Wil je mooie portret foto’s Monster en omgeving laten maken? Charlotte van Wooning fotografie wil je laten zien, zoals je bent. Unieke portretfoto’s van mensen in al hun unieke schoonheid en spontaniteit. Portretten van jezelf, maar ook gezinsportretten en zakelijke portretfoto’s kun je door een fotograaf laten maken. Zowel in de fotostudio als op locatie worden portret foto’s Monster gemaakt.

Fotoshoot op locatie of in de fotostudio

Het is ook leuk om portretfoto’s te laten maken tijdens een verjaardagsfeestje, maar ook samen met je beste vriend of vriendin laat je mooie foto’s maken. Dat kan in de fotostudio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag, maar uiteraard ook op locatie. Bijvoorbeeld op het strand, in het park of in het sfeervolle stadscentrum. Wanneer je besluit om portret foto’s Monster door Charlotte van Wooning fotografie te laten maken, dan ontmoeten we elkaar tijdens een kennismakingsgesprek en maken we afspraken over hetgeen je precies wilt en verwacht van een fotoreportage. Heb je een bepaalde stijl voor ogen? Het is mogelijk om tijdens een fotoshoot verschillende kledingsets of samenstellingen te fotograferen. Vooraf bespreken we de beschikbare tijd en stemmen deze af op je wensen. De foto’s die gemaakt worden, kunnen achteraf online bekeken worden. De leverbare uitvoeringen zijn oneindig. Wil je een ingelijste foto of een canvasdoek? Wil je een serie foto’s in laten lijsten? Geen probleem. De door jou geselecteerde beelden worden in professionele kwaliteit en hoge resolutie geleverd, waarbij materialen als acryl, hout en aluminium eveneens gekozen kunnen worden.

Album portretfoto’s

Je kunt ook overwegen om een album te laten maken. Het is mogelijk om een mini-album meegeleverd te krijgen. Wil je weten hoe een fotoreportage eruit kan zien? Blader dan samen met de fotografe door het portfolio van Charlotte van Wooning fotografie. Al bladerend en kijkend doe je ideeën op voor je eigen fotoshoot. Portretfoto’s worden zowel particulier als voor zakelijke doeleinden gemaakt. Je kunt een mooie foto van jezelf laten maken om later in te lijsten, maar misschien heb je ook behoefte aan een sterke zakelijke profielfoto. Duidelijke foto’s zeggen ook bij een zakelijk profiel zoveel meer dan 1.000 woorden. Deze foto’s kunnen eveneens in de studio gemaakt worden, maar ook binnen je bedrijfs- of werkomgeving kunnen we een fotoshoot doen.

Afspraak portret foto’s Monster

Heb je eigenlijk nauwelijks mooie, sprekende foto’s van jezelf? Ben jij degene die tijdens een dagje weg of een vakantie altijd de foto’s moet maken? Vieren je (groot)ouders binnenkort een huwelijksjubileum? Om sprekende portretfoto’s te laten maken heb je niet altijd een reden nodig. Het kan ook gewoon leuk en ontspannend zijn om naar een mooie fotoreportage van jezelf te kijken. Wanneer je woonachtig bent in Monster en omgeving kan je voor een fotoshoot terecht bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je vertellen wat je belangrijk vindt van een foto en of je deze op een bepaalde locatie wilt laten maken. Samen gaan we op pad en maken onbewust een serie prachtige foto’s waar je later met plezier naar terug kijkt.

Portretfoto’s Monster FAQ

1. Hoe ziet een portret fotoshoot eruit?

Voor de fotoshoot heb je samen met Charlotte van Wooning fotografie je ideeën en wensen besproken. Je hebt een fotografiepakket gekozen en samen hebben we een locatie bepaald. Het is belangrijk dat je ruim op tijd aanwezig bent. Beter is het om een half uur te vroeg te zijn, dan dat je je ontzettend moet haasten en buiten adem en gespannen arriveert. De fotografe geeft je aanwijzingen voor een ontspannen houding, zodat er mooie portretfoto’s gemaakt kunnen worden. Tussendoor is er gelegenheid om van kleding te wisselen.

2. Hoelang duurt het maken van portretfoto’s?

Niet iedereen voelt zich op zijn of haar gemak voor de camera. De lengte van een fotosessie varieert tussen 30 en 90 minuten. Dit is bovendien afhankelijk van het fotografiepakket dat je hebt gekozen.

3. Is het mogelijk om mijn haar en make-up voor de fotosessie te laten verzorgen?

Zeker! Het is mogelijk om gebruik te maken van een ervaren visagiste om je make-up te verzorgen. Ook kun je overwegen om een hairstylist je haar voor de fotoshoot te laten stylen.

4. Wat trek ik aan en wat neem ik mee naar de fotoshoot?

Neem kleding mee die lekker zit en waar je jezelf goed in voelt. Hou bij het kiezen van de kleding rekening met de tips die je van de fotografe krijgt. Kleding met drukke patronen en verschillende kleuren werkt minder goed op een foto. Effen kleuren en details hebben de voorkeur. Kleine accessoires zoals een mooi horloge, een armband, een ketting of ringen, maken je outfit compleet. Je kunt verschillende outfits meenemen, zodat er gevarieerd kan worden.

5. Welke schoenen draag ik of neem ik mee?

Bij een portretfoto komen schoenen zelden in beeld. Wanneer de foto’s buiten of op locatie gemaakt worden, kies dan voor schoenen waar je goed op kunt lopen en die lekker zitten.

6. Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

De ruimte in de studio is beperkt. De aanwezigheid van een bekende kan helpen dat je jezelf sneller op je gemak voelt voor de camera. Neem iemand mee waar je je goed bij voelt, maar die zich niet bemoeit met de fotosessie.

7. Wanneer kan ik de foto’s zien?

Na het maken van de foto’s, worden de beelden nabewerkt. Je ontvangt een paar dagen later een online galerij met daarin een overzicht van de foto’s.

8. Hoeveel kosten portretfoto’s?

Het laten maken van mooie portretfoto’s hoeft niet duur te zijn. Charlotte van Wooning fotografie heeft verschillende fotografiepakketten waar je een keuze uit kunt maken. Zo weet je vooraf wat de kosten zijn en hoeveel foto’s je ontvangt.

9. Hoe worden de foto’s geselecteerd?

Tijdens het maken van de foto’s wordt een behoorlijk aantal beelden gemaakt. De fotografe selecteert hieruit de mooiste foto’s die nabewerkt worden. Bij het selecteren wordt gekeken naar hoe je op de foto staat, het standpunt van de camera, de compositie en de manier waarop het beeld is gemaakt. Je kunt erop vertrouwen dat je een overzicht van de beste portretfoto’s ontvangt.