Wil je weten wat de zwangerschapsshoot kosten zijn? Een zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis en in korte tijd verandert er veel in je leven. Voor je het weet is je kleintje 18 jaar en klaar om de wijde wereld in te trekken. Op zo’n moment is het mooi om samen terug te kijken naar foto’s van je zwangerschap. Een mooie baby buik verdient het om op indrukwekkende manier op beeld vastgelegd te worden. De zwangerschapsshoot kosten zijn betaalbaar en je hebt de keuze uit meerdere opties.

Zwangerschapsshoot kosten.

Zwangerschapsshoot kosten.

Wanneer zwangerschapsshoot plannen?

De beste tijd om een zwangerschapsshoot te laten maken is tussen 32-38 weken van je zwangerschap. Je buik is dan op haar mooist en de foto’s benadrukken dit. Afhankelijk van het soort foto’s je ingedachte hebt kun je zowel voor zwart-wit als een kleurenreportage kiezen. Beide shoots kun je met of zonder visagie afspreken. Bij Charlotte van Wooning fotografie kun je een zwangerschapsshoot in de fotostudio laten maken. De ervaren fotografe maakt foto’s van jou, je prachtige babybuik en eventueel foto’s van jou, je partner en grote broers of zussen. De foto’s worden in een ontspannen sfeer gemaakt, waarbij de fotografe je op je gemak stelt. Het voordeel van een zwangerschapsshoot in de fotostudio is dat er gewerkt wordt met professionele belichting, zodat we niet gebonden zijn aan het moment waarop het natuurlijk licht op zijn best is. Voel je je meer op je gemak bij jezelf thuis of kun je niet naar de fotostudio komen? Een zwangerschapsshoot kan ook bij je thuis of op locatie gemaakt worden. Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een overzichtelijk galerij met de foto’s in zwart-wit of kleur. Je kunt zelf een keuze maken om foto’s af te laten drukken of uitvergroten op bijvoorbeeld canvas. Leuk voor later, maar minstens net zo bijzonder voor de toekomstige oma(‘s) en opa(‘s).

Accessoires zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfoto’s kunnen met of zonder accessoires en met of zonder achtergronden en props gemaakt worden. Weet je al of het een zoon of dochter wordt? Dan kun je dit met behulp van accessoires op subtiele wijze laten fotograferen. Deze foto’s kun je ook gebruiken voor het geboortekaartje. Met het plannen van een zwangerschapsshoot wacht je beter niet te lang. De tijd gaat sneller dan je denkt en baby’s houden zich niet altijd aan de uitgerekende datum. Wacht niet tot het allerlaatste moment, voor je het weet ben je te laat. Wat kun je verwachten van een zwangerschapsshoot?

  • Blijvende herinnering aan je zwangerschap.
  • Foto’s in verschillende outfits, in lingerie en je blote buik.
  • Foto’s van jou, maar ook met je partner en eventuele broers en zussen.
  • Zwart-wit of kleurenfoto’s.
  • Adviezen en tips van de fotografe.
  • Verschillende keuzepakketten, voor iedereen is een betaalbare zwangerschapsshoot mogelijk.
  • Je weet vooraf wat de zwangerschapsshoot kosten zijn en wat je daarvoor krijgt.

Blijvende herinnering zwangerschap

Wil je een ander soort zwangerschapsshoot dan alleen de foto’s van je mooie, babybuik? Kies dan voor een variatie, waarbij je elke maand een foto van je buik laat maken. Je ziet dan in de fotoreportage hoe je ongeboren kindje groeit en de omvang van je buik toeneemt. De laatste foto is er een waarbij je je pasgeboren zoon of dochter in je armen houdt. Spreekt zo’n fotoreportage je aan? Bespreek de mogelijkheden met Charlotte van Wooning fotografie en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar ook wanneer je tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap foto’s wilt laten maken ben je van harte welkom bij de fotostudio in Den Haag.

