Een zwangerschapsshoot met partner laten maken? Een zwangerschap is een bijzondere periode waarin veel verandert. Zwangerschapsfoto’s zijn populair en zeg nu zelf het is ook gewoon leuk om later samen met je zoon of dochter naar de foto’s van nu terug te kijken. Wist je dat je ook een zwangerschapsshoot met partner kunt laten maken? Samen met je geliefde laat je indrukwekkende foto’s van je mooie baby buik en de liefde die jullie voor elkaar voelen maken.

Zwangerschapsshoot met partner.

Zwangerschapsshoot met partner.

Samen met je geliefde op de foto

Foto’s laten maken van jou en je partner is leuk, al kijkt niet iedereen uit naar de geplande fotosessie. Een zwangerschapsshoot is helemaal van deze tijd en de meeste partners gaan uit liefde voor elkaar en jullie ongeboren spruit met elkaar op de foto. Bovendien is het stiekem ook leuk om een zwangerschapsshot met partner te laten maken. Je bent immers niet alleen zwanger, jullie verwachten samen een kindje. Zwangerschapsfoto’s zijn een liefdevolle herinnering voor later. Hoe bijzonder is het om samen later aan je zoon of dochter te kunnen laten zien hoe je er tijdens je zwangerschap uit zag. Een zwangerschap is voorbij voordat je het weet en om achteraf geen spijt te hebben dat je geen foto’s hebt laten maken, is het belangrijk om de afspraak tijdig te plannen. Gewoonlijk wordt een zwangerschapsshoot tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap gemaakt. De foto’s kunnen in de fotostudio gemaakt worden, maar ook bij jullie thuis of op een locatie die bij jullie past kan de fotoshoot gepland worden. Na het maken van de foto’s genieten jullie samen van de ervaring en kun je een leuke middag afsluiten met een gezellig of romantisch etentje.

Zwart wit of kleur zwangerschapsshoot met partner

Wil je een blijvende herinnering overhouden aan je zwangerschap? Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een overzichtelijke galerij met daarin de gemaakte beelden in hoge resolutie. Je kunt zelf een keuze maken voor de beelden die je wilt laten afdrukken, inlijsten, uitvergroten en/of op het geboorte kaartje wilt gebruiken. Een foto op een groot canvasdoek laten printen? Ook dat is mogelijk. Een zwangerschapsshoot kan zowel in kleur als in zwart wit of gemengd gemaakt worden. Het nabewerken van de beelden gebeurt in de professionele fotostudio. Vooraf krijg je tips en adviezen voor een succesvolle fotoshoot:

  • Plan de fotosessie op tijd. Voordat je het weet ben je aan het bevallen en hou je een wolk van een baby in je armen. Tussen de 32e en 38e week is je buik op haar mooist.
  • Zwangerschapsfoto’s met daarop handen die een baby buik vasthouden. Het zijn tot de verbeeldingsprekende, dierbare foto’s. Smeer je handen voor de fotosessie in en verzorg je nagels.
  • Draag een aantal uren voor de fotoshoot geen kleding die om je buik klemt. Het duurt enige tijd voordat de strepen zijn weggetrokken.
  • Stem voor een zwangerschapsshoot met partner de kleding op elkaar af. Identiek is niet de bedoeling, maar kies voor kleuren die bij elkaar passen. Ook een ontblote buik laten fotograferen geeft indrukwekkende beelden.
  • Neem accessoires, zoals schoentjes of een knuffel mee.
  • Ontspan, wees jezelf, geniet van het moment en van elkaar.

Intieme fotoshoot

De focus van een zwangerschapsshoot ligt op je buik. Sfeervolle, intieme foto’s worden gemaakt waarbij jij en je partner de liefde voor elkaar én voor je ongeboren kindje voelbaar maken. De foto’s spreken tot de verbeelding en tonen je zoon of dochter hoeveel jullie van elkaar houden en hoe jullie onderlinge band is. De achtergrond van de foto’s is minder nadrukkelijk aanwezig, maar springt op sommige locaties in het oog. Het merendeel van de zwangerschapsshoots wordt in een fotostudio gemaakt, waarbij er gewerkt wordt met professionele belichting, diverse achtergronden en foto props. Wil je foto’s in een bepaalde stijl of in een omgeving die wat over jullie achtergrond vertelt? Bespreek het tijdens een kennismakingsgesprek met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie.

Afspraak zwangerschapsshoot

Wil je samen met je partner zwangerschapsfoto’s laten maken? Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag heeft ruime ervaring met zwangerschapsshoots. Resultaten van eerdere fotosessies kun je bekijken in het beschikbare portfolio. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de verschillende fotografie pakketten toegelicht en kun je een keuze maken voor een bepaalde fotoshoot en/of afwerking van de gemaakte foto’s. Gemiddeld duurt een zwangerschapsshoot 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor de gelegenheid hebt om van kleding te wisselen. Ben je benieuwd naar de kosten van een zwangerschapsshoot of wil je een afspraak maken? Charlotte van Wooning fotografie is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.