Wil je een zwangerschapsshoot Naaldwijk laten maken? Als er een nieuw leventje of leventjes in je groeien, beleef je een van de mooiste periodes in je leven. Je kunt niet wachten om je pasgeboren baby in je armen te hebben. Voor je het weet is het tijd om naar de kleuterschool te gaan en nog iets later, haalt je zoon of dochter zijn of haar rijbewijs. De tijd vliegt voorbij. Hoe bijzonder is het om jaren later terug te kijken naar je zwangere zelf? Een zwangerschapsshoot Naaldwijk legt je babybuik op prachtige manier voor eeuwig vast.

Zwangerschapsshoot Naaldwijk.

Zwangerschapsshoot Naaldwijk.

Voorbereiding zwangerschapsshoot in Naaldwijk

Ben je zwanger en woon je in de omgeving van Naaldwijk? Neem dan contact op met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Een zwangerschapsshoot kan al vroeg tijdens de zwangerschap gepland worden. Je bent er dan zeker van dat de fotografe tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap beschikbaar is. Deze periode is vaak het beste, aangezien je buik dan mooi rond is en het kindje nog niet is ingedaald. Ben je in verwachting van een meerling? Dan kun je de foto’s al laten maken met 28 tot 30 weken. Hoewel de nadruk van de foto’s op je buik ligt, kun je uiteraard ook foto’s laten maken met je partner en/of grote broers en zussen.

Binnen- of buitenlocatie

Voorafgaand aan de fotoshoot worden jou of jullie wensen besproken en bekijken we eventueel de buitenlocatie. Bij het maken van buitenfoto’s wordt geadviseerd om meerdere kledingsets mee te nemen en te kiezen voor neutrale kleuren, zonder schreeuwende prints of bedrukking. Gaan jullie samen op de foto? Stem de kleding op elkaar af. Wat mag je verwachten van Charlotte van Wooning fotografie?

  • Professionele nabewerking van de gemaakte beelden.
  • Je kunt een keuze maken uit de selecte van gemaakte foto’s.
  • Afdrukken van de gemaakte beelden en een downloadlink zodat je de beelden ook online kunt gebruiken.

Je kunt de zwangerschapsshoot Naaldwijk een persoonlijk tintje geven. Hiervoor kun je zelf een knuffel, babyschoentje of een speentje van je baby op komst meenemen en op beeld vast laten leggen. Indien gewenst kan Charlotte van Wooning fotografie je een professionele visagiste aanbevelen, die voor de fotoreportage de visagie verzorgd. De visagiste kan ook een unieke buikschildering maken, die je foto’s een speciaal tintje geven. Achteraf kun je extra foto’s, digitale beelden maar ook canvasdoeken van de beelden bestellen. De mogelijkheden worden door de fotografe samen met je besproken.

Vlot zwangerschapsshoot

Vooraf wordt de fotoshoot ingepland en doorgesproken. De tijd wordt ingepland en verschillende foto’s gemaakt. De fotografe geeft je tips en aanwijzingen voor diverse poses en stelt je op je gemak. Afhankelijk van de gekozen locatie, binnen of buiten, kun je poseren in mooie lingerie waarbij je babybuik mooi naar voren komt. Worden de foto’s buiten gemaakt? Dan wordt de voorkeur meestal gegeven op een bepaald tijdstip ’s middags, waarbij de licht inval het mooiste resultaat geeft. Wil je meer weten over kosten van een zwangerschapsshoot in Naaldwijk en omstreken? Neem contact op met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag.

Zwangerschapsshoot Naaldwijk

1. Wordt een zwangerschapsshoot in zwart/wit gemaakt?

Zwangerschapsfoto’s kunnen zowel in zwart/wit als in kleur gemaakt worden. Bespreek je voorkeur met de fotografe en bekijk de resultaten van eerder gemaakte zwangerschapsshoots terwijl je door het portfolio bladert.

2. Ik heb geen ervaring met poseren, kan ik toch een zwangerschapsshoot laten maken?

Jazeker. Het merendeel van de vrouwen die zwangerschapsfoto’s laten maken, hebben geen ervaring met poseren en staan zelden voor de camera. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken. De ervaren fotografe stelt je op je gemak en laat je op losse manier poseren zonder dat er houterige beelden ontstaan.

3. Welke voordelen heeft het laten maken van een zwangerschapsshoot in de fotostudio?

In de studio is het rustig en kan het licht optimaal afgesteld worden. Verschillende achtergronden zijn aanwezig, dit net zoals foto props en accessoires. Een fotosessie die gemaakt wordt in een fotostudio is niet afhankelijk van het weer en het is mogelijk om diverse stijlen te laten fotograferen.

4. Welke voordelen heeft het laten maken van een zwangerschapsshoot op locatie?

Buiten de fotostudio voelen mensen zich sneller op hun gemak en is er minder het gevoel dat je moet poseren. De foto’s die gemaakt worden zijn vaak wat spontaner. Je kunt zelf een locatie, binnen of buiten, kiezen maar je kunt ook advies vragen aan Charlotte van Wooning fotografie.

5. Welke kleding neem ik mee en mag ik tussendoor van kleding wisselen?

Je draagt tijdens de fotosessie kleding waar je jezelf prettig in voelt. Vermijd strakke kleding die afdrukken in de huid veroorzaakt. Zeker als we foto’s maken van je blote buik heeft loszittende kleding de voorkeur. Neem verschillende sets mee. Tussendoor omkleden is mogelijk. Hou bij een fotoshoot op een buiten locatie rekening met het feit dat er ter plaatse niet altijd gelegenheid is, anders dan de auto, om jezelf om te kleden.

6. Wat als het slecht weer is op de afgesproken dag?

Heb je een fotoshoot in de buitenlucht gepland en regent het? Vooraf hebben we contact en overleggen we samen of we de fotosessie verzetten of verplaatsen naar een binnen locatie. Foto’s die gemaakt worden als het bewolkt is of als het wat harder waait dan gebruikelijk kunnen bijzondere resultaten opleveren.

7. Mogen mijn andere kinderen mee op de foto?

Voor kinderen is het spannend om een grote broer of zus te worden. Door ze te betrekken bij het maken van de zwangerschapsfoto’s wordt de onzichtbaar magische band al in een vroeg stadium op beeld vastgelegd. Liefdevolle handjes op je buik en ontroerende kusjes die aan je kleintje worden gegeven. Het zijn herinneringen om te koesteren en later vol liefde naar terug te kijken.

8. Hoe worden de gemaakte foto’s aangeleverd?

Na de fotoshoot worden de beelden professioneel nabewerkt. Je ontvangt een online galerij met daarin de mooiste foto’s in hoge resolutie. Afdrukken kunnen op diverse materialen gemaakt worden. Het is niet mogelijk om onbewerkte beelden aan te leveren. Vooraf hebben we afspraken gemaakt over het aantal foto’s dat je ontvangt.