Als je op zoek bent naar portretfotografie Nootdorp en omgeving, ben je hier aan het juiste adres. Ik ben flexibel als het gaat om de locatie waar je foto’s worden gemaakt. Met mijn lange ervaring op het gebied van portretfotografie in de omgeving van Nootdorp kom ik graag met je in contact met suggesties voor fotolocaties. De focus ligt altijd op jouw wensen, je karakter en je unieke eigenschappen. Portretfotografie gebeurt op locatie, maar ook in de fotostudio ontstaan mooie foto’s.

Portretfotografie op je favorieten plekken in Nootdorp

Je weet zelf het beste welke kleuren bij je passen. Daarom kiezen we samen het tijdstip en de juiste locatie voor je portretfoto’s. Misschien zoek je naar een bepaalde sfeer of moment waarop je je goed en ontspannen voelt. Op sommige plaatsen, buiten in de natuur of in een bepaald café, voel je je onbezorgd, thuis en vrij. Wil je als stel of met andere dierbaren samen op de foto? Kies voor een locatie met een bijzondere betekenis. Wat dacht je van portretfotografie bij de Dobbeplas in Nootdorp of natuurgebied Buytenhout?

Advies portretfotografie

Weet je niet zeker waar in Nootdorp en omgeving je portretfotografie wilt doen of kun je eenvoudigweg niet beslissen? Ik ken de beste locaties en adviseer graag. Afhankelijk van waar je de portretfoto voor nodig hebt, welk effect je voor ogen hebt en welke omgeving praktisch is voor een fotoshoot, bepalen we samen wat de beste locatie is. Voor een oriënterend gesprek neem je per e-mail, info@charlottevanwooning.nl, contact met me op.

Denk vanaf het begin al aan het eindresultaat

Iedere fotoshoot is uniek en afgestemd op je persoonlijke ideeën en wensen. Maak een collage, muurschildering of zelfs album als voorbeeld en bespreek deze tijdens het kennismakingsgesprek. Zo krijg ik een goed idee van je smaak en de foto’s die je in gedachten hebt. Je mooie foto’s mogen niet zomaar in een map verdwijnen. Digitale afbeeldingen worden vaak vergeten en verdwijnen van mappen naar sub mappen. Geniet blijvend van je fotoshoot en de resultaten. Ik stuur je een fotogalerie, waarvan je de beelden in hoge resolutie download. De beelden zijn geschikt om af te laten drukken in een album, op een canvas of als uitvergroting in een mooie lijst.

Optimale voorbereiding fotoshoot

Buiten het doorgeven van je ideeën, verwachtingen en wensen, bereidt je de fotoshoot voor. Of je nu alleen foto’s laat maken, met z’n tweeën of met een hele groep: stel enkele dagen van tevoren verschillende outfits samen en stem je accessoires en schoen daarop af. Voor natuurlijke, ongeposeerde foto’s kies je zoveel mogelijk je favoriete stijl. Als je je goed voelt, straal je dat uit! Niets om te dragen of veel te veel om uit te kiezen? Geen probleem, neem gerust meerdere outfits mee naar de shoot. Ik help je met beslissen. Plan voldoende tijd in voor het stylen thuis, zodat je niet onder druk komt te staan. Uiteraard controleren we voor aanvang van de shoot je styling en brengen we, indien nodig, wat verbeteringen aan. Vertrek op tijd naar de afgesproken locatie, zodat je ontspannen aan de fotoshoot begint en we indrukwekkende foto’s maken.

Portretfotografie Nootdorp – FAQ

1. Kan ik fotoafdrukken krijgen?

Ik lever de foto’s in hoge resolutie aan. Afdrukken laat ik over aan professionele drukkerijen. Zowel goede als goedkope drukkerijen vindt je eenvoudig online.

2. Mag ik voorbeeldfoto’s meenemen?

Je bent van harte welkom om voorbeelden mee te nemen van foto’s die je echt leuk vindt of die je absoluut wilt vermijden.

3. Wat gebeurt er tijdens het retoucheren van afbeeldingen?

Tijdens het bewerken of retoucheren van de gemaakte foto’s verwijder ik opvallende huidonvolkomenheden en worden zowel de belichting als het contrast aangepast. De kleuren worden geoptimaliseerd en de teint verbeterd. Ik blijf dicht bij de originele beelden, zodat je natuurlijke resultaten mag verwachten. Je ontvangt foto’s die je laten zien zoals je bent.

4. Worden mijn portretfoto’s zonder mijn toestemming gepubliceerd?

Charlotte van Wooning fotografie publiceert nooit foto’s zonder toestemming.

5. Hoelang duurt het maken van portretfoto’s?

Het hangt er maar net van af! Voor klassieke portretfoto’s zowel binnen- als buitenshuis moet je rekenen op 1 tot 2 uur, maar als jullie met meerdere personen zijn kan dit langer zijn. Foto’s in een bepaalde stijl nemen wat meer tijd in beslag. Neem contact op als je een idee hebt voor een fotoshoot. In overleg werken we het idee uit en nemen we de planning door. Vooraf weet je dan precies hoeveel tijd je in moet plannen.