Wil je betaalbare foto’s laten maken van je baby? Charlotte van Wooning fotografie heeft een newborn shoot actie, waarbij je de mogelijkheid hebt om de foto’s in de fotostudio of bij je thuis te laten maken. De geboorte van je zoon of dochter is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Je baby verandert snel in de eerste dagen en de beste tijd om een newborn shoot te laten maken is 7 tot 14 dagen na de geboorte. Je baby is dan flexibel en slaapt bijna de hele dag. Dankzij een aantrekkelijke newborn shoot actie krijg je een tastbare herinnering aan deze periode.

Waarom een newborn shoot laten maken?

Veel jonge ouders kunnen beamen dat het kenmerkende zachte babylaagje, dat wat alleen pasgeborenen hebben, snel weg is. Dat superzachte verandert binnen een paar weken en je ziet dat je baby al wat aankomt en ook het gezichtje verandert snel. Voor je het weet vieren jullie samen de 1e verjaardag van je spruit. Reden te meer om een newborn shoot te laten maken. Laat de allereerste momenten van je baby fotograferen en je kijkt jaren later met voldoening en trots naar de prachtige foto’s. Wist je dat je een afspraak voor een newborn shoot al kunt maken tijdens je zwangerschap? Je bent dan zeker dat de fotografe beschikbaar is. De datum kan aangepast worden, baby’s houden zich niet altijd aan gemaakte afspraken en dienen zich regelmatig een aantal dagen eerder of later dan verwacht aan.

Betaalbare newborn shoot actie

Het laten maken van professionele babyfoto’s duur? Niet bij Charlotte van Wooning fotografie. Je kunt kiezen uit verschillende fotografiepakketten, waarbij de prijs wordt bepaald door de duur van de fotosessie en het aantal foto’s dat je laat maken en/of afdrukken. Bij het nabewerken van de gemaakte beelden wordt met een aantal specifieke dingen rekening gehouden:

  • Het verzachten van donkere kringen en andere oneffenheden.
  • De kleurbalans, dit verschilt per foto.
  • Het nabewerken van oplichtende ogen, het egaliseren van de achtergrond, het eventueel toepassen van effecten.
  • Het toepassen van wensen op maat.

Na afloop van de fotosessie duurt het aantal dagen om de gemaakte beelden in de fotostudio na te bewerken. Vervolgens ontvang je een handige online galerij met een overzicht van de foto’s. Je hebt dan voldoende tijd om de foto’s te bestellen en af te laten drukken. Je kunt in overleg met de fotografe de foto’s op diverse materialen laten drukken. Ook hierin kan de prijs verschillen. Het laten afdrukken van een foto op klein beeld formaat en normaal fotopapier is voordeliger dan het bestellen van een groot canvasdoek. Vooraf weet je exact wat de kosten zijn van de newborn shoot, zodat je jezelf achteraf geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Newborn shoot actie cadeau geven

Je kunt natuurlijk een newborn shoot ook cadeau geven aan je zus, vriendin, nicht of kennis die binnenkort een kleintje verwacht. Hoe doe je dit? Neem contact op met ons op en tijdens een gesprek kun je aangeven wat je precies cadeau wilt geven en aan wie. We stellen in overleg een pakket samen dat aan je wensen en verwachtingen voldoet. Voor een zorgvuldige planning is het praktisch om vooraf te weten wanneer en waar de fotoshoot gemaakt moet worden. Dit kun je zelf regelen, maar je kunt ook degene die je de fotosessie cadeau doet contact op laten nemen met Charlotte van Wooning fotografie. Zijn je zus en jij of je beste vriendin en jij rond dezelfde datum uitgerekend en willen jullie samen een newborn shoot laten maken? We helpen je / jullie graag met het maken van prachtige foto’s.

