Ben je op zoek naar een newborn shoot in Honselersdijk en omgeving? Na 9 lange maanden wachten is het eindelijk zover, jullie kunnen je pasgeboren baby vasthouden en bewonderen. Al tijdens de eerste weken verandert je kindje snel. Het vastleggen van die eerste dromerige momenten op beeld, geeft een mooie en tastbare herinnering voor later. Een afspraak voor een newborn shoot in Honselersdijk en omgeving kun je al tijdens je zwangerschap maken!

Bijzondere newborn fotoshoot

De eerste dagen van je kindje zijn speciaal en onvergetelijk. De mooiste newborn foto’s worden gemaakt als je baby tussen de 10 en 15 dagen oud is. Slaperige, dromerige foto’s met een natuurlijke achtergrond en bijpassende accessoires. Deze speciale foto’s kunnen gemaakt worden juist omdat je kindje nog het merendeel van de dag slaapt en vrij eenvoudig in de foetushouding gelegd kan worden. Pasgeborenen zijn vaak ontspannen en merken in de regel weinig van de newborn shoot die plaatsvindt. De foto’s van slapende baby’s in een mandje, in de veilige handen van papa en/of mama spreken vaak tot de verbeelding. Het zijn herinneringen van dierbare momenten waar je later met een trots gevoel op terugkijkt.

Thuis of professionele studio

De keuze voor de locatie van de newborn shoot in Honselersdijk en omgeving bepaal je zelf. Je bent van harte welkom in de professionele, verwarmde studio van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. De studio beschikt over verlichting, achtergronden, fotografie props, accessoires en doeken die geschikt zijn voor het maken van de newborn shoot. Tussen het maken van de foto’s door is er tijd om je baby te verschonen, te voeden en lekker ontspannen te knuffelen. Het is de baby die het ritme van de shoot bepaald. Voel je jezelf thuis meer op je gemak? Of kun je niet naar de studio komen? Dan kunnen we ook in goed overleg besluiten om de newborn shoot bij jullie thuis te doen. De fotografe neemt verschillende achtergronden en accessoires mee. Wil je dat er foto’s gemaakt worden van de baby met broertjes of zusjes? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Je kunt ook foto’s laten maken van jullie, als ouders, met je pasgeboren zoon of dochter. Zeker voor later zijn dit onvergetelijke momenten. Het is echter je eigen keuze om al dan niet voor bepaalde foto’s te kiezen.

Boek een newborn shoot in Honselersdijk en omgeving

Ben je zwanger en zoek je meer informatie over een newborn shoot in de omgeving van Honselersdijk? Charlotte van Wooning fotografie, in Den Haag, adviseert om tijdig een voorafspraak te maken. Wanneer je kindje dan is geboren neem je telefonisch contact op om de daadwerkelijke fotoshoot te plannen en bevestigen. Je kunt vrijblijvend kennismaken met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie en daarbij praten over ideeën of wensen die je hebt ten aanzien van de foto’s. Zie je het idee van een newborn shoot wel zitten, maar heb je geen idee wat je kunt verwachten? Samen met de fotografe kun je het uitgebreide portfolio bekijken en ideeën op doen.

Newborn shoot Honselersdijk FAQ

1. Hoe werkt een newborn shoot?

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt 7 tot 14 dagen na de geboorte. Je kunt voor de fotoshoot naar de studio komen, maar als je de deur liever niet uitgaat dan kunnen we de sessie ook bij jullie thuis plannen. Voor de shoot verwarm je de kamer waar de foto’s gemaakt worden voor. De baby voelt zich comfortabel bij een temperatuur van 24 à 25 graden. Kleed de baby voor de shoot alleen in een losse luier en een warm badjasje, zo zijn er op de foto’s geen afdrukken van kleding op de huid zichtbaar. Je kleintje wordt in verschillende poses gefotografeerd, waarbij zowel de veiligheid als het comfort van de baby voorop staan. De fotosessie duurt 1 à 2 uur.

2. Heeft mijn baby last van de verschillende poses?

Baby’s tot 15 dagen slapen veel en nemen eenvoudig de foetushouding aan. Wanneer je kleintje een bepaalde pose niet prettig vindt dan kiezen we voor een andere houding. Er wordt niets geforceerd en het ritme van de baby bepaalt het tempo van de newborn shoot.

3.Welke kleding draag ik als ik met mijn baby op de foto wil?

Vermijd drukke prints of opvallende, felle kleuren. De aandacht ligt niet op je kleding, maar op het kleintje in je armen. Draag iets waar je jezelf comfortabel in voelt. Datzelfde geldt ook voor je partner en eventuele broers of zussen die samen met de baby op de foto gaan.

4. Wat doe ik als op de dag van de newborn shoot ziek ben?

Het kan gebeuren dat je na de bevalling niet lekker bent en/of dat je kleintje zich niet fijn voelt. Neem tijdig contact op, we kunnen de afspraak eventueel verzetten. Ook baby’s van 2 weken of ouder kunnen gefotografeerd worden. We noemen het dan een babyshoot en op de foto’s zie je in plaats van een tevreden slapende baby eerder een baby met een sprekende blik of een vlugge, vertederende glimlach.

5. Kan ik een foto van de newborn shoot gebruiken voor het geboortekaartje?

Ja, we bespreken de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek.

6. Hoe snel na de fotosessie ontvang ik de foto’s?

Na afloop van de fotoshoot worden de beelden in de studio nabewerkt. Binnen een aantal dagen ontvang je de beelden in een overzichtelijke galerij. De foto’s kunnen op verschillende materialen en in uiteenlopende formaten afgedrukt worden.

7. Hoeveel kost een newborn shoot in Honselersdijk?

De kosten bespreken we tijdens het eerste gesprek in de fotostudio. Charlotte van Wooning fotografie werkt op basis van fotografie pakketten. Hoe langer een shoot duurt en hoe meer foto’s er worden besteld hoe hoger de kostprijs.

8. Wanneer kan ik een afspraak maken?

Om er zeker van te zijn dat de fotografe beschikbaar is, maak je een afspraak voor een newborn shoot al vanaf halverwege je zwangerschap. We gaan bij het plannen van de afspraak uit van de uitgerekende datum. Vervolgens neem je contact met ons op binnen 2 dagen na de bevalling, zodat we de definitieve afspraak maken.