Ben je benieuwd naar de kosten van een goedkope newborn shoot? Als je op zoekt bent naar een geschikte fotostudio of fotograaf dan is de kwaliteit van eerdere fotoreportages van belang, maar ook de prijs speelt een rol bij je uiteindelijke keuze. Het is handig om de tarieven te vergelijken, zodat je weet wat een fotoshoot inhoudt en hoe de foto’s geleverd worden. Fotografen werken met pakketten. Deze pakketten verschillen van inhoud, bijvoorbeeld de duur van de fotoshoot en het aantal foto’s dat is inbegrepen. Een goedkope newborn shoot kun je laten maken door Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag.

Goedkope newborn fotograaf

Heb je een bepaald budget dat je aan een newborn shoot wilt besteden? Gaat je voorkeur naar een fotograaf die ervaring heeft met een newborn shoot? Zoek je een fotograaf die bij jou in de omgeving is gevestigd? Het zoeken en vinden van een goedkope newborn shoot kun je grotendeels online doen. Je vult de plaats in waar je een fotostudio of fotograaf zoekt en al snel krijg je een overzicht van de zoekresultaten. Waarom is het belangrijk om een ervaren fotograaf te zoeken en vinden?

  • Een ervaren fotograaf beschikt over de kennis om een newborn shoot soepel te laten verlopen.
  • De fotograaf stelt het belang van je baby voorop en forceert geen poses of houdingen als de baby dat niet wilt. De baby bepaald het ritme van de fotosessie.
  • Heeft je baby even geen zin om te slapen? Dan is er tijd om te ontspannen, te knuffelen, te voeden en te verschonen.
  • Jij geeft aan welk idee je hebt voor de newborn shoot. De fotograaf kan aanvullende tips en adviezen geven. De inhoud van de foto’s sluit aan bij je verhaal.
  • De fotograaf bespreekt van tevoren de prijs van de fotoshoot met je. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken over bijkomende kosten.
  • De fotograaf geeft je een vertrouwt gevoel. Je doet de newborn shoot niet alleen, de fotograaf heeft ervaring en weet hoe de mooiste foto’s van je kleine spruit gemaakt kunnen worden.

Kwaliteit newborn shoot

De prijs van de fotoshoot is belangrijk, maar vergeet niet aandacht te besteden aan de kwaliteit. Je wilt na afloop van de sessie terugkijken naar prachtige en bovendien herkenbare foto’s. Een ervaren fotograaf zal je altijd het beschikbare portfolio laten zien. Dit portfolio bevat foto’s van eerder gemaakte newborn shoots en geeft je een prima idee van de kennis en kunde van de fotograaf. Heeft een fotograaf geen ervaring met het fotograferen van baby’s tot 15 dagen oud? Kijk dan rustig verder, het is niet de bedoeling dat je pasgeborene als proefkonijn wordt ‘gebruikt’. Charlotte van Wooning fotografie heeft jarenlange ervaring met het maken van newborn shoots. Je bent hiervoor samen met je kleintje welkom in de verwarmde fotostudio waar naast achtergronden en verlichting ook professionele foto props en andere accessoires aanwezig zijn. Wil je liever niet naar de studio komen of voel je je meer op je gemak bij jezelf thuis? Dan kan de newborn shoot ook in je eigen vertrouwde thuisomgeving gemaakt worden.

Alleen of met broers en zussen

Wat eveneens van invloed is op de prijs van een newborn shoot is of je alleen je kleintje laat fotograferen. Willen jij en je partner samen op de foto? Of willen grotere kinderen met hun kleine broer of zus gefotografeerd worden. De duur van de fotoshoot is eveneens bepalend voor de prijs. Zo is het voordeliger om een fotoshoot van 2 uur te reserveren, dan wanneer je kiest voor 3 tot 4 uur. Overigens zal een ervaren fotograaf je eerlijk adviseren over de duur van een newborn shoot en is er tussendoor voldoende tijd om je kleintje te knuffelen en te laten ontspannen.

