Wil je een lifestyle shoot Naaldwijk en omgeving laten maken? Wat je stijl ook is en wat je ook doet, laat je levensstijl zien met een fotoshoot van Charlotte van Wooning fotografie. Studio-, thuis-, locatie fotografie van hoge kwaliteit voor promotie, publicatie of gewoon om een bijzonder moment in je leven op beeld vast te laten leggen. Een lifestyle shoot Naaldwijk is een unieke fotoreportage waarbij we je leven zoals dat is, samen met je geliefde, het gezin, de familie, vrienden of kennissen fotograferen.

Lifestyle shoot reportage

Een lifestyle shoot kun je van jezelf en je gezin laten maken, maar het is ook een leuk cadeau om iemand anders mee te verrassen. De details van de fotoshoot worden vooraf besproken en doorgenomen. De keuze van locatie stem je af op de stijl van de foto’s die je wilt laten maken. Comfortabel thuis of op een locatie waar jullie van elkaar kunnen genieten en tijd met elkaar doorbrengen. Haast hebben we niet tijdens de fotoshoot er is tijd om te spelen, te lachen, te praten, te dansen, een ijsje te eten of iedere andere activiteit te ondernemen waar je je goed bij voelt! Ook als jullie huisdieren hebben, die onderdeel van het gezin vormen, kunnen die in de fotoshoot betrokken worden. Luistert de hond die dag net iets minder goed dan anders? Het zijn deze momenten die de mooiste foto’s opleveren.

Leuke ervaring

Het laten maken van een lifestyle shoot Naaldwijk en omgeving is bovenal een leuke ervaring. Geen onnatuurlijke poses of een geforceerde lach. Spontane momenten die gefotografeerd worden, wanneer jullie een zelfgekozen activiteit ondernemen of gewoon met elkaar praten, koffie drinken en ontspannen. Het gezelschap, de bezigheid en de locatie zorgen ervoor dat je jezelf kunt zijn en de aanwezigheid van de camera nauwelijks opvalt. De fotografe is aanwezig en maakt vanuit verschillende posities en afstanden foto’s. Een enkele keer wordt een subtiele aanwijzing gegeven en kunnen jullie weer verder met focussen op elkaar. Dat ene speciale knipoogje, die onbezorgde lach en de liefdevolle aanrakingen worden gefotografeerd en leveren dierbare, emotionele en tastbare herinneringen op.

Informatie lifestyle shoot Naaldwijk

Wil je een lifestyle fotoshoot laten maken en woon je in de omgeving van Naaldwijk? Charlotte van Wooning fotografie is je graag van dienst. De professionele fotostudio is gevestigd in Den Haag en samen maken we een prachtige fotoreportage.

  • Waar? Op een locatie die bijzonder is voor je en waar jullie kunnen ontspannen.
  • Wat neem je mee? Eventueel 2 à 3 kledingsets en bijpassende accessoires zoals een dekentje.
  • Wanneer? Een lifestyle shoot wordt uitsluitend op afspraak gemaakt en duurt gemiddeld 1 à 2,5 uur.
  • Na de fotoshoot? Je ontvangt een galerie bestaande uit een groot aantal beelden in hoge resolutie. Er zijn uitgebreide print en afdruk mogelijkheden beschikbaar.

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over het laten maken van een fotoreportage, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden in de fotostudio, bij je thuis of op locatie. Een afspraak kun je maken door telefonisch contact op te nemen met of door het sturen van een e-mail naar Charlotte van Wooning fotografie.

Lifestyle shoot Naaldwijk FAQ

1. Wat is lifestyle fotografie en wat kan ik verwachten?

Een lifestyle shoot is het op een ontspannen manier fotograferen van het dagelijkse leven en de activiteiten die jullie ondernemen. De foto’s worden gemaakt zonder dat je daarbij ‘echt’ poseert. Het resultaat van een lifestyle shoot laat zien hoe jullie met elkaar zijn verbonden en hoe jullie met elkaar omgaan. Een blik op de foto’s neemt je jaren later mee terug naar het moment van de fotoshoot.

2. Mag de hond mee?

Jazeker! De hond is onderdeel van het gezin en verdient het om op beeld vastgelegd te worden. Ook andere huisdieren zijn welkom. Laat van tevoren wel even weten dat je een huisdier meeneemt naar de fotosessie.

3. Wat zijn de beste locaties voor een lifestyle shoot in Naaldwijk?

Een park of het strand zijn geweldige locaties. De natuur biedt eenvoudige, maar indrukwekkende achtergronden en is uitermate geschikt voor het maken van mooie foto’s. Met de juiste, zachte lichtinval worden indrukwekkende beelden gemaakt. Maar bedenk dat de achtergrond van invloed is op het resultaat en dat het ook leuk kan zijn om een plaats te kiezen die voor jou/jullie van betekenis is. Je huis, de achtertuin of de straat voor het huis.

4. Hoeveel tijd moeten we inplannen voor een lifestyle shoot?

De sessie duurt 1 – 3 uur, waarbij een groot aantal niet geposeerde foto’s wordt gemaakt. Spelende kinderen, vrienden en familieleden die een gezellige middag met elkaar beleven, de hond die voor de nodige hilariteit zorgt. Een lifestyle shoot is leuk om te doen, en kan eventueel op 2 locaties gemaakt worden. De duur van fotosessie is van invloed op het tarief dat je betaald.

5. Wat als het slecht weer is?

In de dagen voor de fotoshoot houden we de weersvoorspelling in het oog. Wanneer er slecht weer wordt voorspelt kunnen we tijdig contact onderhouden om de mogelijkheden door te spreken. Bewolking, wind en/of lage temperaturen hoeven niet van invloed te zijn op de foto’s. Regen uiteraard wel. Je kunt bij regen nadenken over een alternatieve binnenlocatie, maar we kunnen de afspraak ook verzetten.

6. Wat als niet iedereen op tijd aanwezig is?

Het kan altijd gebeuren dat iemand later arriveert. De fotosessie kan alvast worden aangevangen met de aanwezige mensen. Probeer rekening te houden met de afstand en tijd die je onderweg bent naar de locatie. Spreek met z’n allen een uur tot een halfuur af op de locatie. Zo hebben laatkomers meer gelegenheid om toch op tijd te zijn.

7. Is het mogelijk om tijdens een lifestyle shoot foto’s van de kinderen en volwassenen apart te maken?

Jazeker! Bespreek de wensen en ideeën die jullie hebben tijdens het kennismakingsgesprek in de studio. Het is mogelijk om een fotografiepakket op wens samen te stellen. De lengte van de fotosessie en het aantal foto’s dat wordt afgeleverd zijn bepalend voor de prijs van de lifestyle shoot.

8. Hoe worden de foto’s geleverd?

De gemaakte beelden worden in de studio nabewerkt. Als dit is gebeurd ontvang je het aantal afgesproken foto’s in een online galerij.