Overweeg je een zwangerschapsshoot natuur? Het is leuk om zwangerschapsfoto’s te laten maken op een andere locatie dan in de fotostudio. Een zwangerschapsshoot natuur is leuk om te doen. Lekker buiten in de frisse lucht, tussen het groen of op strand en in de duinen. Elke buitenlocatie heeft wel iets bijzonders en ieder jaargetijde is mooi en heeft iets aparts. Geniet van het moment en laat je zwangerschap op beeld vereeuwigen op een plaats waar je jezelf kunt ontspannen en waar je jezelf kunt zijn.

Zwangerschapsshoot natuur.

Zwangerschapsshoot natuur.

Achtergrond zwangerschapsshoot natuur

Zowel Den Haag als de omgeving heeft geweldige fotolocaties. Stille plekken waar het heerlijk genieten is van de natuur of een iets drukkere omgeving als het strand en de boulevard van Scheveningen. Iedereen heeft een voorkeur voor een geschikte locatie. Wanneer je een zwangerschapsshoot in de natuur wilt laten maken dan kun je ervoor kiezen om alleen of samen met je partner en andere kinderen op de foto te gaan. Je zwangere buik is de focus van de fotoshoot. Beschermende handen die je ongeboren kindje vasthouden en een liefdevolle kus van je partner, grote broer of zus. Het zijn momenten om nog lang te koesteren. De camera maakt foto’s zonder dat je daarvoor geposeerde houdingen aan hoeft te nemen. Ongedwongen beelden van het moment leveren prachtige foto’s op en zijn vormen een levenslange herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

Weersomstandigheden buiten zwangerschapsshoot

Het laten maken van een fotosessie op locatie kan door het weer in het water vallen. Alhoewel ieder seizoen eigen charmes heeft, is een regenachtige of winderige dag een tegenvaller. Bij het plannen van de fotoshoot wordt rekening gehouden met het weer. Regent het op de dag van de shoot? Dan kijken we naar de weersverwachting van de volgende dag en kan de shoot eventueel verplaatst worden. Je kunt er op dat moment ook de voorkeur aan geven om de zwangerschapsshoot toch in de fotostudio of bij je thuis te laten maken. Afhankelijk van de stijl en achtergrond van de foto’s kun je vooraf met de fotografe overleggen wat er gebeurt als het weer tegenvalt. Om niet te laat te zijn met de fotosessie, is het verstandig om een afspraak te plannen tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap. Je buik is dan prachtig en de baby heeft meestal nog geen zin om kennis te komen maken. Vanaf de 38e week neemt de kans op een vroeggeboorte toe en kan het te laat zijn om zwangerschapsfoto’s te laten maken. Wist je dat het ook mogelijk is om een zwangerschapsreportage te laten maken, waarop de ontwikkeling van de baby goed zichtbaar is? Iedere maand wordt er dan een foto gemaakt. De laatste foto in de reeks laat zien hoe je je pasgeboren kleintje vasthoudt.

Dromerige achtergrond

Waar je in een fotostudio, bij je thuis of op een willekeurige andere binnen locatie zeker bent van de achtergrond is dat buiten net iets anders. In het voorjaar komen de bomen, struiken, planten en bloemen tot leven. Voorjaarsachtige foto’s in een bollenveld of tussen de bloesems in een fruitboomgaard, terwijl je op een herfstachtige dag in de bossen de mooiste paddenstoelen tegenkomt. De natuur als achtergrond van een zwangerschapsshoot is afwisselend en iedere maand is anders. Ieder jaargetijde is uniek en de foto’s die gemaakt worden spreken. Met een blik op de foto’s word je mee teruggenomen naar het moment van de fotoshoot. En ook al ligt de focus op je zwangerschap, de achtergrond staat in voor het succes van de foto’s.

Informatie zwangerschapsshoot op locatie

Ben je zwanger en wil je een zwangerschapsshoot in de vrije natuur laten maken? Bespreek de mogelijkheden en kosten met de ervaren fotografe van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Je kunt het portofolio bekijken en ideeën opdoen over de locatie en stijl van de fotosessie. Wil je graag een fotoshoot in de natuur laten maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ook dan is Charlotte van Wooning fotografie je van dienst met handige tips en adviezen. Vooraf kies je een fotografie pakket en weet je de exacte kosten van de zwangerschapsshoot. Hoe langer een fotosessie duurt hoe hoger de kosten. Bij het pakket dat je kiest zijn standaard een bepaald aantal foto’s inbegrepen. Wil je meer foto’s laten afdrukken of wil je foto’s bijbestellen, laten inlijsten, laten uitvergroten of op canvas drukken dan zijn daar extra kosten aan verbonden. Ben je benieuwd wat een zwangerschapsshoot die bij jouw wensen aansluit kost? Neem dan contact op met Charlotte van Wooning fotografie. Je kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken.