Ben je op zoek naar een zwangerschapsshoot in Honselersdijk en omgeving? Zwanger zijn is een speciale tijd in je leven. Je kunt deze bijzondere periode op beeld vast laten leggen door middel van een verbluffende zwangerschapsshoot in Honselersdijk en omgeving. Charlotte van Wooning fotografie vereeuwigt je babybuik op prachtige zwart wit foto’s, maar ook een fotoreportage in de duinen, op het strand of bij je thuis behoort tot de mogelijkheden.

Zwangerschapsshoot Honselersdijk.

Zwangerschapsshoot Honselersdijk.

Tips en adviezen zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot in Honselersdijk en omgeving vindt normaal plaats tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap. Het maken van de foto’s duurt 1,5 tot 3 uur. De foto’s kunnen worden gemaakt in de professionele studio of op een locatie naar keuze. Dit wordt besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Heb je een favoriete locatie, wandelen jij en je partner graag of wil je op jullie trouwlocatie zwangerschapsfoto’s laten maken? Veel is bespreekbaar. Op de dag van de fotoshoot draag je het beste loszittende, comfortabele kleding die geen indrukken of striemen achterlaat op de huid. Kies voor natuurlijke kleuren of pastelkleuren en laat voor de zwangerschapsshoot geen spray-tan toepassen. Wat neem je mee naar de fotoshoot?

  • Een strapless bh. Twee sets ondergoed in zwart en wit.
  • Jeans van voor de zwangerschap, de knopen blijven open, en een effen witte top.
  • Kleding zonder gekke patronen.
  • Kleding zonder grote letters en/of logo’s.

Blijf vooral trouw aan je eigen stijl, want dan worden de mooiste foto’s gemaakt. Wil je partner aan de fotosessie deelnemen? Stem jullie kleding op elkaar af. Je kunt ook iets voor je kleintje meenemen. Schoentjes, een teddy beer of een echobeeld worden geregeld gefotografeerd tijdens een zwangerschapsshoot.

Zonder camera angst, prachtige zwangerschapsfoto’s

Niet iedereen laat zich spontaan fotograferen. Zie je er tegenop om foto’s te laten maken en vind je het moeilijk om naar je eigen foto’s te kijken? De ervaren fotografe van Charlotte van Wooning fotografie praat je op ontspannen, vlotte wijze door de fotosessie. Je wordt op je gemak gesteld en geeft jezelf een stukje bloot. Dit resulteert in spectaculaire en bovenal prachtige foto’s van je zwanger zijn en je babybuik. Foto’s met papa, broers en zussen worden op ongedwongen wijze gemaakt. De foto’s geven intieme momenten en emotionele uitdrukkingen op indrukwekkende wijze weer. De fotoshoot vliegt voorbij en een paar dagen later kun je het resultaat bekijken.

Intieme zwangerschapsshoot in Honselersdijk en omgeving

Wil je later terugkijken naar deze periode in je leven? Wil je je zoon of dochter laten zien hoe er al voor de geboorte intens van hem of haar werd gehouden? Een zwangerschapsshoot is een intieme fotosessie waar de puurheid, emotie en liefde vanaf spatten. De foto’s die gemaakt worden spreken tot verbeelding en brengen op indrukwekkende manier je zwangerschap in beeld. Bekijk het portfolio van Charlotte van Wooning fotografie en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden voor het maken van zwangerschapsfoto’s. Charlotte van Wooning fotografie is gevestigd in Den Haag en vanuit Honselersdijk prima bereikbaar. Wil je liever kennismaken bij jullie thuis? Dan komt de fotografe naar je toe.

Zwangerschapsshoot Honselersdijk FAQ

1. Wat kan ik verwachten van een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapsshoot is leuk om te doen en geeft je later een dierbare herinnering aan je zwangerschap. De shoot vindt meestal plaats tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap. Je hebt dan een prachtige ronde buik, bent doorgaans nog goed mobiel en de baby is nog niet ingedaald. De foto’s kunnen in de studio of op locatie gemaakt worden. Neem je je partner en oudere broertjes of zusjes mee? Dan worden er ook mooie foto’s van jullie samen gemaakt.

2. Hoelang duurt de fotoshoot?

Een zwangerschapsshoot duurt 1 tot 2 uur. Wanneer er foto’s gemaakt worden met andere kinderen, kan dit een half uurtje langer zijn. Vooraf maken we afspraken over de duur van de shoot, zodat je weet wat je op de dag zelf kunt verwachten.

3. Word ik helemaal bloot gefotografeerd?

Jij geeft zelf aan hoe je gefotografeerd wilt worden. Tijdens een zwangerschapsshoot kun je prachtige foto’s laten maken in de kleding waarin je jezelf goed voelt. Je kunt ook foto’s in lingerie laten maken, waarbij je ronde buik wordt geaccentueerd.

4. Kan ik verschillende kledingsets meenemen?

Zeker wanneer je niet overtuigd bent van je keuze, is het handig om meerdere sets mee te nemen. Tussendoor kan er van kleding gewisseld worden. Vooraf ontvang je van de fotografe tips en adviezen op het gebied van stijl, kleur en accessoires.

5. Mag ik iemand meenemen naar de zwangerschapsshoot?

Als je jezelf op je gemak voelt, kun je beter ontspannen en verloopt een fotoshoot op vlotte wijze. Wanneer je partner en/of kinderen niet meekomen naar de fotoshoot kun je misschien je moeder of een goeie vriendin meenemen. Beperk, zeker in de studio, het aantal mensen dat je meeneemt.

6. Mogen andere kinderen mee op de foto?

Ja. De verbintenis tussen grote broers en zussen, en je ongeboren spruit wordt op ontroerende wijze gefotografeerd. Kleine handjes die liefdevol op je buik liggen of een spontane zoen richting broertje of zusje. Het zijn de kleine, spontane gebaren en momenten die prachtige foto’s opleveren. Stem de kleding die jullie dragen af op elkaar qua kleur en stijl.

7. Hoe laat wordt een buiten shoot gemaakt?

Het beste licht om buiten te fotograferen is vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag. We proberen de afspraak hierop aan te laten sluiten.

8. Kan ik zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s laten maken?

Ja. Charlotte van Wooning fotografie biedt diverse mogelijkheden en fotografiepakketten aan waarbij je een zwangerschapsshoot en een newborn- of babyshoot met elkaar kunt combineren.

9. Wat kost een zwangerschapsshoot?

Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest. De verschillende pakketten worden toegelicht tijdens een kennismakingsgesprek.

10. Ik heb niets met poseren, kan ik mooie foto’s laten maken?

Veel mensen vinden het spannend om voor de camera te staan. De fotografe helpt je ontspannen en laat je geen geforceerde houterige poses aannemen. Op spontane manier krijg je tips en aanwijzingen die het poseren vanzelf laten gaan en beleef je een leuke fotoshoot.