Ben je op zoek naar een lifestyle shoot Leidschendam en omgeving? Bij lifestyle fotografie draait alles om momenten. Of het nu gaat om het samenbrengen van het gezin, je 18e verjaardag, het vastleggen van een geliefd huisdier of een gouden huwelijksjubileum, je kunt deze herinneringen bewaren en jaren later opnieuw beleven. Een lifestyle shoot Leidschendam is een natuurlijke en oprechte weerspiegeling van jou en je gezin.

Relax en beleef een leuke tijd

Ontspan en geniet van een lifestyle shoot Leidschendam met Charlotte van Wooning fotografie. Bij ons draait lifestyle fotografie om genieten en het beleven van een onvergetelijke ervaring. Glimlachen, giechelen en het tonen van affectie naar elkaar… vluchtige momenten worden op beeld gevangen en geven je persoonlijkheid weer zoals je bent. Een lifestyle shoot wordt op een dynamische manier gefotografeerd. Geen starre, houterige poses maar spontane beelden. De verschillende lifestyle shoot mogelijkheden bevatten allemaal (na)bewerking en verwerking van de gemaakte beelden. Je krijgt een galerij in hoge resolutie en maakt een keuze uit de beelden die je wilt af laten drukken.

Locatie lifestyle shoot Leidschendam

Wist je dat je eigenlijk helemaal geen speciale reden nodig hebt om een lifestyle shoot Leidschendam te laten maken? Hoe leuk en bijzonder is het om over 15 of 20 jaar terug te kijken naar een prachtige fotoreportage? Een lifestyle shoot kan in de fotostudio gemaakt worden, maar je kunt jezelf ook op locatie laten fotograferen. Kies voor een omgeving die iets voor jou of jullie betekent en waar je jezelf bent. Het strand, de duinen, Madurodam, het stadscentrum of een meer industriële locatie. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt de portfolio van eerdere gemaakte lifestyle shoots bij Charlotte van Wooning fotografie in de fotostudio bekijken.

Alleen of met de hele familie

Een lifestyle shoot kan gemaakt worden van jou alleen, maar ook een familiereünie of een fotoreportage met vrienden en kennissen levert prachtige foto’s op. Terwijl jullie gezellig kletsen, samen wat eten of drinken, of een activiteit ondernemen worden de foto’s gemaakt. Door de spontaniteit en de omgeving vergeet je de aanwezigheid van de camera en zijn jullie echt helemaal jezelf. Het zijn kostbare momenten die op beeld worden vereeuwigd. Wil je iemand een lifestyle shoot cadeau doen? Charlotte van Wooning fotografie is je graag van dienst.

Informatie lifestyle shoot Leidschendam

Woon je in de omgeving van Leidschendam en wil je een mooie fotoreportage laten maken? Je bent bij Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag aan het juiste adres voor een lifestyle shoot. Je kunt bij ons ook een zwangerschapsshoot, een newborn shoot, portretfoto’s of een family shoot laten maken. De ervaren fotografe legt je tijdens een kennismakingsgesprek de werkwijze uit. De professionele fotostudio is voorzien van professionele foto props, achtergronden en accessoires. Wil je de shoot liever op locatie laten doen? Dan gaan we eventueel eerst samen de gewenste locatie verkennen. Je kunt bij Charlotte van Wooning fotografie ook iemand anders een fotoshoot cadeau doen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Je kunt ons zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Lifestyle shoot Leidschendam FAQ

1. Wat kan ik van een lifestyle shoot in Leidschendam verwachten?

Het maken van een lifestyle fotosessie is een bepaalde manier van fotograferen. De camera legt de oprechte, spontane momenten vast terwijl jullie samen praten, lachen en plezier beleven. Het doel van een lifestyle shoot is het laten zien van het alledaagse leven op een ontspannen manier. Krijgen jullie tijdens het maken van de foto’s de slappe lach of werken de kinderen niet mee? Geen probleem. Dit zijn echte emoties die zich vertalen naar prachtige foto’s.

2. Waar wordt de lifestyle shoot gehouden?

Het merendeel van de lifestyle fotosessies wordt op een mooie buitenlocatie gemaakt. Leidschendam en de omgeving heeft prachtige natuur, industriële locaties en bruisende binnensteden waar mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Heb je zelf geen idee of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Charlotte van Wooning fotografie heeft een uitgebreide lifestyle portfolio waar je verschillende ideeën in ziet.

3. Hoelang duurt een lifestyle shoot gemiddeld?

De meeste fotosessies duren 1 tot 3 uur. Deze tijd is afhankelijk van verschillende dingen zoals het aantal personen, de locatie en de eventuele reistijd tussen de gekozen locaties. Het belangrijkste is dat er voldoende tijd is voor het maken van mooie foto’s en leuke herinneringen. De ene fotosessie is de andere niet en soms gaat alles net dat beetje vlotter dan anders.

4. Welke kleding dragen we tijdens de lifestyle shoot?

Draag kleding waarin je jezelf op je gemak en comfortabel voelt. Kies iets wat bij je past en probeer de kleuren enigszins op elkaar af te stemmen. Rustige kleding doet het op foto’s beter dan drukke prints en opvallende logo’s. Neem verschillende outfits mee naar de fotosessie, er is tijd om van kleding te wisselen en zo gevarieerde foto’s te laten maken.

5. Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Uit de gemaakte beelden worden de mooiste foto’s geselecteerd. Vervolgens worden de RAW bestanden, te vergelijken met het ouderwetse negatief, in de studio nabewerkt. Oneffenheden zoals een puistje of een rood vlekje op de huid kunnen worden geretoucheerd. Je ontvangt de foto’s in een online galerij.

6. Worden onze lifestyle foto’s gebruikt voor publicatiedoeleinden?

Charlotte van Wooning fotografie gebruikt de gemaakte foto’s graag op de website of in het portfolio, maar we zullen hier altijd eerst je toestemming voor vragen. Alleen na het geven van schriftelijke toestemming worden de foto’s gebruikt. Wil je dit liever niet? Dan hebben we daar alle begrip voor en respecteren we je privacy.

7. Mag ik de foto’s op mijn sociale media plaatsen?

Ja, dat mag. De foto’s mogen in originele staat geplaatst en gebruikt worden. Het aanbrengen van filters en/of andere wijzigingen is niet toegestaan. Charlotte van Wooning fotografie stelt een naamsvermelding of nametag bijzonder op prijs.

8. Hoelang van tevoren moet een lifestyle shoot geboekt worden?

Wacht niet tot het laatste moment met het maken van een afspraak. Bepaalde data zijn gewild en om teleurstellingen te voorkomen is tijdig reserveren noodzakelijk. Ook als je flexibel bent en op korte termijn de fotosessie wilt laten maken kun je contact opnemen. We zoeken samen naar een passende oplossing.