijde stoffen laten je lichaam prima tot haar recht komen.
  • Donkere jeans en zwarte taps toelopende yogabroeken maken je benen slank en lang.
  • Kies schoenen die overeenstemming met de kleding.
  • Worden er ook foto’s gemaakt van jij en je partner en/of broers en zussen? Stem de kleuren van de kleding zoveel mogelijk op elkaar af.
  • Wil je je eigen stijl terug zien op de foto? Kies voor een vrolijke sjaal, of leuke sieraden.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek je samen met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie wat jou en/of jullie wensen zijn voor de zwangerschapsshoot in Wassenaar en omgeving. De locatie wordt besproken, waarbij wordt gekeken naar het moment van de dag met de mooiste lichtinval. Zwangerschapsfoto’s kunnen zowel op een binnen als buiten locatie worden gemaakt.

Bijzondere zwangerschapsshoot in Wassenaar en omgeving

Geadviseerd wordt om een zwangerschapsshoot tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap te laten maken. Wil je een afwijkende fotoreportage laten maken, dan kun je ook overwegen om maandelijks een foto te laten maken. Het resultaat hiervan is dat je later terug kunt zien hoe je babybuikje zich door de zwangerschap heen heeft ontwikkeld. De laatste foto van de reeks is er een van jou met je pasgeboren kindje, en eventueel je partner, broertjes en zusjes.

Informatie zwangerschapsshoot

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot in Wassenaar en omgeving? Neem dan contact op met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. De fotografe maakt graag kennis met je, en neemt de wensen die je hebt van de fotoreportage met je door. Je kunt ook het zwangerschapsshoot portfolio bekijken.

Zwangerschapsshoot Wassenaar FAQ

1. Waar wordt een zwangerschapsshoot gemaakt?

Een zwangerschapsshoot is leuk om te doen en de locatie keuze is uitgebreid. Zo kun je een voorkeur hebben voor de fotostudio, je eigen huis, tuin of een binnen-, of buitenlocatie die je aanspreekt. Wassenaar en omgeving heeft een aantal inspirerende locaties waar de zwangerschapsshoot gemaakt kan worden.

2. In welke week wordt de zwangerschapsshoot gemaakt?

Het advies is om zwangerschapsfoto’s tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap te laten maken. Je buik is dan mooi rond en je hebt nog geen last van zwangerschapsklachten. Je bepaalt echter zelf wat je wilt en wanneer je foto’s laat maken. Zo heb je de mogelijkheid om je zwangerschap maand voor maand te laten fotograferen. Sluit de fotosessie af met een foto waarop je je pasgeboren spruit liefdevol in je armen houdt.

3. Is het mogelijk om foto’s te maken samen met mijn partner en onze kinderen?

Ja. Het is ook voor je ongeboren kleintje mooi om over een aantal jaar te zien hoe papa en mama, broers en zussen eruit zagen tijdens de zwangerschap.

4. Moeten we allemaal hetzelfde dragen?

Nee, zeker niet. Vermijd dat jullie er identiek uit zien. Je kunt de stijl en kleur van de kleding op elkaar afstemmen. Geef de voorkeur aan comfortabele kleding die bij je past en waarin je jezelf goed voelt. Worden de foto’s op het strand, in het bos of in de vrije natuur gemaakt? Stem de keuze voor de schoenen die je draagt daar op af.

5. Hoelang duurt het maken van zwangerschapsfoto’s?

Charlotte van Wooning fotografie heeft verschillende fotografiepakketten waarin de duur van de shoot en het aantal foto’s verschilt. Als je een zwangerschapsshoot wilt laten maken dan zijn we gemiddeld 1 à 2 uur bezig.

6. Mijn kinderen zijn nog erg jong en zitten lastig stil. Is dat een probleem voor de zwangerschapsshoot?

Nee, je hoeft jezelf hier geen zorgen over te maken. De fotografe daagt de kindjes uit met opdrachten en stelt vragen, zodat de camera al snel wordt vergeten. Stoeien, knuffelen, kietelen en spelen is toegestaan. Doe zoals jullie normaal met elkaar omgaan. Deze spontane, liefdevolle momenten worden door de camera vastgelegd en zijn later dierbare herinneringen.

7. Kan ik een zwangerschapsshoot met een newborn shoot laten maken?

Ja, net zoals je een zwangerschapsshoot ook met een baby shoot kunt combineren.

8. Is het mogelijk om twee locaties met elkaar te combineren?

In principe kan dat. Vooraf bespreken we het tijdsbestek waarin de zwangerschapsshoot wordt gemaakt en kan de locatie eventueel bekeken worden. Zo kun je bijvoorbeeld een fotoshoot in de natuur laten maken en afsluiten met een ontspannen moment in jullie favoriete restaurant.

9. Kan ik een zwangerschapsshoot cadeau geven?

Jazeker! Een fotosessie is leuk om cadeau te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

10. Kan ik de foto’s later bijbestellen?

Het aanleveren, afdrukken en bijbestellen van de foto’s wordt besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Je hebt voldoende tijd om een keuze te maken uit de gemaakte beelden.