Levendige portretfotografie Hoek van Holland en omgeving. Een fotoshoot bij Charlotte van Wooning fotografie is naast professioneel ook leuk! Mijn stijl bestaat uit natuurlijke beelden zonder franjes. Om een fotoshoot succesvol te laten zijn, moet je aan een paar dingen denken. Ik heb deze hieronder voor je op een rij gezet. Samen maken we portretfotografie in Hoek van Holland een waardevolle en tastbare herinnering voor later.

Concept portretfotografie Hoek van Holland

Ik fotografeer je persoonlijkheid en leg je karakter op beeld vast. Geen gemaakte of geforceerde poses, maar eerder authenticiteit en natuurlijkheid. Als dat bij je past, bied ik de ruimte en gelegenheid om je op eigen wijze te fotograferen. Of het nu tijdens de shoot of bij het nabewerken is: je bent te allen tijde betrokken bij het ontwerp van je portretfoto. Jij neemt je persoonlijkheid, ideeën en wensen mee, ik de apparatuur en knowhow. Samen gaan we voor je aan het resultaat werken: een foto zoals je die graag hebt. Een portret fotoshoot is perfect als cadeau voor je dierbaren. Neem gerust contact met me op en samen plannen we de fotoshoot in de omgeving van Hoek van Holland.

Portretfoto’s naar wens

Portretten als cadeau voor dierbaren of jezelf, social media profielfoto’s, een fotoshoot als beleving of als herinnering aan een bijzondere vriendschap tussen mensen of tussen mens en dier. Wat er ook gebeurt: portretfotografie is de mooiste en tegelijk spannendste vorm van fotografie. Jouw unieke uitstraling op beeld vastleggen is een prachtige uitdaging! De fotoshoots vinden plaats op een binnen- of buitenlocatie van je voorkeur, afhankelijk van je voorkeur, de weersomstandigheden en de gelegenheid. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we persoonlijk hoe je fotoshoot eruit zou kunnen zien. Ik ontvang graag een bericht van je!

Voorbereiding portret fotoshoot

Het liefste gebeurt de shoot op een rustige locatie, zodat deze in een ontspannen sfeer verloopt. Je kunt het best met verschillende outfits naar de fotoshoot komen. Aan het begin van de shoot bepalen we samen wat het beste bij elkaar past en wat het beste overkomt op de foto’s. Kleding zonder patronen, ruwe structuren en/of logo’s hebben een positief op de resultaten. Kom je niet alleen? Zorg ervoor dat jullie kiezen voor bij elkaar passende kleuren, zonder opvallende contrasten. Het is mogelijk om tijdens de shoot van outfit te wisselen.

Pakketprijzen

Jouw fotoshoot, jouw budget, jouw keuze! Of het nu gaat om een portret, sollicitatiefoto’s, familieportretten of een beauty shoot: Charlotte van Wooning fotografie heeft aantrekkelijke pakketten waaruit je kunt kiezen. Zo krijg je het pakket dat perfect bij je past en waarvan je weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten en transparant vanaf het begin. Na de shoot ontvang je binnen drie weken je persoonlijke online gallery. De beelden worden professioneel nabewerkt, op een manier dat ze dicht bij je natuurlijke schoonheid blijven. Je ontvangt de beelden in hoge resolutie. Geschikt voor het afdrukken als album, op een canvas of als mooie herinnering in een prachtige lijst. Meer weten? Neem contact met me op via het contactformulier.

Portretfotografie Hoek van Holland – FAQ

1. Ik heb een hekel aan foto’s maken, moet ik me zorgen maken?

Velen van ons voelen er weinig voor om foto’s te laten maken. Met mijn ervaring en rustige karakter zorg ik ervoor dat je je vanaf het begin op je gemak voelt. We kletsen wat en binnen de kortste keren is je zenuwachtige gevoel verdwenen. Dit betekent dat je prachtige portretfoto’s kunt laten maken en dat je de fotoshoot als leuk ervaart.

2. Kan ik mijn eigen ideeën meebrengen?

Zeker, ik vind het leuk als je je ideeën met mij deelt. Stuur referentiefoto’s of vertel me welke soort portretfoto’s je aanspreken en waarom. Dit zijn prima uitgangspunten voor het maken van creatieve beelden en foto’s die aan al je verwachtingen voldoen.

3. Waar vindt de fotoshoot plaats?

Afhankelijk van je wensen, die we vooraf bespreken, maken we de foto’s op een locatie naar keuze. Op het strand van Hoek van Holland, in de Hoekse duinen, in een stedelijke omgeving of binnen. Veel is mogelijk! Als het gaat om het tijdstip van de dag, zijn de mooiste foto’s afhankelijk van de optimale stand van de zon om te profiteren van de perfecte lichtsfeer.

4. Wat als het weer op de dag van de shoot tegenvalt?

Bij het plannen van een buiten fotoshoot, maken we uit voorzorg twee afspraken. Het back-up plan voor regen en storm ligt klaar. Het weer laat zich niet beïnvloeden. Soms gebeurt het dat het onverwacht regent tijdens een shoot, in overleg verplaatsen we de afspraak.