Informatie newborn shoot actie

Wat is belangrijk bij het plannen van een newborn shoot? Mogen broers en zussen ook op de foto? Kan ik samen met mijn partner en onze baby gefotografeerd worden? Worden de foto’s in de fotostudio of op locatie gemaakt? Je kunt voorafgaand aan een fotoshoot veel vragen hebben. Charlotte van Wooning fotografie wil graag weten welke ideeën je hebt over de newborn shoot en beantwoord de vragen die je hebt tijdens een kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor naar de fotostudio komen, maar het is ook mogelijk dat we bij je thuis kennismaken. Ben je benieuwd naar de resultaten van eerder gemaakte newborn shoots? Blader op je gemak door het portfolio en bekijk de mogelijkheden. Wil je bepaalde accessoires, zoals een armbandje of een pluche knuffeldier mee laten fotograferen? Dat kan, zolang de focus op de baby ligt en de accessoires niet het beeld bepalen. Meer weten? Charlotte van Wooning fotografie is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Newborn shoot actie FAQ

1. Is het veilig om van een voordelige newborn shoot actie gebruik te maken?

Tegenwoordig worden fotosessies regelmatig voordelig aangeboden. Om veilig gebruik te kunnen maken van een aantrekkelijk geprijsde newborn shoot, kun je vooraf onderzoeken en nagaan met wie je precies te maken hebt. Kijk of je online reviews en klantwaarderingen kunt vinden waarin meer wordt verteld over de werkwijze en resultaten van een fotostudio. Charlotte van Wooning fotografie stelt zowel de veiligheid als het comfort van je kleintje voorop. Je kunt bij ons het portfolio van eerdere newborn shoots inzien en we vertellen je graag wat je van de fotosessie kunt verwachten.

2. Wat houdt een newborn shoot actie precies in?

De actietarieven bevatten een bepaald aantal foto’s dat wordt geleverd en een vooraf bepaalde lengte van de fotoshoot. De duur van de shoot kan variëren, afhankelijk van hoe vlot het maken van de foto’s verloopt. Na het bewerken van de foto’s worden deze in een online galerij geleverd en kun je beslissen of en welke foto’s je wilt laten afdrukken.

3. Is een newborn shoot actie duur?

Het laten maken van een newborn shoot hoeft niet duur te zijn. Charlotte van Wooning fotografie heeft handige en voordelige fotografiepakketten samengesteld waar je een keuze uit kunt maken. De exacte kostprijs vertelt de fotografe je tijdens het kennismakingsgesprek dat aan de newborn shoot vooraf gaat.

4. Kunnen de foto’s later bijbestelt worden?

De manier waarop de foto’s bijbestelt kunnen worden, wordt toegelicht door de fotografe. Je kunt de foto’s laten afdrukken, inlijsten en/of in albumvorm laten maken.

5. Wordt de newborn shoot actie in de fotostudio of thuis gemaakt?

Een newborn shoot kan in de volledig ingerichte studio gemaakt worden. In de studio zijn achtergronden, foto props en diverse accessoires beschikbaar. Je kunt plaatsnemen in een comfortabele stoel, genieten en ontspannend toekijken hoe de foto’s van je kleintje worden gemaakt. Wil of kun je niet naar de fotostudio komen, dan kan de fotografe de newborn shoot ook bij jullie thuis maken.

6. Wanneer kan ik een afspraak maken voor een newborn shoot?

Je kunt al tijdens de je zwangerschap een afspraak maken. We gaan daarbij uit van de uitgerekende datum en spreken af dat je kort na de bevalling contact met ons op neemt voor het bevestigen van een definitieve datum. Tijdig plannen voorkomt dat de fotografe niet beschikbaar is voor de gewenste fotoshoot.

7. Is een newborn shoot actie ook beschikbaar voor een tweeling?

Zeker! Ook als je bent bevallen van een meerling kan een newborn shoot gemaakt worden. We plannen wat meer tijd in dan wanneer het om een kleintje gaat, de fotoshoot verloopt volgens hetzelfde principe. Dat houdt in dat er rekening wordt gehouden met het voeden, verschonen en knuffelen van de baby’s.

8. Kan ik een newborn shoot cadeau geven?

Het schenken van een newborn shoot is een mooi gebaar. Verras je beste vriendin, je zus, je dochter of vrouw met een fotoshoot van de pasgeboren zoon of dochter en creëer een blijvende herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis.