Ben je op zoek naar een lifestyle shoot Voorburg en omgeving? Een lifestyle fotoshoot is perfect voor gezinnen en kinderen die van het buitenleven houden. Het is ontspannen en leuk voor het hele gezin of de hele familie. Een fotoshoot buiten is ook goed voor degenen die een beetje opzien tegen het poseren voor een camera in de fotostudio. Een lifestyle shoot Voorburg kan plaatsvinden in het bos, aan zee of in het park en is een geweldig idee voor een verscheidenheid aan realistische foto’s en het vastleggen van ontspannen, tedere momenten.

Lifestyle shoot met gezin en familie

Zoek je naar een reden om een fotoreportage van jou en jullie gezin te laten maken? Een lifestyle shoot heeft geen reden nodig. Het is een leuke manier om het leven dat jullie samen meemaken als een tastbare herinnering vast te laten leggen. Geen serieuze, geposeerde portretfoto’s maar beelden die zowel het uiterlijk als innerlijk laten zien. De hond die als volwaardig gezinslid aandacht zoekt, giechelende tieners, spontane peuters en kleuters. De camera volgt een bezigheid, activiteit of gesprek en legt elk moment vast. Een lach, een traan. Het zijn onbetaalbare beelden waar je jaren later vol ontroering naar terugkijkt.

Barbecue met vrienden

Maar je kunt natuurlijk ook een lifestyle shoot met dierbare vrienden en vriendinnen laten maken. Een spontane barbecue in eigen tuin, een heerlijke avond met z’n allen naar een goed restaurant of ontspannen in jullie stamkroeg. De mogelijkheden en locaties om een lifestyle shoot Voorburg en omgeving te laten maken zijn gevarieerd. Dek samen de tafel, bereidt samen een lekkere maaltijd en drink samen een drankje. Jullie mooiste momenten en grappige situaties worden door een lifestyle fotoshoot een tastbare herinnering.

Persoonlijke of zakelijke lifestyle shoot

Lifestyle fotografie geeft op eigenzinnige wijze weer hoe het leven van alledag verloopt. Het is dan ook niet alleen een leuke manier om je gezin of vrienden te laten fotograferen, maar ook een zakelijke fotoshoot kan het bereik van je onderneming vergroten. Laat jezelf en/of je medewerkers in een casual look fotograferen in de omgeving die verbinding heeft met het product of de dienst die je verkoopt. Kies zorgvuldig de stijl en kleur van de kleding en probeer de kleuren van je onderneming of het bedrijfslogo daarbij te betrekken. Foto’s op de werkvloer laten de menselijk kant van een bedrijf zien. Het is een prima manier om de aandacht te trekken van potentiële klanten en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.

Afspraak lifestyle shoot Voorburg

Spreekt het idee van spontane, niet geposeerde en zelfs rommelige foto’s je aan? Een lifestyle shoot geeft op leuke manier jullie leven weer. Foto’s kunnen gemaakt worden in de studio, bij je thuis, in de tuin of op locatie. Bespreek de ideeën en mogelijkheden van een lifestyle shoot met Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. We laten je graag het portfolio zien en bespreken de voorkeuren en verwachtingen die je hebt. Wil je een afspraak maken? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen.

Lifestyle shoot Voorburg FAQ

1. Heeft Charlotte van Wooning fotografie ervaring met het maken van lifestyle shoots?

Ja, de fotografe laat je graag het lifestyle portfolio zien. Bladerend door de foto’s krijg je inspiratie en ideeën.

2. Duurt een lifestyle shoot de hele dag?

Nee. Afhankelijk van het fotografiepakket dat je kiest duurt een lifestyle shoot 1 tot 3 uur. Zorg ervoor dat iedereen op tijd op de afgesproken locatie aanwezig is, dan kan de shoot op tijd beginnen.

3. Worden de foto’s nabewerkt?

De gemaakte foto’s worden nabewerkt op contrast, kleur en belichting. De foto’s blijven dicht bij de originele beelden. Beelden die daarvoor geschikt zijn worden omgezet naar zwart-wit. Oneffenheden op de huid, zoals een pukkeltje, worden weggewerkt. De beelden zijn en blijven herkenbaar zo worden rimpels, maar ook een scheve neus of zwembandjes niet bij- of weggewerkt.

4. Welke kleding past bij een lifestyle shoot?

Draag comfortabele kleding waarin je jezelf goed voelt. Bij elkaar passende kleuren doen het op de foto’s goed. Je kunt ook denken aan een hoed, een mooie sjaal of bijpassende sieraden. Laagjes in combinatie met accessoires kunnen een simpele foto zoveel beter maken. Probeer niet allemaal in dezelfde kleur naar de shoot te komen en neem verschillende outfits mee, zodat er afgewisseld en gevarieerd kan worden.

5. Kan een lifestyle shoot gemaakt worden in een kleine achtertuin?

Zeker! Een ruimte hoeft niet groot te zijn om mooie foto’s te maken. Zolang er voldoende licht is, zul je er versteld van staan wat er allemaal mogelijk is.

6. Wordt een lifestyle shoot gepland op een tijdstip dat mij het beste uitkomt?

Charlotte van Wooning fotografie plant de afspraak in overleg met jou/jullie. Wanneer er wordt gekozen voor een buitenlocatie dan worden de foto’s het beste gemaakt in de vroege ochtenduren of in de late namiddag. Dit heeft te maken met het licht. Gedurende de dag is het natuurlijke licht vaak te fel om mooie foto’s te maken. Pas je schema een beetje aan, zodat je achteraf met een gevoel van trots naar de foto’s kijkt.

7. Ontvang ik de beelden zowel in kleur als in zwart-wit?

Nee, je ontvangt bepaalde foto’s in kleur en anderen in zwart-wit. De ene galerij heeft wat meer zwart-wit foto’s dan de andere. Sommige beelden zijn nu eenmaal mooier of sterker in zwart-wit. Wil je absoluut van dezelfde foto’s in kleur en zwart-wit ontvangen dan kun je dat met Charlotte van Wooning fotografie bespreken.

8. Kan ik een of meerdere foto’s laten uitvergroten?

Zeker. De foto’s uit de online galerij kunnen zowel uitvergroot als op diverse materialen afgedrukt worden. Heb je liever alle foto’s samen in een album? Ook dat is mogelijk.

9. Wat als er iemand uit onze groep ziek is op de dag van de shoot?

Mensen die ziek zijn en/of zichzelf niet lekker voelen, zien er op de foto’s niet op hun best uit. In geval van ziekte kan de fotosessie verplaatst worden, zodat we later alsnog mooie foto’s kunnen maken. Probeer de afspraak tijdig te verzetten en wacht niet tot het laatste moment.