Ben je op zoek naar een newborn shoot in Delft en omgeving? Het krijgen van een baby behoort tot de belangrijkste momenten in je leven. Zoals de tijd voorbij vliegt, zo vliegen ook de eerste dagen, weken en maanden van het nieuwe leven voorbij. Met een newborn shoot in Delft en omgeving, leg je de eerste momenten van je zoon of dochter voor altijd op beeld vast.

10 tot 15 dagen na de geboorte

De beste tijd om een newborn shoot te laten doen is 10 tot 15 dagen na de geboorte. Je baby slaapt nog heel diep en heeft een mooie gave huid. Naarmate je baby ouder wordt, is het niet altijd vanzelfsprekend foto’s te maken waarbij de baby in bepaalde poses wordt gelegd. Ook gaan baby’s zichzelf meer uitstrekken en is de foetushouding niet even makkelijk. In de verwarmde fotostudio is er tijd om je baby te voeden, te verschonen en ontspannen te knuffelen. Ontspannen baby’s vallen makkelijk in slaap en laten zich tevreden fotograferen. Het bijzondere van een newborn shoot in Delft en omgeving is dat je baby het ritme aangeeft. We plannen van tevoren voldoende tijd in, zodat er een prachtige fotoreeks gemaakt kan worden.

Newborn shoot in Delft en omgeving plannen

Als je een newborn shoot overweegt, dan kun je deze al tijdens de zwangerschap plannen. We gaan uit van de uitgerekende datum. Wordt je baby eerder of later geboren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de fotografe van Charlotte van Wooning fotografie, zodat de definitieve afspraak gepland kan worden. In de studio zijn verschillende achtergronden, fotografie props, accessoires, dekentjes, haarbandjes en diverse doeken beschikbaar. Je kunt uiteraard zelf verschillende accessoires meebrengen. Kies voor neutrale kleuren en beperk een eventuele opdruk, dit kan de foto’s verstoren. Gaan broers of zussen mee op de foto? Neem een aantal kledingsetjes mee. Datzelfde geldt voor papa en mama die samen met de baby op de foto gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie voorkeur en de mogelijkheden die daarbij passen.

Veiligheid voorop

Tijdens de newborn shoot staan het comfort en de veiligheid van je baby voorop. De meeste baby’s zijn ontspannen en vallen makkelijk in slaap. Ze zijn zich nog onvoldoende bewust van hun omgeving en laten zich makkelijk positioneren. Dat neemt niet weg dat je baby geen eigen wil heeft! Een enkele keer blijkt het niet zo eenvoudig om je baby in die ene positie te leggen. We forceren niets en dat maakt dat de ene newborn shoot wat langer duurt dan de andere. Heeft je baby er geen zin meer in? Dan lassen we een pauze moment in, zodat jullie samen wat kunnen knuffelen. Je zult zien dat er een prachtige fotoreeks uit voortkomt. Wil je meer weten over een newborn shoot bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en je kunt een kijkje nemen in het portfolio. Een newborn shoot kan zowel in de professionele fotostudio als bij jou of jullie thuis plaatsvinden.

Newborn shoot Delft FAQ

1. Waar kan ik in Delft een newborn shoot laten maken?

Charlotte van Wooning fotografie is gevestigd in Den Haag en vanuit Delft goed te bereiken. We laten je graag ons uitgebreide newborn shoot portfolio, van eerder gemaakte newborn fotoshoots, zien. Daarnaast bieden we betaalbare newborn shoot tarieven en kunnen we de foto’s zowel in de fotostudio als bij jou/jullie thuis maken.

2. Kan ik een newborn shoot boeken, terwijl ik nog geen definitieve datum kan vastleggen?

Ja, dat is zeker mogelijk. De newborn shoot wordt gemaakt als je baby tussen de 7 en 14 dagen is. Op basis van de uitgerekende datum houden we rekening in de planning met het boeken van de newborn shoot. Na de geboorte neem je binnen 2 dagen contact met ons op en wordt de shoot in overleg gepland.

3. Hoe kan ik een newborn shoot boeken?

Charlotte van Wooning fotografie maakt graag kennis met je. Je kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken. Tijdens een kennismakingsgesprek, dat plaats kan vinden in de fotostudio of op locatie, bespreken we de wensen die je hebt en laten we je het newborn portofolio zien.

4. Wat is het voordeel van een newborn shoot in de studio?

In de fotostudio is alles aanwezig voor het maken van professionele foto’s. De studio wordt voorverwarmd en er wordt gewerkt met verschillende achtergronden, foto props, accessoires, doeken en verlichting. Tussen het maken van de foto’s is er tijd om je kleintje te knuffelen, te voeden en te verschonen. Op het moment dat de fotografe bezig is, kun je ontspannen in een comfortabel stoel plaatsnemen en genieten van het moment.

5. Kan de newborn shoot aan huis gemaakt worden?

Niet iedere pas bevallen vrouw heeft zin of kan voor de newborn shoot naar de studio komen. In dat geval komt de fotografe naar jou toe en maken we de foto’s in jullie vertrouwde thuisomgeving.

6. Is het duurder om een newborn shoot thuis te laten maken in plaats van in de studio?

Een exacte kostenopgave geven we je bij het kennismaken. De kosten hangen onder andere af van de duur van de shoot en het aantal foto’s dat gemaakt wordt.

7. Mogen de ouders mee op de foto?

Zeker. Vier handen die liefdevol een baby vasthouden zijn prachtig om te fotograferen. Bespreek je ideeën en wensen met de fotografe.

8. Mogen opa’s en oma’s mee naar de fotostudio?

In de studio is de ruimte beperkt. Het is beter om alleen of samen met je partner naar de studio te komen. Te veel mensen leiden de aandacht af, waardoor een fotoshoot langer kan duren. Geniet van een rustig moment in de hectische dagen na de bevalling, en kijk vanuit een comfortabele stoel hoe de ervaren fotografe je kleintje fotografeert.

9. Mijn baby heeft pukkeltjes, kan de geplande shoot doorgaan?

Ja, je hoeft jezelf hier geen zorgen over te maken. Bijna alle pasgeborenen hebben pukkeltjes en losse velletjes. De foto’s worden nabewerkt, waardoor je eventuele pukkeltjes en/of andere oneffenheden nauwelijks terugziet.