Portretfotografie Leidschendam. Natuurlijke, heldere portretfoto’s voor verschillende doelstellingen. Portretfotografie is een belangrijk onderdeel van Charlotte van Wooning fotografie. Mensen op een natuurlijke manier fotograferen en de individualiteit e persoonlijkheid vastleggen is een van de leukste dingen om te mogen doen. In een heldere, vriendelijke en natuurlijke stijl ontstaan spontane beelden en mooie foto’s. Tijdens een informele fotoshoot lachen we samen. Hierdoor ontstaan authentieke portretbeelden die inspireren en waarmee je persoonlijkheid prima naar voren komt.

Portretfotografie Leidschendam en omgeving

Ieder mens heeft iets unieks dat hem of haar mooi en onderscheidend maakt. Mijn focus ligt op portretfotografie in Den Haag en omgeving en mijn doel is om mensen authentiek vast te leggen. Ik wil dat je je karakter en emoties terugziet op de gemaakte foto’s. Of je nu ervaring hebt voor de camera of niet – ik beloof je: samen maken we geweldige foto’s en een unieke herinnering voor later. Ik heb jarenlange ervaring met fotograferen en help je graag om je van je beste kant te laten zien. Ik waardeer een ontspannen sfeer waarin je je op je gemak voelt, zonder zenuwachtig voor de camera te staan. Ook de omgeving speelt een rol. In overleg kiezen we de locatie, binnen of buiten.

Kenmerken portretfoto’s

Wat mag je van mij verwachten bij een fotoshoot?

• Creatieve ideeën. Laat me weten welke ideeën en verwachtingen je hebt. Samen maken we unieke foto’s.
• Eerlijke prijzen. Ik zoek graag het juiste aanbod voor je budget. Van het kleine zilver pakket tot het grote, uitgebreide platina pakket.
• Professionele werkwijze. Niet alleen mijn apparatuur, maar ook mijn manier van werken is professioneel. Ik hou van fotografie en weet hoe belangrijk het is om de foto’s na te bewerken en digitaal aan te leveren.

De mooiste portretfoto’s

Zoek je een fotograaf om ontspannen portretfoto’s van jezelf, jou en je geliefde, je kinderen, familie en/of vrienden te laten maken? Je hoeft geen ervaren model te zijn om bij Charlotte van Wooning fotografie een fotoshoot te reserveren. Zonder geforceerde, krampachtige glimlach ontdek je dat foto’s laten maken ook leuk kan zijn. Ik help je graag met tips tijdens de fotoshoot. Of het nu gaat om beauty-, close-up of full body foto’s, je bepaalt zelf hoe je portretfoto eruit moet zien. Het laten maken van mooie portretfoto’s is niet aan de fotostudio gebonden. Kies voor een locatie waar je je op je gemak voelt en die iets voor jou of jullie betekent. Om optimaal van het natuurlijke daglicht gebruik te maken, kijken we samen wat het beste moment van de dag is voor de fotoshoot.

Alleen of met familie en vrienden

Wist je dat portretfoto’s van meer dan een iemand gemaakt kunnen worden? Niets is zo mooi dan je kleintjes op beeld te vereeuwigen of een fotoreportage van jou en je geliefde te laten maken. Wil je met een vriendengroep op de foto? Foto’s van (groot)ouders met kinderen? Veel is mogelijk. Stuur me gerust een berichtje en laat me weten wat je idee is.

Portretfotografie Leidschendam – FAQ

1. Wanneer moet ik een afspraak voor een fotoshoot maken?

In principe geldt: hoe eerder hoe beter. De meeste shoots worden idealiter een paar weken van de tevoren gepland. Om een afspraak te maken, stuur je me een berichtje via het contactformulier.

2. Wat moet ik meenemen naar de fotoshoot?

Het enige dat je meeneemt, is een outfit. Neem gerust verschillende outfits en accessoires mee. Eventueel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een visagiste voor mooie make-up. Natuurlijk neem je ook een goed humeur mee.

3. Kan en mag ik mijn huisdier meenemen voor op de foto’s?

Als het geen gevaarlijk dier is, niet bijt en niet giftig is, mag je een huisdier meenemen. Laat in het kennismakingsgesprek weten dat je een huisdier mee wilt nemen.

4. Wat betekent beeldbewerking?

Nabewerking van de gemaakte beelden geeft je foto’s de finishing touch. De beeldbewerking omvat optimalisatie en correctie van onder meer de kleur en contrast. Eenvoudige schoonheidsretouchering door delen van de huid te vervagen en te herstellen.

5. Hoe ontvang ik mijn foto’s?

Je ontvangt de foto’s in een digitaal bestand. Dit betekent dat je de foto’s in verschillende formaten en voor verschillende fotoproducten, zoals afdrukken, canvas of gsm-hoesjes zo vaak als je wilt, kunt gebruiken.

6. Hoe vind ik een geschikte locatie?

Als je zelf geen voorkeur hebt voor een locatie, krijg je advies en suggesties van de fotografe. Tijdens het kennismakingsgesprek praten we over je voorkeuren en verwachtingen van de foto’s. Zowel binnen- als buitenlocaties bieden mogelijkheden voor fotoshoots.