Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Leidschendam en omgeving? Een zwangerschap is een unieke gebeurtenis. Iedere zwangerschap is uniek. Wanneer je kindje is geboren kun je deze momenten niet terugkrijgen. Met een zwangerschapsshoot in Leidschendam en omgeving leg je een bijzondere, emotionele periode in je leven voor altijd vast.

Zwangerschapsshoot Leidschendam.

Zwangerschapsshoot Leidschendam.

Zwart wit zwangerschapsshoot

De semi-naakte zwart wit foto’s van je zwangerschap zijn een prachtige uiting van beeldende kunst, en geven je babybuik op unieke manier weer. Wanneer je informatie zoekt over een zwangerschapsshoot kom je talloze voorbeelden van de zwart wit foto’s tegen. Het is een pure manier van fotograferen, waarbij je ook samen met je partner gefotografeerd kan worden. In de professionele fotostudio zijn de nodige fotografie props en achtergronden aanwezig die de fotoshoot compleet maken. De ervaren fotografe stelt je op je gemak, zodat je jezelf ontspannen kunt voelen. Zelfs verlegen vrouwen verrassen zichzelf door met vertrouwen semi-naakt te poseren tijdens de fotoshoot. Het gevoel van bevrijding en later het zien van de indrukwekkende beelden, maken van je zwangerschapsshoot in Leidschendam en omgeving een onvergetelijke ervaring.

Uniek moment

Iedere vrouw is anders, iedere zwangerschap is uniek. Een vrouw beleeft een zwangerschap op eigen manier. Het meest ideale moment voor een zwangerschapsshoot ligt over het algemeen tussen 30 en 35 weken. Alle zwangerschappen zijn anders. Sommige vrouwen hebben na 6 maanden al een grote opvallende babybuik, terwijl anderen na 9 maanden nauwelijks zichtbaar zwanger zijn. Zolang je jezelf goed voelt, je babybuik mooi en rond is kun je een fotoreportage van je zwangerschap laten maken. Wil je later terugzien hoe je zwangerschap zich door de maanden heen heeft ontwikkeld tot en met het moment dat je je pasgeborene vasthoudt? Dan kun je er ook voor kiezen om maandelijks een foto te laten maken. Je kunt hierover afspraken maken met Charlotte van Wooning fotografie.

Onuitwisbare herinnering

De meeste vrouwen zijn aangenaam verrast bij het zien van de foto’s en vinden dat ze er geweldig uitzien. De ervaren fotografe helpt je met poseren en begeleid je soepel door de fotoshoot. Je authentieke schoonheid komt op unieke wijze naar voren. Later kijk je met veel genoegen terug naar een mooie verzameling ontspannen, elegante portretfoto’s. Het laten maken van een zwangerschapsshoot in Leidschendam en omgeving is een prettige ervaring, waarna je ongeduldig wacht om de prachtige foto’s van je zwangerschap te zien.

Professionele zwangerschapsshoot in Leidschendam en omgeving

Woon je in de omgeving van Leidschendam en overweeg je een professionele zwangerschapsshoot te laten maken? Je bent van harte welkom bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. We maken graag kennis met je en horen graag je wensen en ideeën over de fotoreportage. De foto’s kunnen gemaakt worden in de professionele studio, maar natuurlijk ook op een andere binnen of buitenlocatie. We laten je het portfolio zien van eerder gemaakte zwangerschapsfoto’s. Wil je meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie? Je kunt Charlotte van Wooning fotografie zowel telefonisch als via het contactformulier bereiken.

Zwangerschapsshoot Leidschendam FAQ

1. Hoelang voor de uitgerekende datum wordt een zwangerschapsshoot gemaakt?

Veel hangt af van hoe je jezelf voelt en hoe mobiel je bent. De meeste zwangerschapsfoto’s worden gemaakt tussen de weken 32 – 38 van een zwangerschap. Er zijn ook vrouwen die bewust kiezen om de ontwikkeling van de zwangerschap en de groeiende buik maandelijks te laten fotograferen. Van beide mogelijkheden kun je voorbeelden zien in het portfolio.

2. De foto’s zijn een verrassing voor mijn partner, mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Ja, neem je moeder of je beste vriend(in) mee naar de afspraak. Vaak kun je meer ontspannen voor de camera staan als er bekend gezicht in de buurt is. Degene die je meeneemt kan eventueel helpen bij het omkleden en/of wisselen van kleding.

3. Kan ik de foto’s in de studio laten maken?

Ja, Charlotte van Wooning fotografie beschikt over een eigen fotostudio. Belichting, achtergronden, foto props en accessoires zijn aanwezig. De stijl van de foto’s wordt afgestemd op de ideeën en wensen die je hebt. Ook kunnen in de studio foto’s samen met je partner en/of oudere kinderen gemaakt worden.

4. Kan ik op het strand zwangerschapsfoto’s laten maken?

Ja. Het einde van de middag is een van betere momenten van de dag om buitenfoto’s te maken. Hand in hand wandelend over het strand, met je blote voeten in de branding of in elkaars armen genieten van het uitzicht over zee. De fotoreportage laat zien wat het strand voor jou/jullie betekent en hoe de liefde voor je ongeboren kleintje is.

5. Is een zwangerschapsshoot duur?

Voor elk budget is een fotografiepakket beschikbaar. Je kunt een eenvoudige of uitgebreide zwangerschapsshoot laten maken. De prijs hangt onder meer af van de duur van de shoot en het aantal foto’s dat wordt gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je een opgave van de kosten.

6. Moet ik lang van tevoren een afspraak maken?

Als je er zeker van wilt zijn dat de fotografe beschikbaar is, dan maak je tijdig een afspraak. Je weet zelf hoe lang je zwanger bent en wanneer je de foto’s wilt laten maken.

7. Kan ik een gemaakte afspraak afzeggen?

Charlotte van Wooning fotografie heeft algemene voorwaarden waar het maken en annuleren van afspraken in is opgenomen. In goed overleg kan een afspraak verplaatst worden. Het kan gebeuren dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit hangt af van hoelang van tevoren je een afspraak afzegt.

8. Wat moet of kan ik meenemen naar de fotoshoot?

Je kunt verschillende outfits en/of lingerie meenemen naar de fotoshoot. Zorg dat je buik wordt geaccentueerd. Accessoires zoals een echofoto, babyschoentjes of muisjes zijn ook leuk om te gebruiken tijdens een zwangerschapsshoot. In de studio kan gebruikt worden gemaakt van de aanwezige foto props, achtergronden en accessoires.

9. Worden mijn foto’s gebruikt op de website en/of in het portfolio?

Charlotte van Wooning fotografie laat gemaakte foto’s graag zien aan anderen, maar tegelijkertijd respecteren we je privacy. We vragen vooraf toestemming om de foto’s te gebruiken. Je kunt daarbij aangeven welke beelden wel of liever niet gedeeld mogen worden. Deze keuze ligt bij jou.