Verwacht je een kindje en wil je een zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren? Elke maand van je zwangerschap kun je een foto laten maken en op de laatste foto van de reportage hou je je pasgeboren kleintje stevig vast. De combinatie van een zwangerschaps- en newborn shoot wordt steeds vaker gedaan. Woon je in Den Haag of omstreken? Charlotte van Wooning fotografie helpt je een zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren.

Zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren.

Zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren.

Betaalbare combinatie

Het laten maken van professionele zwangerschaps- en newborn foto’s hoeft niet duur te zijn. Je kunt de mogelijkheden met elkaar vergelijken en gebruik maken van een fotografie pakket dat aansluit bij de wensen die je hebt en bij het budget dat je hebt te besteden. Het maandelijks laten maken van een zwangerschapsfoto hoeft geen ingewikkelde, langdurige fotosessie te zijn. Bespreek vooraf in welke stijl je de foto’s wilt laten maken en/of dat je partner en andere kinderen ook op een of enkele van de foto’s moeten staan. Bij het maken van de newborn foto’s wordt rekening gehouden met het ritme van de baby. De foto’s worden het beste gemaakt tussen 7 en 14 dagen na de geboorte. Je kindje slaapt het merendeel van de dag en laat zich vrij eenvoudig in de typische foetushouding leggen. Zowel de zwangerschapsfoto’s als de newborn shoot kunnen in de fotostudio of bij jullie thuis gemaakt worden. Hoe de fotoshoot wordt gemaakt bespreek je tijdens een kennismakingsgesprek in de fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie.

Unieke fotosessies combineren

De ontwikkeling van je groeiende buik tot het uiteindelijk vasthouden van je pasgeboren spruit. De combinatie van zwangerschapsfoto’s en een newborn shoot geven op overzichtelijke manier de groei van je baby vast. De foto’s kun je gebruiken voor een uniek geboortekaartje en je favoriete foto laat je uitvergroten en inlijsten. Afhankelijk van het aantal foto’s dat je laat afdrukken en de materialen die daarbij gebruikt worden is dat van invloed op de prijs van de fotoshoot. Door een vooraf een keuze te maken uit de diverse pakketten krijg je een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in jou en jullie leven. Je kunt later aan je zoon of dochter laten zien hoe je groeiende buik door de zwangerschap heen is ontwikkeld en hoe de eerste foto’s van kleintje bomvol liefde zijn.

Hoe kun je een zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren?

Het combineren van twee fotoshoots met elkaar is praktisch en kan snel geregeld worden. Wanneer je een bepaalde stijl voor ogen hebt en/of weet wat je verwacht van de foto’s maak je een afspraak bij een fotograaf en worden de combinaties besproken. Heb je nog geen idee wat je kunt verwachten? Laat je dan adviseren en informeren door Charlotte van Wooning fotografie. De fotografe laat je kennismaken met de mogelijkheden door zowel het zwangerschaps- als het newborn portfolio met je te bekijken. Je ziet hoe anderen invulling hebben gegeven aan het maken van de foto’s en in welke omgeving de fotosessies zijn gemaakt. Het is niet noodzakelijk om de foto’s in de studio of bij je thuis te laten maken. Met name de zwangerschapsfoto’s kun je ook op een geschikte buiten locatie laten maken. De newborn shoot vindt altijd in een verwarmde ruimte plaats, zodat je baby het niet koud krijgt en zich comfortabel en tevreden voelt. Vind je het spannend om je pasgeboren kindje te laten fotograferen? De ervaren fotografe neemt de tijd en volgt het ritme van de baby. Zo wordt er rekening gehouden met voeden, verschonen en knuffelen. De baby wordt niet in een onnatuurlijke houding gelegd. Heeft je kleintje er duidelijk geen zin in? Neem dan even de tijd om je kindje te troosten en gerust te stellen. Met een zacht achtergrond muziekje duurt het meestal niet lang voordat je zoon of dochter tevredengesteld in slaap valt en de fotoshoot voortgezet kan worden.

