Wil je professionele portret foto’s Naaldwijk of omgeving laten maken? Voor een mooie portretfoto van jezelf, je kinderen en je gezin ben je bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag aan het juiste adres. De ervaren fotografe denkt met je mee en werkt zowel vanuit de professionele fotostudio als op locatie. Jou of jullie unieke eigenschappen worden op beeld vastgelegd. Het laten maken van portret foto’s Naaldwijk is een leuke ervaring waar je een waardevolle, tastbare herinnering aan over houdt.

Portretfotografie Naaldwijk

Het maken van een fotoreportage is aan een kant een spannende gebeurtenis. Het onbekende en de aanwezigheid van de camera geven je een onwennig gevoel. Toch is het laten maken van portret foto’s Naaldwijk een leuke ervaring. Waar je met je smartphone op eenvoudige wijze een selfie maakt, komt er bij het maken van een sterke portretfoto heel wat techniek en kennis kijken. Je hoeft niet altijd een reden te hebben om een mooie portret foto van jezelf te laten maken. Er zijn gebeurtenissen die het laten maken van portretfoto’s extra bijzonder maken. Hierbij kun je denken aan het laten maken van zakelijke portretfoto’s, een huwelijksjubileum, een langdurige vriendschap of prachtige foto’s van je opgroeiende zoon en/of dochter. Wil je thuis gefotografeerd worden of geef je voorkeur aan de fotostudio waar uiteenlopende foto props en achtergronden aanwezig zijn? Misschien is het wel net zo leuk of mooi om de foto’s op locatie te laten maken. Je kunt je ideeën, plannen en verwachtingen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

Unieke stijl

De portretfoto’s die gemaakt worden, laten zien wie je bent. De beelden geven op subtiele wijze je unieke karaktereigenschappen en eigenaardigheden weer. Indrukwekkende foto’s waarin je jezelf herkend. Hoe wordt het beeld achter beeld gefotografeerd? De fotoshoot begint met een gesprek. Na aankomst op de afgesproken locatie praten we wat en verkennen we samen de locatie, de fotografe bekijkt de mogelijkheden en zo worden op ongedwongen wijze spontane foto’s gemaakt. Vaak merk je niet eens dat de camera aan het werk is. Verwacht geen statische of houterige foto’s. Je krijgt portretfoto’s die bij je passen en die meer over je vertellen. Wil je tussendoor van kleding wisselen? Dan houden we daar als vanzelfsprekend rekening mee bij het plannen van de fotoshoot.

Afspraak portret foto’s Naaldwijk

Twijfel je al langer om portretfoto’s door een echte fotograaf te laten maken? Wil je een mooie fotoreportage van je kinderen laten maken? Of wil je iemand een fotoshoot cadeau doen? Charlotte van Wooning fotografie denkt met je mee. Daarom maakt de fotografe graag kennis met je. De fotostudio is gevestigd in Den Haag en kan vanuit Naaldwijk goed bereikt worden. Foto’s op locatie kunnen onder meer op het strand, in de Paleistuinen, in het historische stadscentrum of in een industriële gemaakt worden. Maak een afspraak en we laten je graag ons portfolio zien. Je hoeft jezelf niet ongemakkelijk te voelen voor de camera. Door de losse sfeer tijdens de fotoshoot neem je vanzelf een meer ontspannen houding aan en krijg je geweldige portretfoto’s. Een afspraak maak je door telefonisch contact op te nemen met Charlotte van Wooning fotografie.

Portretfoto’s Voorburg FAQ

1. Maakt Charlotte van Wooning fotografie alleen portretfoto’s?

Nee, je kunt bij Charlotte van Wooning fotografie ook terecht voor andere vormen van fotografie. Zo kun je de liefde laten fotograferen tijdens een love shoot of het leven vieren tijdens een lifestyle shoot. Maar ook voor het maken van een zwangerschapsshoot, een newborn shoot en/of een family shoot ben je meer dan welkom. We laten je graag de verschillende portfolio’s zien.

2. Kan ik zwart-wit of kleuren foto’s laten maken?

Alle foto’s worden in kleur gemaakt. Tijdens het nabewerken zien we of er foto’s zijn die er mooier uitzien in zwart-wit. Je kunt meestal een keuze maken uit zowel zwart-wit als kleuren foto’s.

3. Wat kan ik verwachten van foto’s die nabewerkt worden?

Charlotte van Wooning fotografie optimaliseert de gemaakte RAW bestanden op verschillende gebieden. Contrast, scherpte, kleur en sfeer worden geoptimaliseerd. Ook kunnen kleine, tijdelijke, huidoneffenheden zoals puistjes verbeterd worden. Verwacht echter geen overmatige gefotoshopte beelden die je er anders uit laten zien. Je krijgt stralende, sterke portretfoto’s die je herkenbaar in beeld brengen.

4. Mag ik de RAW bestanden zien en bestellen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Een RAW bestand kun je het beste vergelijken met een ‘negatief’. Het is een bestand dat direct uit de camera komt en dat er niet uitziet zoals het eindproduct. Charlotte van Wooning fotografie besteed veel tijd en zorg aan het optimaliseren van de beelden, zodat je met trots naar een sprekende portretfoto kijkt.

5. Kan ik aangeven in welke stijl of houding ik graag een portretfoto wil laten maken?

Het is altijd mogelijk om naar het kennismakingsgesprek voorbeelden mee te nemen van foto’s die je hebt gezien en waarvan de stijl je aanspreekt. De meeste mensen zijn van nature geen model en voelen zich ongemakkelijk voor de camera. Kies daarom niet voor een onnatuurlijke houding die ver van jezelf afstaat. Hou het dichtbij huis en wees jezelf. De fotografe helpt je met praktische tips en aanwijzingen.

6. Hoelang duurt de fotosessie?

In de studio moet je rekenen op 30 tot 90 minuten. Tussentijds is er gelegenheid om van kleding te wisselen en de apparatuur anders op te stellen. Je krijgt zo gevarieerde foto’s. Een fotoshoot op locatie kan, als gevolg van onvoorziene omstandigheden, uitlopen.

7. Kan ik portretfoto’s cadeau geven?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt een fotografiepakket cadeau doen aan een geliefde, een goede vriend of vriendin of een familielid. Mogelijkheden en voorwaarden kun je bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

8. Kan ik later extra foto’s bijbestellen?

Vooraf krijg je informatie over het laten afdrukken en bijstellen van de gemaakte foto’s. Je hebt voldoende tijd om een keuze te maken uit de galerij met nabewerkte foto’s. Afdrukken worden gemaakt in zowel albumvorm, losse foto’s, uitvergrotingen, inlijstingen en canvasdoek.

9. Is het laten maken van portretfoto’s duur?

Door vooraf een keuze te maken uit de beschikbare fotografiepakketten weet je precies wat de fotosessie kost, hoelang deze duurt en hoeveel foto’s er afgeleverd worden. Daar komen alleen de kosten voor het eventueel afdrukken en/of uitvergroten en inlijsten bij.