Wil je een zwangerschapsshoot Monster laten maken? Een zwangerschap is één van de meest bijzondere dingen die je in je leven meemaakt. Een prachtige ronde babybuik, blozende wangen en stralende ogen. Hoe bijzonder is het om deze periode voor eeuwig vast te laten leggen? Dit kan met een zwangerschapsshoot Monster. De foto’s geven je een levenslange herinnering waar je later met genegenheid naar terugkijkt.

Zwangerschapsshoot Monster.

Zwangerschapsshoot Monster.

Tijdloze zwangerschapsfoto’s

Bij Charlotte van Wooning fotografie, in Den Haag, ben je aan het juiste adres voor pure, tijdloze foto’s. De zwangerschapsfoto’s die gemaakt worden, herinneren je er aan hoe speciaal deze periode voor jou en jullie was.

  • Kwaliteit. De zwangerschapsshoot in Monster wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt. De fotografe geeft je tips en adviezen voor een mooie pose, stelt het licht optimaal af en doet er alles aan om je op je gemak te stellen.
  • Gevarieerde beelden. Intieme lingerie foto’s, buitenfoto’s in een casual outfit? Kleurrijk of juist zwart en wit? Een foto alleen of met je partner? De zwangerschapsshoot wordt afgestemd op jou wensen en verwachtingen. Neem altijd een aantal verschillende kledingsets mee naar de shoot. Je hebt tussendoor tijd om jezelf om te kleden.
  • Met of zonder visagie? Wanneer je een fotoshoot in stijl wilt laten maken, dan is het mogelijk om een kapper en/of visagist in te schakelen. Samen wordt gekeken en bepaald welke look de mooiste foto’s geeft.

Zwangerschapsshoot Monster op maat

Wil je bij de fotoshoot ook foto’s laten maken van je partner en/of andere kinderen? Vertel dit tijdens het kennismakingsgesprek bij de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie. De shoot kan op een buitenlocatie plaatsvinden, maar ook kunnen we de foto’s in de veilige omgeving van je eigen huis maken. Gaat je voorkeur naar de professionele fotostudio? Ook dat is mogelijk. We plannen de zwangerschapsshoot flexibel. De meeste zwangerschapsshoots worden gemaakt tussen de 30e en 35e week van de zwangerschap. Plan de shoot nooit in later dan 36 weken. De kans dat je kindje zich aandient, voordat de foto’s zijn gemaakt neemt vanaf dan toe.

Zwangerschapsshoot op locatie

Afhankelijk van de tijd van het jaar kan een buitenlocatie de voorkeur hebben. Dromerige foto’s op het strand of midden in het bos? Buiten foto’s zijn extra bijzonder als er rekening wordt gehouden met het natuurlijke licht. Vaak worden de mooiste foto’s aan het einde van de middag, voor zonsondergang, gemaakt. Regent het op de dag van de shoot? We kunnen even wachten of het regenen ophoudt, of we plannen een flexibele afspraak voor een dag of twee later. Dit is bij een fotoshoot op een binnen locatie niet van toepassing. Mooie foto’s in de babykamer of in de ingerichte fotostudio kunnen worden afgewisseld met gevarieerde foto props en persoonlijke accessoires. Vertel je wensen aan de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie en jouw wensen worden op prachtige foto’s vastgelegd. Een afspraak voor een kennismakingsgesprek maak je door telefonisch contact op te nemen met Charlotte van Wooning fotografie. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen, je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Zwangerschapsshoot Monster FAQ

1. Wat is de beste periode voor het laten maken van een mooie zwangerschapsfoto?

Je kunt op een willekeurig moment in je zwangerschap een fotoshoot laten maken. Tussen week 32 en 38 is je buik mooi rond en ben je nog mobiel genoeg om de shoot te doen. Voel je jezelf goed en heb je geen last van zwangerschapsklachten dan is de shoot leuk om te doen en zijn de foto’s van je zwangere buik een mooie herinnering aan een bijzondere periode in je leven.

2. Wordt een zwangerschapsshoot in de fotostudio gemaakt?

De zwangerschapsshoot kan zowel in de fotostudio, bij je thuis als op een andere binnen of buiten locatie gemaakt worden. De periode van het jaar kan van invloed zijn bij het kiezen van een locatie. Je kunt het zwangerschapsportfolio inzien voor ideeën en mogelijkheden.

3. Waar moet ik rekening mee houden tijdens de fotoshoot?

Draag voor en tijdens de fotoshoot geen knellende kleding, zodat er geen afdrukken op je huid zichtbaar zijn. Kies voor kleding die comfortabel zit en waarin je jezelf prettig voelt. Laat kleding met drukke prints thuis, neutrale kleuren hebben voor de fotoshoot de voorkeur. Vaak worden tijdens de zwangerschapsshoot foto’s gemaakt van handen die de buik liefdevol ondersteunen of aanraken. Verzorgde handen en nagels geven een mooi resultaat. Gaan je partner en jullie kinderen mee op de foto? Stem de kleding dan qua kleur en stijl op elkaar af.

4. Hoelang duurt een zwangerschapsshoot?

Gemiddeld zijn we 1 à 2 uur bezig met de shoot. Kies je voor een uitgebreide fotoshoot met hairstyling en visagie dan zijn we langer bezig.

5. Is voor een zwangerschapsshoot buiten een bepaald tijdstip van belang?

De mooiste buitenfoto’s worden gemaakt als het natuurlijke licht optimaal is. Dit is doorgaans ’s ochtends vroeg en aan het einde van de middag. De voorkeur gaat bij de meeste shoots naar de middaguren. Op het weer hebben we, helaas, geen invloed. Regent het en zijn opklaringen niet te verwachten? Dan kan de shoot één of een aantal dagen later gedaan worden.

6. Is een zwangerschapsshoot duur?

De kosten van de fotosessie hangen af van de duur van de shoot, het aantal beelden dat wordt gemaakt, het aantal foto’s dat je besteld en de manier waarop de foto’s afgedrukt worden. Je krijgt een exacte kostenopgave tijdens het kennismakingsgesprek in de fotostudio.

7. Moet een zwangerschapsshoot lang van tevoren gepland worden?

Om er zeker van te zijn dat de fotografe beschikbaar is, kun je de zwangerschapsshoot al halverwege je zwangerschap reserveren.

8. Kan ik de onbewerkte foto’s krijgen of kopen?

Nee, tijdens de fotoshoot worden een groot aantal beelden gemaakt. De fotografe zoekt de beste foto’s uit en deze worden professioneel nabewerkt en in een online galerij aangeleverd. Je kunt een keuze uit de nabewerkte beelden maken.

9. Kan ik een foto album laten maken van de foto’s?

Ja. De manieren om de foto’s af te laten drukken is divers en verschillende materialen zijn beschikbaar. Zo kun je een album laten maken, maar ook een uitvergroting op canvas is populair.