Ben je op zoek naar een family shoot Honselersdijk en omgeving? De kinderen groeien zo snel en er is altijd wel een goed moment om een familiefoto te laten maken. Voor een family shoot Honselersdijk heb je een fantastisch locatie nodig. Een locatie die veel voor jullie betekent en dat kan zowel binnen als buiten zijn.

Binnen of buiten locatie

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een geschikte locatie voor de family shoot zijn het seizoen en de weersverwachting. Kinderen die drijfnat zijn van in de regen te lopen en door de plassen te stampen zijn leuk om te zien, maar waarschijnlijk niet dat wat je hoopt te zien op een familiefoto. Jonge kinderen blijven niet lang foto-klaar, dus kies voor een plek die vanaf huis vlot te bereiken is, zonder dat jullie lang in de auto zitten. En tenzij je graag onverwachte foto bombers wilt, kies je voor een plek die niet te druk is. Maar je kunt een family shoot Honselersdijk ook in de fotostudio of een andere binnen locatie laten maken. Een gezellige high-tea met het gezin in een sfeervolle lunchroom, een dromerige achtergrond van een kasteel of stoere foto’s die gemaakt worden in het Haags Openbaar Vervoer Museum. Ben je niet overtuigd van de locatie? Bespreek de mogelijkheden met de fotografe en/of bekijk het portfolio van eerder gemaakte family shoots.

Ontspannen fotoreportage

Wil je een familiefoto laten maken, maar wil je iets anders dan een geposeerde portretfoto? Tijdens de family shoot Honselersdijk worden houterige poses en gemaakte glimlachen overgeslagen. Jullie zijn als gezin gefocust op elkaar en kunnen met elkaar praten, lachen en een activiteit ondernemen. Is de hond onderdeel van het gezin? Neem deze mee naar de fotoshoot en geniet van elkaar als volledig gezin. Het zijn deze momenten, die voor jullie zo herkenbaar zijn, die gefotografeerd worden. Ontspannen gezichten, kinderen die met de hond rennen of lui op de grond liggen, tedere aanrakingen en handen die elkaar vastpakken. Dierbare momenten die jullie onderlinge band bevestigen en die jaren later nog altijd herkenbaar zijn.

Afspraak family shoot Honselersdijk

Mensen vragen zich geregeld af waarom ze een family shoot zouden laten maken. Je hoeft geen reden te hebben. Het laten maken van een family shoot is boven alles een leuke ervaring, waar jullie plezier bij beleven en waar jullie gewoon jezelf kunnen zijn. De opvallende aanwezigheid van een fotocamera kan een onrustig gevoel oproepen. Niet iedereen staat dagelijks voor de camera. Tijdens de fotoshoot heb je de aanwezigheid van de camera nauwelijks door. Het is de activiteit die jullie samen ondernemen en de manier waarop jullie met elkaar omgaan die maakt dat iedereen zich kan ontspannen. Valt er een glas om? Komen de kinderen en de hond verwaaid binnen? Geen zorgen, dit is het leven van alledag. Een family shoot Honselersdijk kun je laten maken door Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden, locatie voorkeuren, kosten en afdrukmaterialen. Collect Moment is telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Family shoot Honselersdijk FAQ

1. Kan ik een family shoot laten maken tijdens een familiereünie?

Ja, dat is mogelijk. Bespreek met Charlotte van Wooning fotografie waar en wanneer de familiereünie gepland is en welke soort foto’s je wilt laten maken. De fotografe laat je het family portfolio zien, zodat je niet alleen inspiratie op kunt doen maar gelijktijdig kunt zien wat je van een family shoot kunt verwachten.

2. Kan de family shoot op locatie gemaakt worden?

Ja, Charlotte van Wooning fotografie maakt familie zowel foto’s in de studio als op locatie. Wanneer jij of jullie al een locatie op het oog hebben, dan bespreken we de mogelijkheden en wat te doen als het weer op de dag zelf tegenvalt. Bepaalde binnen- en buitenlocaties vereisen vooraf toestemming en/of een vergunning voor het maken van foto’s. Charlotte van Wooning fotografie kan dit voor je navragen en indien nodig in orde maken.

3. Hoelang duurt een family shoot op locatie?

Gemiddeld duurt een fotosessie 1 tot 3 uur. Je kunt van tevoren een fotografiepakket selecteren, waarin de lengte van de shoot is opgenomen. Uiteraard kan het gebeuren dat een shoot iets langer duurt dan gepland.

4. Moet ik van tevoren opgeven met hoeveel personen we zijn?

Bij een family shoot weet je meestal met hoeveel mensen jullie zijn. Charlotte van Wooning fotografie stelt het op prijs om vooraf te weten met hoeveel familieleden jullie zijn en hoe de samenstelling is.

5. Kan er een aparte foto van de (klein)kinderen gemaakt worden?

Ja. Tijdens de shoot is er voldoende gelegenheid om van kleinere groepjes foto’s te maken. Zo kunnen de (klein)kinderen samen op de foto, maar kunnen er ook foto’s gemaakt worden van alleen (o)pa’s en (o)ma’s.

6. Hoeveel foto’s worden er geleverd?

Charlotte van Wooning fotografie werkt met fotografiepakketten, waarin het aantal foto’s dat wordt geleverd is opgenomen. Hoe meer foto’s er worden geleverd, hoe hoger de kostprijs van de family shoot. Uiteraard is het achteraf mogelijk om meer of extra foto’s bij te bestellen.

7. Mag ik accessoires meenemen?

Ja. Om het beeld op de foto’s niet te verstoren zijn kleine accessoires beter dan grote, opvallende dingen. Is het de bedoeling om op te vallen? Dan kun je dit voorleggen aan de fotografe, zodat de betreffende accessoire toch opvalt, terwijl de foto alles vertelt wat er te zien is.

8. Kan ik een family shoot cadeau geven?

Jazeker! Familie foto’s zijn altijd leuk om te geven en samen te laten maken. Een huwelijksjubileum, een pensionering, de verjaardag van (o)ma of (o)pa, er zijn tal van redenen te bedenken om een fotoshoot cadeau te geven.

9. Zijn de foto’s direct klaar?

Nee, de beelden die tijdens de family shoot gemaakt worden zijn RAW bestanden. Dit is te vergelijken met het vroegere negatief. In de studio worden de beste foto’s geselecteerd om na te bewerken. Het nabewerken houdt onder andere in dat de kleur, het contrast en de belichting van de beelden wordt geoptimaliseerd. Je ontvangt de nabewerkte beelden, in hoge resolutie, in een overzichtelijke galerij. De afgeleverde foto’s kunnen op diverse materialen afgedrukt worden.