Heb je interesse in een family shoot Scheveningen? Allereerst is het laten maken van een family shoot ongelooflijk leuk. Als je nog niet eerder een fotoreportage hebt laten maken, dan is de family shoot iets wat je echt zou moeten doen. Verzamel je lief, de kinderen, broers en zussen, de grootouders en de huisdieren. Kies voor een locatie waar jullie jezelf zijn en laat een aantal prachtige familiefoto’s maken. Een family shoot Scheveningen levert tastbare herinneringen op die je voor altijd zult koesteren.

Fotostudio of op locatie

Niet alleen voor jullie is het laten maken van een fotoshoot in een professionele studio een stressvolle gebeurtenis. Ook een ervaren fotograaf kan zich vaak op een buiten locatie in meer creativiteit laten gaan. Kinderen en huisdieren voelen zich buiten of op een bekende locatie vaak vrijer, waardoor ze beter te sturen zijn. Hun natuurlijke nieuwsgierigheid maakt het overbodig om recht in de camera te kijken. De spontane bewegingen en gezichtsuitdrukkingen zijn zoveel leuker om te fotograferen. Kinderen verzamelen schelpen, bouwen een zandkasteel, stampen samen met de hond door de plassen, voeren de eendjes en zijn zichzelf. Puur natuur. Betere familiefoto’s kun je niet laten maken. Een geslaagde family shoot vereist zowel input van jullie als gezin als van de fotografe. Dat betekent dat we samen de locatie bespreken en dat je de ideeën die jullie hebben met elkaar bespreken. Wil je graag familiefoto’s laten maken, maar heb je nog niet nagedacht over de stijl en locatie? Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bespreken we de mogelijkheden.

Family shoot Scheveningen afdrukken

Na afloop van de fotoshoot, die ongeveer 1 à 2 uur duurt, worden de beelden professioneel nabewerkt in de studio en ontvang je een aantal dagen later een galerij in hoge resolutie. Je kunt de foto’s op diverse materialen laten afdrukken. Kleine en grote afmetingen, je favoriete foto inlijsten of een afdruk op canvas. De mogelijkheden zijn divers. Je kunt ook een voorkeur hebben om de mooiste foto’s van de family shoot in album vorm te laten afdrukken. Ongeacht de keuze van de afdruk, je kijkt later samen met voldoening terug op de beelden die je hebt laten maken.

Afspraak family shoot Scheveningen

Zijn jullie op het strand op jullie best? Hebben jullie een gezamenlijk interesse of hobby? Wil je (o)pa en (o)ma verrassen met een prachtige familiefoto? Wellicht dat een family shoot in Scheveningen iets voor jullie is. De camera doet het werk, terwijl jullie samen een leuke tijd beleven. Samen praten, sporten, gezellig iets drinken of een balletje met de hond gooien. Vergeet de houterige poses en die geforceerde glimlach. Wees jezelf en geniet samen van het moment. Ben je benieuwd naar de kosten van een fotoreportage of wil je weten of de locatie die je op het oog hebt geschikt is voor een family shoot? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de ervaren fotografe van Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Je kunt de fotostudio zowel telefonisch als via e-mail bereiken.

Family shoot Scheveningen FAQ

1. Moet ik een family shoot in de studio of op locatie reserveren?

Blader in de fotostudio door het beschikbare portfolio van family shoots die in de studio en op locatie zijn gemaakt. Doe je ogen dicht en kijk dan wat je thuis aan de muur ziet hangen. Speelse familie foto’s gemaakt op het strand of een meer geposeerd familie portret uit de studio? Het is ook mogelijk om twee locaties met elkaar te combineren.

2. Wat is het verschil tussen een fotosessie in de studio of op locatie?

In de fotostudio zijn we niet afhankelijk van het weer en kunnen de foto’s op elk moment van de dag gemaakt worden. Charlotte van Wooning fotografie heeft verschillende achtergronden, foto props en accessoires beschikbaar. Bovendien kan in de studio het licht optimaal afgesteld worden. Daar staat tegenover dat de ruimte in de studio beperkt is en dat het met een grotere groep al snel benauwd aanvoelt. Buiten zijn we wat meer aan de weeromstandigheden gebonden, maar is er qua creativiteit veel mogelijk.

3. Welke kleding dragen we tijdens de fotoshoot?

Je ontvangt vooraf tips en adviezen over onder meer kleding, kleuren, stijlen en accessoires.

4. Wat als er iemand ziek is?

Mensen die ziek zijn en/of die zich niet lekker voelen zien er niet op hun best uit en dat is van invloed op de foto’s. Neem contact met ons op, zodat we de gemaakte afspraak naar een andere datum kunnen verplaatsen.

5. Wordt elke foto die tijdens de family shoot wordt gemaakt geleverd?

Nee, zo werkt Charlotte van Wooning fotografie niet. De fotografe maakt tijdens de sessie een groot aantal beelden, waar vervolgens de beste foto’s uit geselecteerd worden. Deze foto’s worden in de studio nabewerkt en geretoucheerd. Je ontvangt het aantal foto’s dat we vooraf hebben afgesproken en die in het fotografiepakket zijn inbegrepen.

6. Wat gebeurt er bij slecht weer?

Als het echt slecht weer is en hard regent, dan plannen we de fotosessie opnieuw in. Anders is het in de meeste omstandigheden erg leuk om buiten te zijn, dit zolang iedereen voorbereid is. Op een binnenlocatie of in de studio is het weer niet van invloed.

7. Kan een family shoot het hele jaar door gemaakt worden?

Jazeker! Ook in de winter op het ijs of in een voorjaarsstorm worden mooie foto’s gemaakt. Zolang jullie jezelf goed aankleden zijn we niet aan een bepaald seizoen gebonden.

8. Mag de hond mee op de foto?

Ja, de hond is net zo goed een onderdeel van het gezin als jullie zelf. Geef bij het maken van de afspraak aan dat je een huisdier meeneemt, dan kunnen we daar rekening mee houden.

9. Krijg ik korting als we eerder een fotoshoot bij Charlotte van Wooning fotografie hebben laten maken?

Kortingsmogelijkheden en voorwaarden worden besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

10. Kunnen we extra foto’s bijbestellen?

Ja. Het is mogelijk om de foto’s bij te bestellen. Ook het afdrukken, uitvergroten en inlijsten van de beelden is mogelijk. Voorbeelden kun je zien in de studio in Den Haag.