Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Rijswijk en omgeving? Een mooie ronde babybuik, blozende wangen en stralend van geluk. Een van de meest bijzondere periodes in je leven is een zwangerschap. Steeds meer vrouwen willen deze bijzondere periode voor altijd op beeld vast laten leggen. Een zwangerschapsshoot in Rijswijk en omgeving is populair. De foto’s die worden gemaakt herinneren je voor altijd aan je zwangerschap.

Zwangerschapsshoot Rijswijk.

Zwangerschapsshoot Rijswijk.

Tijdloze fotoshoot

Charlotte van Wooning fotografie besteed aandacht de sfeer en setting die voor het maken van tijdloze foto’s van belang zijn. De zwangerschapsshoot in Rijswijk en omgeving herinnert je jaren later terug aan deze speciale periode. De fotografe wil graag van je horen wat je wensen zijn ten aanzien van de foto’s. Heb je zelf ideeën? Wil je de foto’s op een buitenlocatie laten maken? Geef je de voorkeur aan de fotostudio? Kortom jouw wensen zijn van invloed. Worden er ook foto’s gemaakt van je partner en/of andere kinderen? Stem de kleuren van de kleding op elkaar af. Kies voor neutrale kleuren, zonder ingewikkelde patronen en schreeuwende opdrukken.

Gevarieerde zwangerschapsshoot in Rijswijk en omgeving

Foto’s van een mooie, goed zichtbare babybuik worden het beste gemaakt tussen de 31e en 35e week van je zwangerschap. Vanaf de 36e week wordt meestal geen fotoshoot meer gepland. Dit in verband met de kans op een vroeggeboorte. Je kunt ook de voorkeur geven aan het maandelijks laten maken van een foto. De laatste foto wordt kort na de geboorte van je kindje gemaakt en is een beeld van jou met je baby in je armen. Foto’s binnen en buiten kunnen met elkaar gecombineerd worden, jij geeft aan wat je van de fotoshoot verwacht en welk soort foto’s je wilt laten maken. Dit resulteert in een gevarieerde zwangerschapsshoot, waarbij uiteraard je mooi en stralend zwanger zijn voorop staat.

Professionele fotoshoot

Zwangerschapsfoto’s kunnen gemaakt worden met casual kleding, maar ook meer intieme foto’s in lingerie leveren prachtige fotoseries op. Wil je een intieme foto samen met je partner? Bespreek de mogelijkheden met de fotografe tijdens het kennismakingsgesprek. Geef aan op welke manier je jezelf comfortabel voelt en in welke omgeving je jezelf vrij genoeg voelt om de zwangerschapsshoot te maken. Wil je graag zwangerschapsfoto’s laten maken, maar heb je geen idee in welke omgeving je de mooiste foto’s maakt? Charlotte van Wooning fotografie laat je graag het uitgebreide portfolio zien. Bekijk hoe een fotoshoot in zijn werk gaat en wat de resultaten zijn van een zwangerschapsshoot in Rijswijk en omgeving.

Kennismaken met Charlotte van Wooning fotografie?

Ben je benieuwd wat de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie voor je kan betekenen? Wil je het portfolio van eerdere zwangerschapsshoots bekijken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent hiervoor van harte welkom in de fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Daarnaast kunnen we ook bij jou of jullie thuis afspreken. Wat kun je verwachten van dit gesprek? Afspraken omtrent een zwangerschapsshoot. De vorm en setting van de foto’s wordt besproken, we bepalen een locatie en indien gewenst kun je aangeven met welke achtergrond je de foto’s het liefste ziet.

Zwangerschapsshoot Rijswijk FAQ

1. Wanneer kan ik het beste een afspraak maken voor een zwangerschapsshoot?

Je kunt de zwangerschapsshoot ongeveer halverwege je zwangerschap reserveren. Zeker wanneer je alleen op bepaalde dagen kunt afspreken, is het beter om al vroeg contact met Charlotte van Wooning fotografie op te nemen. Je bent er dan zeker van dat de fotografe beschikbaar is.

2. Hoe ziet een zwangerschapsshoot eruit?

Afhankelijk van je wens worden er tijdens de fotosessie niet alleen foto’s gemaakt van je mooie buik, ook foto’s samen met je partner en/of kinderen. Spontane momenten tussen jullie en het liefdevol ondersteunen van het kleintje in je buik worden vastgelegd. Natuurlijk poseren moeilijk? De fotografe geeft je praktische aanwijzingen en zorgt er samen met jou/jullie voor dat de zwangerschapsshoot een leuke ervaring is. Je mag praten, wandelen, knuffelen of kiekeboe met de kinderen spelen… gewoon zoals jullie zijn.

3. Waar wordt de zwangerschapsshoot gemaakt?

De foto’s worden in de fotostudio of op locatie gemaakt. Dit kan zowel een binnen als buiten locatie zijn. Heb je een voorkeur voor foto’s in de stad, op het strand of in een meer industriële setting? De omgeving van Rijswijk heeft uitstekende fotolocaties, waar een prachtige zwangerschapsshoot gemaakt kan worden.

4. Wat is de beste periode voor een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot kun je het beste tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap laten maken. Je buik is mooi rond, je hebt weinig last van klachten zoals vocht vasthouden. Bovendien staat je buik mooi naar voren, omdat de baby nog niet is ingedaald.

5. Kan ik eerder zwangerschapsfoto’s laten maken?

Wanneer je een meerling verwacht, of als je last hebt van bijvoorbeeld bekken klachten dan kan de zwangerschapsshoot ook tussen de 28e en 32e week gemaakt worden.

6. Welke kleding trek ik aan naar de zwangerschapsshoot?

Draag iets waar je jezelf lekker en comfortabel in voelt. Je kunt verschillende sets meenemen, zodat er tijdens de fotoshoot afgewisseld kan worden. Een leuk jurkje of je favoriete spijkerbroek, het kan allemaal. Belangrijk is dat de kleding niet knelt, zodat je geen afdrukken in je huid hebt. Worden de foto’s gemaakt op een buitenlocatie, kies dan voor makkelijke schoenen waar je goed op loopt. Ook accessoires kunnen gebruikt worden. Een foto van de echo, babyschoentjes of een knuffeltje geven de zwangerschapsfoto’s een speciaal tintje.

7. Wat als het regent op de dag van de fotoshoot?

Het weer is altijd een onzekere factor. Bij regen proberen we de shoot één of een aantal dagen later te maken. Is het bewolkt, maar regent het niet dan laten we de shoot gewoon doorgaan.

8. Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Na de fotoshoot worden de gemaakte beelden nabewerkt. Je krijgt de beelden in een online galerij aangeleverd, waar je vervolgens een keuze uit kunt maken. De foto’s kunnen uitvergroot worden en op verschillende materialen afgedrukt.

9. Wat zijn de kosten van een zwangerschapsshoot?

Charlotte van Wooning fotografie heeft verschillende fotografiepakketten waar je een keuze uit kunt maken. De duur van de fotoshoot en het aantal foto’s dat wordt gemaakt is van invloed op de kostprijs.