Zwangerschapsshoot kosten Charlotte van Wooning fotografie

Charlotte van Wooning fotografie biedt betaalbare fotoreportage pakketten aan. Zowel voor een zwangerschapsshoot als voor een newborn shoot als een family shoot hanteren we vriendelijke tarieven. We bespreken vooraf de ideeën en verwachtingen die je hebt van een mooie foto en welke locatie daarbij past. Wist je dat een zwangerschapsshoot ook op het strand, in de duinen, in de bossen of een andere buiten locatie gemaakt kan worden? De stijl van de foto’s stemmen we af op hetgeen waar je jezelf prettig bij voelt. Wil je samen met je andere kinderen op de foto? Je krijgt tips en adviezen om de kledingkeuze op elkaar af te stemmen en daarmee te voorkomen dat er drukke prints het beeld verstoren. Bekijk de foto’s die in de galerij naar je toe worden gestuurd op je gemak. Foto’s kunnen op diverse materialen, waaronder papier en canvas, worden gedrukt.

Informatie zwangerschapsshoot

Ben je zwanger en wil je mooie zwangerschapsfoto’s laten maken? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij Charlotte van Wooning fotografie. We laten je graag het portfolio zien.

Zwangerschapsshoot kosten FAQ

1. Kan ik een zwangerschapsshoot in de studio laten maken?

Jazeker! Charlotte van Wooning fotografie heeft een professionele fotostudio met diverse achtergronden, foto props, accessoires en belichting om een mooie zwangerschapsreportage te maken. Je kunt foto’s alleen van jezelf laten maken, maar ook de aanstaande papa en eventueel oudere kinderen zijn van harte welkom.

2. Is een zwangerschapsshoot duur?

Charlotte van Wooning fotografie biedt een aantal fotografiepakketten die variëren in lengte en in het aantal foto’s dat wordt geleverd. Hoe meer foto’s er geleverd worden hoe hoger de prijs van de zwangerschapsshoot.

3. Is het duurder om iedere maand een foto te laten maken?

Een zwangerschapsshoot kan op verschillende manieren gemaakt worden. De stijl van de foto’s is niet van invloed op de prijs, wel het aantal dat wordt geleverd en de duur van de shoot. Zo kun je er ook voor kiezen om een combinatie te laten maken van een zwangerschapsshoot en een newborn shoot.

4. Zijn zwart-wit foto’s duurder dan kleuren foto’s?

De manier waarop de gemaakte foto’s worden nabewerkt en geleverd, in kleur of zwart-wit, is niet van invloed op de prijs. Sommige foto’s zijn mooier of sprekende in zwart-wit dan in kleur. Je ontvangt, indien gewenst, een aantal kleuren en een aantal zwart-wit foto’s.

5. Moet ik extra betalen om de foto’s te laten nabewerken?

Tijdens de zwangerschapsshoot worden RAW bestanden gemaakt. Dit is te vergelijken met het vroegere negatief. Nabewerken houdt in dat de kleur, de compositie, het contrast en de belichting van de gemaakte beelden geoptimaliseerd wordt. Dit is bij de prijs van de fotosessie inbegrepen, je hoeft hiervoor niet extra te betalen.

6. Kan ik foto’s in verschillende outfits laten maken?

Ja, dat kan. Hou er bij het kiezen van de kleding rekening mee dat deze geen afdrukken op de huid achterlaat, dan kun je ook een mooie foto van je ronde babybuik laten maken. Zachte kleuren doen het goed op de foto’s. Laat je foto’s maken met je partner en/of kinderen? Stem de kleuren van de outfits op elkaar af.

7. Kan ik meer foto’s bestellen dan het vooraf afgesproken aantal?

Tijdens de shoot worden meestal meer foto’s gemaakt dan dat er geleverd wordt. De fotografe selecteert de beste beelden en die worden vervolgens nabewerkt. Het is mogelijk om meer foto’s te bestellen, hier betaal je dan een meerprijs voor.

8. Is het afdrukken van de foto’s bij de prijs inbegrepen?

Nee, de afdrukken zijn niet bij de prijs inbegrepen. De foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd en kunnen op diverse materialen afgedrukt worden. Zo kun je een album laten maken, je favoriete foto gebruiken voor het geboortekaartje of een afdruk op canvas.

9. Is een zwangerschapsshoot op locatie duurder dan in de studio?

Bij een fotoshoot op locatie, en dat kan binnen of buiten zijn, moet je rekening houden met bijkomende reiskosten. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt de fotografe wat de eventuele reiskosten zijn.

10. Kan een gemaakte afspraak kosteloos geannuleerd worden?

In de Algemene Voorwaarden zijn regels opgenomen ten aanzien van betalen, annuleren en kosten.