Wil je een family shoot Rijswijk en omgeving laten maken? Hier, bij Charlotte van Wooning fotografie, leggen we de echte relatie en verbintenis van je gezin vast tijdens een ontspannen fotoshoot. We laten jullie niet zitten en/of recht in de camera staren. Een family shoot Rijswijk draait om plezier hebben en maken. De fotoshoot kan zowel in de fotostudio als op locatie worden gemaakt en naast het gezin zijn natuurlijk ook overige, maar niet minder dierbare, gezinsleden zoals een hond welkom.

Warme familieband

Hebben jullie samen een hobby’s of gezamenlijke interesses? Neem gerelateerde accessoires mee naar de fotoshoot. Ze komen niet op iedere foto! Wil je liever geen accessoires gebruiken? Geen zorgen, we stemmen de fotoshoot volledig af op jullie wensen en ideeën. Vooraf bespreken we de stijl van de foto’s en maken we afspraken over de locatie die gebruikt zal worden. Wil je een dag uit jullie gezinsleven laten vastleggen? Dan kunnen de foto’s bij jullie thuis gemaakt worden. Met name kinderen voelen zich in hun eigen thuis omgeving veilig en vertrouwd, waardoor ze makkelijk ontspannen en gefotografeerd kunnen worden. Stem de outfits die gedragen worden op elkaar af. Het is niet noodzakelijk om iedereen voor de fotosessie in het nieuw te steken. Zorg voor de fotosessie dat het huis wat aan kant is. Vermijd overmatige schoonmaakbeurten. Een omgevallen glas of een paar rondslingerende schoenen benadrukken de hectiek en chaos van alledag. Het zijn deze foto’s die jaren later nog altijd tot de verbeelding spreken.

Family shoot Rijswijk op locatie

Je kunt ook een andere locatie in gedachten hebben voor het laten maken van een family shoot. Langs de oevers van de Vliet, bij het stoomgemaal, aan het strand of in Familiepark Drievliet. Rijswijk en de directe omgeving beschikken over geweldige en bovendien gevarieerde fotolocaties. Afhankelijk van de locatie wordt de fotoshoot gepland op het moment van de dag waarop het natuurlijke licht het mooiste is. Tijdens de fotoreportage loopt de fotografe rond en geeft subtiele tips en aanwijzingen terwijl jullie samen een activiteit ondernemen, gezellig picknicken of onbevangen kletsen. Je merkt de aanwezigheid van de camera nauwelijks op en na afloop van de fotosessie kun je beamen dat het laten maken van een family shoot Rijswijk eigenlijk een hele leuke ervaring is.

Afspraak family shoot maken

Wil je een tastbare herinnering van jullie gezinsleven laten maken? Een family shoot is niet alleen leuk om te doen, het is daarnaast een activiteit waarbij jullie op bijzondere wijze laten zien wat jullie voor elkaar betekenen. Tedere aanrakingen, lachende gezichten, spontane omhelzingen en gekke gezichtsuitdrukkingen. De camera legt het allemaal op beeld vast. Het resultaat van een family shoot zijn indrukwekkende beelden die je op diverse materialen kunt laten printen of afdrukken. Charlotte van Wooning fotografie, gevestigd in Den Haag, licht je graag de mogelijkheden toe tijdens een kennismakingsgesprek. We bespreken de voorkeuren en ideeën die je zelf hebt en laten graag het portfolio van eerdere family shoots zien. Een afspraak kun je maken door telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen.

Family shoot Rijswijk FAQ

1. Welke fotografie stijl heeft Charlotte van Wooning fotografie?

De foto’s worden op een ontspannen manier gemaakt. Het is de bedoeling dat je/jullie een leuke ervaring hebben en later met plezier naar de foto’s kijken. De fotografe heeft ruime ervaring met het fotograferen van families en (jonge) kinderen. Jullie hoeven geen ervaring te hebben met poseren, tijdens de family shoot worden praktische aanwijzingen gegeven en worden foto’s gemaakt terwijl jullie samen een leuke middag hebben.

2. Wat als de kinderen zich misdragen?

Maak je over het gedrag van de kinderen geen zorgen. Charlotte van Wooning fotografie snapt dat het voor kinderen aan de ene kant spannend is om op de foto te gaan, maar dat het aan de andere kant ook lang kan duren waardoor de verveling toeslaat. Ook van kinderen die zich niet helemaal volgens de ‘regels’ gedragen, worden prachtige foto’s gemaakt.

3. Mogen we zelf een locatie kiezen?

Jazeker! Is er een locatie die iets voor jullie betekent of heb je een activiteit georganiseerd, dan kunnen de foto’s daar gemaakt worden. Leg je idee voor aan de fotografe, zodat concrete afspraken gemaakt kunnen worden. Zorg dat je een alternatieve locatie achter de hand hebt, foto’s mogen niet overal zomaar zonder toestemming of vergunning gemaakt worden. Charlotte van Wooning fotografie kan dit voor je controleren.

4. Weet ik van tevoren hoeveel een family shoot kost?

Ja, tijdens het kennismakingsgesprek krijg je een overzicht van de kosten. De lengte van de shoot en het aantal foto’s dat je laat maken is van invloed op de prijs.

5. Wat als het regent tijdens de family shoot?

De meeste mensen hopen op een zonnige dag, maar het kan net zo goed gebeuren dat het weer tegenvalt. Het is altijd fijn als je een binnenlocatie achter de hand hebt. Eventueel kan de fotosessie uitgesteld worden. Overigens zijn ook de foto’s die gemaakt worden op een bewolkte, winderige en kille dag mooi.

6. Welk moment van de dag is geschikt voor de family shoot?

Het mooiste licht voor een fotosessie is ’s ochtends vroeg en aan het einde van de middag. Het licht is dan niet te fel en de lichtinval geeft de foto’s net dat beetje extra. Zorg dat jullie allemaal op het afgesproken tijdstip, het liefst een half uur eerder, op de locatie aanwezig zijn. We kunnen dan optimaal van licht profiteren.

7. Hoeveel foto’s krijgen we?

Afhankelijk van het gekozen fotografiepakket wordt het afgesproken aantal foto’s geleverd. Iedere family shoot is anders en iedere familie heeft andere verwachtingen ten aanzien van de foto’s die geleverd worden.

8. Worden onze foto’s online gepubliceerd?

Publicatie is voor Charlotte van Wooning fotografie belangrijk, maar we hebben alle begrip voor jullie wensen en we respecteren jullie privacy. Mogen we de foto’s gebruiken op de website en/of het portfolio dan geef je daar schriftelijk toestemming voor. Wil je dat liever niet? Dan hebben we daar begrip voor.

9. Hoe kunnen de foto’s afgedrukt worden?

De foto’s kunnen op diverse materialen en in verschillende afmetingen afgedrukt worden.