Goedkope newborn shoot Den Haag

Ben je zwanger en wil je een afspraak maken voor een newborn shoot in Den Haag? Neem contact op met de ervaren fotografe van Charlotte van Wooning fotografie en bespreek de wensen die je hebt. In de volledig ingerichte fotostudio kun je het portfolio in zien en maken we een voorlopige afspraak. Wordt de baby eerder of juist iets later geboren? Dan kan de gemaakte afspraak flexibel aangepast worden. Je neemt contact op, op het moment dat je kindje is geboren. Wil je de foto’s in de studio laten maken, dan zorgt de fotografe ervoor dat het aangenaam warm is op het moment dat jullie aankomen. De gemaakte foto’s kunnen op diverse materialen gedrukt worden. Direct een afspraak maken? Je kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken.

Goedkope newborn shoot FAQ

1. Waar vind ik een goedkope newborn shoot?

Even googelen levert een groot aantal resultaten op. Wanneer je een goedkope newborn shoot zoekt, kun je de prijzen die de verschillende fotostudio’s en fotografen in rekening brengen met elkaar vergelijken. Let daarbij op wat je krijgt voor de prijs en welke afstand je moet overbruggen om bij de fotograaf terecht te komen.

2. Komt Charlotte van Wooning fotografie bij ons thuis voor een newborn shoot?

Jazeker! Je kunt een newborn shoot zowel bij jezelf thuis als in de fotostudio laten maken. Zeker wanneer je pas bent bevallen heb je niet altijd zin en/of ben je niet in staat om naar de studio te komen. De fotografe komt dan naar jullie toe. In de vertrouwde thuisomgeving worden prachtige foto’s van je kleintje gemaakt.

3. Waar let ik op bij het reserveren van een goedkope newborn shoot?

Van tevoren wil je weten hoeveel foto’s er geleverd worden. Een newborn shoot van € 75 lijkt wellicht goedkoop, maar wanneer je vervolgens voor iedere extra foto die je wilt kopen moet betalen dan valt een goedkope aanbieding alsnog erg duur uit. Vraag daarom altijd wat je precies krijgt en wat de kosten zijn voor extra foto’s die je wilt bestellen.

4. Is een newborn shoot goedkoper als ik zelf accessoires meeneem?

Het staat je vrij om zelf een knuffel, babyschoentjes, een haarbandje of andere accessoires te gebruiken bij de shoot. Dit is niet van invloed op de prijs van de newborn shoot.

5. Wat kan ik verwachten van een newborn shoot bij Charlotte van Wooning fotografie?

Voor iedere kersverse ouder is een newborn shoot een spannende gebeurtenis, je wilt niet dat er iets gebeurt met je kleintje en je vraagt jezelf af of je baby meewerkt. Charlotte van Wooning fotografie laat je graag het newborn portfolio zien, zodat je een idee krijgt van het verloop van een fotosessie en de foto’s die gemaakt worden. Je baby bepaald het ritme en tussendoor is er tijd om te knuffelen, te voeden en je kleintje te verschonen. Er wordt niets overhaast en ook als je baby niet wil slapen worden mooie foto’s gemaakt.

6. Moet ik extra betalen voor foto’s van mijn pasgeborene met oudere broers en zussen?

Nee, je betaalt voor het aantal vooraf afgesproken foto’s. Zo kun je ook foto’s laten maken van jezelf en je partner samen met jullie pasgeboren zoon of dochter.

7. Is het duur om afdrukken van de foto’s te laten maken?

De kosten voor het afdrukken hangen af van het formaat waarin de foto’s gedrukt worden en het materiaal. Je kunt zelf kiezen of je de foto’s in albumformaat laat drukken, of dat je een mooie foto laat uitvergroten en inlijsten. Het is ook mogelijk om een van de foto’s te gebruiken voor het geboortekaartje.

8. Is het duurder om een newborn shoot van een meerling te laten maken?

Nee, een newborn shoot is niet duurder omdat je een meerling hebt gekregen. Ook hierbij wordt de prijs bepaald door de lengte van de fotoshoot en het aantal foto’s.