Wil je meer weten over een zwangerschapsshoot met kind? Je kleine spruit wordt een grote broer of zus, hoe spannend is dat? Zowel voor jezelf als voor je kindje is de komst van een kersvers broertje of zusje een bijzondere gebeurtenis. Waar eerst alle aandacht naar de oudste ging, bereid je je zoon of dochter voor op de komst van de baby. Een zwangerschapsshoot met kind is later een liefdevolle herinnering aan je zwangerschap en aan de onderlinge band tussen broers en zussen.

Zwangerschapsshoot met kind.

Zwangerschapsshoot met kind.

Bijzondere zwangerschapsshoot met kind

Net zoals een ‘gewone’ zwangerschapsshoot, kan een fotoshoot met je andere kind(eren) in de fotostudio, bij je thuis of op locatie gemaakt worden. Vaak is het beter om vooraf niet te vertellen dat jullie foto’s gaan laten maken, kinderen kunnen daar onzeker van worden. Trek samen iets aan dat bij elkaar past en laat ontspannen foto’s maken. In de fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag, is alles aanwezig om professionele beelden te laten maken. De belichting kan volledig worden afgesteld en er kan gebruik gemaakt worden van diverse achtergronden, foto props, en zelf meegebrachte accessoires. Uiteraard staan jouw wensen centraal. Zo kun je foto’s laten maken van jezelf met je kind, maar is een spontane foto met je partner en kind ook bijzonder. De foto’s worden bewerkt en kunnen zowel in kleur als in zwart wit geleverd worden. De opties en mogelijkheden bij een zwangerschapsshoot met kind zijn eindeloos, en je bepaalt zelf op welke manier je de foto’s wilt laten drukken of inlijsten.

Zwangerschapsshoot kosten

Je kunt een betaalbare zwangerschapsshoot laten maken zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaald. Charlotte van Wooning fotografie werkt met fotopakketten waarbij diverse mogelijkheden zijn inbegrepen. Vooraf bespreken we de fotoshoot met je en kun je aangeven wat je belangrijk vindt. Zeker wanneer er kleine kinderen meekomen houden we daar rekening. De meeste kinderen zijn tegenwoordig al vroeg vertrouwd met het fenomeen ‘foto maken’. Thuis maak je foto’s met je telefoon en tijdens een dagje naar de speeltuin of het strand neem je misschien je fototoestel wel mee. Ondanks dat blijft het lastig om kinderen spontaan en zichzelf te laten zijn tijdens een professionele fotoshoot. De fotografe heeft ruime ervaring met het fotograferen en omgaan met kinderen tijdens een fotosessie. We maken geen streng geposeerde foto’s, maar houden het los en spontaan. Kinderen voelen snel aan dat jij jezelf op je gemak voelt en kunt ontspannen. Ze nemen je houding over en zijn al snel zichzelf. Trotse blikken op je ronde baby buik maken duidelijk dat broer of zus er klaar voor is. Je kleine spruit wordt met open armen verwelkomt en voor kinderen is het moeilijk om ‘zo lang’ te moeten wachten. Hoe leuk is het om jaren later naar de foto’s van de zwangerschapsshoot met je kinderen terug te kijken? Het beste moment om zwangerschapsfoto’s te laten maken is tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap. Je buik is dan op haar mooist en je hebt nog even tijd om je voor te bereiden op de bevalling. Wil je iedere maand van je zwangerschap een foto laten maken? Ook dat is mogelijk. De laatste foto van de reportage is er dan een waarop je je pasgeboren spruit in je armen houdt en/of waar ook trotse broer of zus de baby vasthouden.

Spontane zwangerschapsshoot met kind

Wanneer je zwangerschapsfoto’s wilt laten maken kun je online reviews en ervaringen lezen van vrouwen die eerder een fotosessie hebben laten maken. Lees hoe anderen de fotoshoot ervaren en hoe het is om samen met andere kinderen op de foto te gaan. Wil je de foto’s bij je thuis of buiten laten maken? Een zwangerschapsshoot kan op locatie gemaakt worden, al zijn we dan wat meer aan het tijdstip van de dag gebonden. Met name buiten, waar we afhankelijk zijn van het natuurlijke licht, wordt een shoot vrijwel altijd aan het einde van de middag gemaakt. De fotografe kan je hier alles over vertellen. Een afspraak voor een zwangerschapsshoot kun je al ruim van tevoren maken. Plan de afspraak niet later dan de 38e week van je zwangerschap. Het komt geregeld voor dat je baby niet langer wil wachten, zich eerder dan verwacht aankondigt en je te laat bent voor de foto’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je het zwangerschapsportfolio in zien? Maak een afspraak voor een gesprek bij Charlotte van Wooning fotografie. De fotografe licht de mogelijkheden toe en laat zien hoe een fotoshoot gemaakt worden. Je kunt Charlotte van Wooning fotografie zowel telefonisch als via e-mail bereiken.