Afspraak gecombineerde zwangerschapsshoot en newborn shoot

Laat een van de mooiste periodes uit je leven op beeld vastleggen. Met een zwangerschapsshoot kun je later met je zoon of dochter zien hoe je eruit zag en hoe de baby gedurende negen maanden is gegroeid. Na de bevalling worden dromerige newborn foto’s gemaakt. Je partner en de grote broers of zussen kunnen mee gefotografeerd worden. Het resultaat van een gecombineerde zwangerschapsshoot en newborn shoot zijn pure foto’s waar de emoties en liefde van af spatten. Foto’s die je koestert en waar je over 30 jaar nog steeds vol trots naar kijkt. Meer weten of een afspraak maken voor een informatief gesprek? Je kunt Charlotte van Wooning fotografie zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Zwangerschapsshoot en newborn shoot combineren FAQ

1. Kan ik foto’s laten maken van mijn zwangerschap en van mijn kleintje vlak na de bevalling?

Ja, er zijn verschillende mogelijkheden om beide fotosessies met elkaar te combineren. Zo kun je iedere maand van de zwangerschap een foto laten maken. Op de laatste foto uit de reeks hou je je pasgeboren zoon of dochter in je armen. Daarnaast kun je ook zwangerschapsfoto’s laten maken tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap en 5 tot 14 dagen na de bevalling worden de newborn foto’s gemaakt. De fotografe laat je voorbeelden zien van de mogelijkheden.

2. Worden de foto’s in kleur of zwart-wit gemaakt?

Zwart-wit foto’s zijn in principe bewerkte kleurenfoto’s. Tijdens de shoot worden de foto’s gemaakt en bij het selecteren van de beelden wordt gekeken welke foto’s in kleur en/of in zwart-wit worden geleverd. Sommige foto’s zijn mooier in zwart-wit en andere in kleur. Je krijgt een mix van kleur en zwart-wit foto’s.

3. Welke kleding neem ik mee naar de fotosessie?

Als je kleding draagt waarin je jezelf goed voelt, dan zie je dat terug op de foto’s. Je kunt de kleding afstemmen op de locatie, binnen of buiten, waar de foto’s gemaakt worden. De fotografe geeft advies en laat je het zwangerschapsportfolio zien, zodat je ziet wat de mogelijkheden zijn. Zachte, lichte kleuren zonder drukke patronen en/of grote opvallende prints.

4. Wat zijn de kosten van een zwangerschaps- en newborn shoot?

De combinatie van de beide foto sessies kan op maat worden samengesteld. Charlotte van Wooning fotografie werkt met fotografiepakketten die onderling op meerdere punten verschillen. De fotografe laat de mogelijkheden zien en geeft je de exacte kostprijs van de fotoshoot zoals je die voor ogen hebt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en hoeveel foto’s er geleverd worden.

5. Hoe kan ik een afspraak maken?

Charlotte van Wooning fotografie is telefonisch en via e-mail bereikbaar voor het maken van een afspraak. Tijdens een kennismakingsgesprek kan je vertellen wat je wensen en ideeën zijn. Maak al zo vroeg mogelijk in je zwangerschap een afspraak, dan ben je er zeker van dat de foto’s gemaakt worden op de manier zoals je die voor ogen hebt.

6. Mag mijn partner mee op de foto?

Als vanzelfsprekend kunnen er ook foto’s gemaakt worden van jou en je partner, maar ook eventuele andere kinderen in jou/jullie gezin zijn welkom tijdens de fotosessies.

7. Kan ik een foto van de newborn shoot gebruiken op het geboortekaartje?

Ja, de gemaakte foto’s worden in hoge resolutie online aangeleverd. Afdrukken kan in verschillende groottes en op diverse materialen. Als je een foto wilt gebruiken op het geboortekaartje bespreek je dit het beste tijdens het kennismakingsgesprek. Deze foto’s krijgen van voorrang bij het nabewerken, zodat je de kaarten op tijd kunt laten drukken.

8. Kan ik meer foto’s bestellen dan afgesproken?

Het is altijd mogelijk om het gekozen fotografiepakket op te waarderen. Als je een groter aantal foto’s wilt bestellen dan stijgt de prijs van de fotoshoot. De fotografe kan je de meerprijs vertellen.