Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Poeldijk en omgeving? Wil je je prachtige dikke babybuik niet voor altijd op beeld laten vereeuwigen? Voor je het goed en wel beseft is je mooie babybuik weg en hou je een pracht kindje in je armen. Wil je een blijvend mooie herinnering aan je zwangerschap? Kies dan voor een zwangerschapsshoot in Poeldijk en omgeving. Je kunt alleen op de foto, maar ook je partner en/of andere kinderen zijn een welkom onderdeel van een bijzondere fotoreportage.

Zwangerschapsshoot Poeldijk.

Zwangerschapsshoot Poeldijk.

Locatie zwangerschapsshoot in Poeldijk en omgeving

In een professionele studio is vrijwel alles mogelijk. Wist je dat een zwangerschapsshoot ook buiten of op locatie gemaakt kan worden? Zwangerschapsfoto’s in de babykamer? Bespreek het tijdens het kennismakingsgesprek met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie. De kleding die je draagt, bepaald mee het succes van de foto’s. Kies voor kleding die comfortabel zit en die niet te strak is. Vermijd drukke prints en schreeuwende opdrukken. Gaan jullie samen op de foto? Stem de kledingkleur op elkaar af. Neem, op locatie of in de studio, meerdere sets kleding mee.

Ontspannen fotoreportage

Vaak maken we onszelf, volledige ten onrechte, druk om kleine pukkeltjes of oneffenheden die op foto’s zichtbaar zijn. De bedoeling is dat we een ongedwongen foto reeks maken. Vooraf kun je vertellen waar je voorkeur naar uit gaat op het gebied van wel of geen accessoires. Blijf jezelf en ga alleen of samen ontspannen op de foto. De fotografe maakt tijdens het maken van de foto’s een praatje met je. Diverse poses wisselen zich af, waardoor eventuele spanningen of lichte nervositeit gaandeweg vanzelf verdwijnen.

Prachtige fotoreeks

De foto’s geven een van de mooiste en bijzondere momenten in je leven weer. Later kijk je samen met kindje terug naar je zwangerschap en de eerste onvergetelijke momenten in het leven van je baby. Wanneer precies je een zwangerschapsshoot laat maken, is afhankelijk van je eigen voorkeur. Wil je dat je babybuikje goed zichtbaar is? Kies dan voor een fotoshoot tussen de 31e en 35e week van je zwangerschap. Een andere mogelijkheid is het om maandelijks een foto te laten maken. Op de laatste foto sta je samen met je pasgeboren baby in je armen. Het bijzondere van zwangerschapsfoto’s is dat je zelf een groot aandeel hebt in het succes. Je bepaalt samen met de fotografe de locatie en de setting waarin de foto’s gemaakt zullen worden.

Fotostudio zwangerschapsshoot in Poeldijk en omgeving

De professionele fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie bevindt zich in Den Haag op een paar kilometer van Poeldijk. In de studio zijn tal van achtergronden, accessoires en fotografie props aanwezig om van iedere fotoshoot een succes te maken. Wil je liever een zwangerschapsshoot op locatie of bij je huis laten maken? Ook dat is mogelijk. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Charlotte van Wooning fotografie. We laten je graag het portfolio zien, met daarin diverse voorbeelden van gemaakte zwangerschapsfoto’s. Een afspraak maak je door Charlotte van Wooning fotografie te bellen of door een e-mail te sturen.

Zwangerschapsshoot Poeldijk FAQ

1. Kan ik een zwangerschapsshoot op het strand of in het bos laten maken?

Charlotte van Wooning fotografie bied je de mogelijkheid om een zwangerschapsshoot in de fotostudio of op locatie te maken. Locaties als het strand, de duinen en het bos zijn geschikt voor veel fotosessies, waaronder een zwangerschapsshoot. Door de fotoshoot op het moment van de dag te plannen dat het natuurlijke licht op zijn mooist is, worden prachtige foto’s gemaakt.

2. Wat als het regent op de geplande datum?

Het weer is zeker bij een fotoshoot op een buiten locatie van invloed. Op een regenachtige dag kunnen we kijken of er opklaringen aankomen of dat we de geplande fotosessie een aantal dagen uitstellen. Het is ook mogelijk om de foto’s in plaats van buiten in de studio te maken.

3. Wat zijn de kosten van een zwangerschapsshoot?

De duur van de fotoshoot, het aantal foto’s dat wordt gemaakt en de materialen waarop de foto’s afgedrukt worden zijn van invloed op de prijs van de zwangerschapsshoot. Nadat we je ideeën en wensen hebben besproken, kun je een fotografie pakket kiezen dat aansluit bij je verwachting en dat past binnen je budget.

4. Wanneer kan of moet ik een afspraak maken voor een zwangerschapsshoot?

Dat hangt af van de wijze waarop je de zwangerschapsshoot wilt laten maken. Je kunt de foto’s laten maken tijdens een enkele fotosessie tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap, maar je kunt ook maandelijks een foto van je zwangere buik laten maken. Neem tijdig contact met ons op, zodat je zeker weet dat de fotografe beschikbaar is.

5. Is er in de fotostudio een visagist en/of hairstylist aanwezig?

Als je tijdens het kennismakingsgesprek aangeeft gebruik te willen maken van professionele visagie en/of een hairstylist dan houden we daar rekening mee. Op de dag van de fotoshoot is deze in de studio aanwezig. Je betaalt hiervoor wel extra kosten.

6. Kan er een foto gemaakt worden van mijn partner en ik samen met onze andere kinderen?

Ja. Deze foto’s maken we aan het begin of het eind van de fotosessie. Stem de kledingkeuze op elkaar af en kies voor bij elkaar passende kleuren.

7. Ik voel me onzeker voor de camera, is dat een probleem?

Nee, de ervaren fotografe doet er alles aan om je op je gemak te stellen. Dit kan zowel bij een fotosessie in de studio als op locatie. De zwangerschapsshoot is bedoeld als leuke ervaring en we doen er alles aan om de fotoshoot vlot te laten verlopen en spontane momenten op beeld vast te leggen.

8. Hoe worden de gemaakte foto’s aangeleverd?

Je ontvangt de nabewerkte foto’s enkele dagen na de zwangerschapsshoot. De beelden worden aangeleverd in een online galerij waaruit je een keuze kunt maken om de foto’s af te laten drukken.

9. Kan een zwangerschapsshoot met een babyshoot gecombineerd worden?

Ja. We maken dan een fotoreportage van je zwangerschap, waarbij je op de laatste foto jullie pasgeboren zoon of dochter in je armen houdt.