Ben je op zoek naar informatie over een zwangerschapsshoot Voorburg en omgeving? Wanneer je over een paar jaar terugdenkt aan je zwangerschap is het leuk om daarbij een tastbare herinnering te hebben. Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag legt je mooie zwangere buik op beeld vast tijdens een zwangerschapsshoot. Je kunt een fotoshoot van alleen jezelf laten maken, maar ook je partner, broers en zusjes zijn welkom bij een zwangerschapsshoot Voorburg.

Zwangerschapsshoot Voorburg.

Zwangerschapsshoot Voorburg.

Interactie en emotie

Een zwangerschapsshoot is een onvergetelijk moment tijdens je zwangerschap. De fotoshoot barst van de emoties die worden afgewisseld met gevarieerde interacties. Je kunt foto’s laten maken tijdens een wandeling in het park, in de duinen of wanneer je uitwaait op het strand. Kies voor een stoer fabrieksterrein of andere locatie die je voorkeur heeft. Worden de foto’s gemaakt tijdens een koudere periode? Ook op binnen locaties worden onuitwisbare fotoshoots gemaakt. Bij jezelf thuis, in de babykamer of in de professionele fotostudio. Jij bepaalt. Bestaande en spontane momenten worden gefotografeerd. Ontspannen met je partner of alleen jij en je babybuik. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Neem een persoonlijke accessoire mee naar de zwangerschapsshoot Voorburg. Dit roept later bijzondere herinneringen op.

Unieke zwangerschapsfoto’s

De meeste zwangerschapsshoots vinden plaats tussen de 30e en 35e week van een zwangerschap. Je buik is dan op haar mooist. Om er zeker van te zijn dat de fotografe dan beschikbaar is, maak je de afspraak een aantal weken eerder. Tijdens het maken van de afspraak, bespreken we gelijk je wensen en verwachtingen ten aanzien van de foto’s. Je kunt aangeven of je voorkeur geeft aan een binnen- of buitenlocatie. De fotografe geeft je tijdens de shoot tips en aanwijzingen en laat ruimte over voor spontane momenten en eigen ideeën. Wil je foto’s laten maken met grotere broers en zussen? De kinderen raken snel vertrouwt met de fotografe, waardoor ze tijdens het fotograferen spontaan in de lens kijken en niet erlangs.

Professioneel nabewerken

Na de zwangerschapsshoot Voorburg, worden de gemaakte foto’s in de professionele fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag nabewerkt. Je ontvangt binnen een aantal dagen een galerij met een overzicht van de gemaakte foto’s. Je kunt zelf op je gemak de beelden bekijken en selecteren. De foto’s kunnen in uiteenlopende formaten en op verschillende materialen gedrukt worden.

Persoonlijk advies zwangerschapsshoot Voorburg en omstreken

Wil je ook graag foto’s laten maken van en tijdens je zwangerschap? Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag maakt een professionele zwangerschapsshoot zowel in de studio als op locatie. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Een zwangerschapsshoot plannen na de 35e week van je zwangerschap? Ook dat is mogelijk, maar je moet rekening houden met een baby die zichzelf eerder aankondigt dan verwacht waardoor je eventueel te laat bent met het maken van de foto’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een fotoreeks af te sluiten met een foto van jou en je pasgeboren baby. Voor meer informatie is Charlotte van Wooning fotografie telefonisch bereikbaar. Je kunt ook een e-mail sturen.

Zwangerschapsshoot Voorburg FAQ

1. Hoe bereid ik mezelf voor op een zwangerschapsshoot?

Bedenk vooraf waar je de foto’s wilt laten maken. Je kunt de fotosessie in de fotostudio of op een andere locatie, binnen of buiten, doen. Selecteer een aantal verschillende kledingsets, waarin je jezelf prettig voelt. Rustige kleding, zonder drukke prints, een mooie zwangerschapsjurk of je favoriete spijkerbroek met een shirt. Wil je je blote bolle buik laten fotograferen? Vermijd dan knellende kleding die strepen op de huid achterlaat.

2. Door de zwangerschap heb ik last van striae, wat nu?

Veel vrouwen krijgen tijdens een zwangerschap last van striae. Niet iedereen is daar gelukkig mee. Wanneer je de striae niet mooi vindt dan proberen we daar tijdens het nabewerken van de foto’s rekening mee te houden. Of de striae na het bewerken van de beelden helemaal weg is, hangt af van de omvang. Heb je erg veel last van striae dan kun je ook de voorkeur geven aan het laten maken van mooie baby buik foto’s in leuke kleding, zodat de striae helemaal niet zichtbaar is.

3. Kan ik samen met mijn partner en/of kinderen op de foto?

Ja. Vaak duurt het maken van zwangerschapsfoto’s met je partner en/of jullie gezin iets langer dan wanneer er alleen foto’s van jou gemaakt worden. De mogelijkheden worden tijdens het kennismakingsgesprek besproken. Je kunt dan gelijk voorbeelden zien van eerder gemaakte zwangerschapsshoots.

4. Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot plannen?

Je bolle buik is tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap het mooist. Je bent dan ook nog redelijk mobiel en van zwangerschapskwaaltjes is nog geen sprake. Ben je in verwachting van een meerling? Dan plan je de fotosessie tussen de 28e en 32e week. Een andere mogelijkheid is om maandelijks een foto te maken. Je ziet dan hoe je buik zich ontwikkelt en hoe je op de laatste foto van de reportage je pasgeboren kleintje in je armen houdt.

5. Mag ik accessoires meenemen?

Jazeker! Een echofoto, mooie babyslofjes, een zoet mutsje of het eerste rompertje dat je hebt gekocht. Persoonlijke accessoires zijn een verrijking voor de foto’s die gemaakt worden. Kies voor accessoires die niet te groot zijn.

6. Kan ik zwangerschapsfoto’s op het strand laten maken?

Ja. Wandel met je partner door het strand, spetter met grotere broers en zussen in de branding en geniet van het moment. Hou rekening met nieuwsgierige ogen en verbaasde blikken. Je bent vaak niet allen op het strand en anderen kijken mee hoe de foto’s gemaakt worden.

7. Kan ik de foto’s direct zien?

Tijdens de shoot wordt een groot aantal beelden gemaakt. In de studio selecteert de fotografe de mooiste foto’s, die vervolgens nabewerkt worden. Je ontvangt de foto’s in een online galerij. Dit duurt een aantal dagen. De fotografe laat je weten wanneer je de beelden mag verwachten.

8. Wat zijn de kosten van een zwangerschapsshoot in Voorburg?

Je krijgt tijdens het kennismakingsgesprek een exacte prijsopgave. Zowel de duur van de shoot als het aantal gemaakte foto’s is van invloed op de prijs.