Ben je op zoek naar een family shoot Delft? Heb je er ooit aan gedacht om een professionele family fotoshoot te laten maken? Misschien heb je dat niet. Hoe dan ook Charlotte van Wooning fotografie is je daarbij graag van dienst. Onze ervaren fotografe blinkt uit in het maken van familiefoto’s. We leggen bijzondere gebeurtenissen vast met de lens van onze camera. Je hebt niet altijd een reden nodig om een family shoot Delft te laten maken. Laat de mooie momenten van jullie speciale verbintenis vastleggen.

Dierbare herinneringen

Charlotte van Wooning fotografie ziet je graag glimlachen. Ook wanneer je jaren later de gemaakte familiefoto’s bekijkt. Genieten van de foto’s dat is wat we je kunnen bieden. De foto’s zijn spontane momentopnames zonder dat er strak geposeerde houdingen worden aangenomen. Kinderlijke onschuld, die ene verlegen glimlach, onderlinge tederheid en die ene onbedaarlijke lachbui. Het zijn de alledaagse situaties die een family shoot bijzonder maken. Je kunt een fotoshoot zowel thuis, in de tuin, op locatie of in de fotostudio laten maken. De studio is professioneel ingericht en voorzien van verlichting, foto props, achtergronden en accessoires. Door een huiselijke sfeer te creëren hoef je jezelf niet gereserveerd te voelen. Het doel is om samen een leuke tijd door te brengen en mooie foto’s te laten maken. Maak vandaag nog een afspraak voor een family shoot, ook als je liever foto’s op het strand, in de historische stadscentrum op het Agathaplein of in Museum Prinsenhof laat maken, is Charlotte van Wooning fotografie je graag van dienst.

Planning family shoot Delft

Als het gaat om professionele familie fotografie ben je bij Charlotte van Wooning fotografie aan een vertrouwd en bovendien ervaren adres. Van een newborn shoot tot zakelijke portretfotografie. De vakbekwame fotografe maakt herkenbare fotoshoots en is altijd aanwezig met advies en tips. Ben je onzeker voor de camera? Tijdens de fotoshoot valt de aanwezigheid van de camera je nauwelijks op. Juist door te kiezen voor een ontspannend moment waarop jullie als gezin met elkaar in een aangename conversatie zijn verwikkeld worden de mooiste foto’s gemaakt. Verwacht geen geposeerde houdingen en keurig opgestelde gezinsleden. Een family shoot mag rommelig verlopen. In een huishouden verloopt ook niet alles vlekkeloos. Zeker wanneer ook jullie huisdieren mee gaan, kan zich een onverwachte situatie voordoen. Vaak zijn het de onverwachte, maar spontane beelden die je jaren later nog doen glimlachen. De fotografe begeleidt de fotoshoot, die gemiddeld 1 à 1 uur duurt, en geeft daarbij subtiele aanwijzingen.

Afspraak en advies family shoot

Woon je in de omgeving van Delft en ben je op zoek naar een professionele fotostudio? Charlotte van Wooning fotografie in Den Haag maakt graag jullie family shoot. Heb jezelf een idee en een voorkeurslocatie? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en samen bespreken we de fotosessie. We lichten graag toe op welke materialen de foto’s gedrukt kunnen worden en wat de kosten van de family shoot zijn. Wil je graag voorbeelden zien van eerder gemaakte fotoshoots? Dat kan! Je kunt onze verschillende portfolio’s bekijken. Je kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak.

Family shoot Delft FAQ

1. Welke kleding past bij een family shoot?

Draag kleding die bij je past en waar je jezelf goed in voelt. Draag je nooit een driedelig kostuum, een avondjurk of hoge hakken? Trek dit dan ook niet aan naar de fotoshoot. Kom liever in je favoriete spijkerbroek en op sneakers naar de afgesproken locatie. Als je lekker in je vel zit en je voelt jezelf comfortabel dan zie je dat terug op de foto’s.

2. Moeten we allemaal hetzelfde dragen?

Nee, vermijd dat jullie er identiek uitzien. Verschillende kleuren passen vaak goed bij elkaar. Charlotte van Wooning fotografie geeft vooraf tips en advies voor de kleding. Te donkere kleuren en opvallende patronen laat je beter thuis. Accessoires zoals een mooie sjaal, een leuke hoed, armbanden en ringen geven een outfit net dat beetje extra.

3. Kunnen we een family shoot in Museum Prinsenhof laten maken?

Delft kent verschillende bijzondere fotolocatie, waar Museum Prinsenhof er een van is. Wanneer je hier een family shoot wilt laten maken, dan is het belangrijk om van tevoren te informeren of toestemming en/of een vergunning noodzakelijk zijn. Eventueel kan Charlotte van Wooning fotografie dit voor je navragen en regelen.

4. Waar moeten we rekening mee houden met een family shoot op locatie?

De meeste buitenlocaties, zoals een park of het strand, zijn openbaar toegankelijk. Dat betekent dat er altijd onbekende ogen kunnen passeren en meekijken bij het maken van de foto’s. Zorg dat je ruim voor de afgesproken tijd aanwezig bent en de locatie alvast wat kunt verkennen.

5. Wat is het alternatief bij slecht weer?

Mooie, sprekende foto’s hebben niet altijd zonlicht nodig. Zolang het droog is, kan de fotosessie gemaakt worden. Regent het en ziet het er niet naar uit dat het snel opklaart, dan kan de afspraak verplaatst worden. Eventueel kan er uitgeweken worden naar een binnenlocatie. Je kunt hier tijdens het plannen van de family shoot al rekening mee houden. Het is altijd praktisch om een alternatief achter de hand te hebben.

6. Wanneer kunnen we de foto’s zien?

De gemaakte beelden worden nabewerkt waarbij de kleur, het contrast en de belichting worden geoptimaliseerd. In de studio worden ook eventuele tijdelijke oneffenheden op de huid, zoals een puistje, weggewerkt. Het nabewerken duurt een aantal dagen. De foto’s worden in hoge resolutie in een online galerij geleverd.

7. Kunnen we voor iedereen een album van de mooiste foto’s laten maken?

De foto’s kunnen in album vorm afgedrukt worden. Je bepaalt zelf welke foto’s daarbij gebruikt worden en hoe het album eruit komt te zien. Dit geldt overigens ook voor eventuele uitvergrotingen, inlijstingen en foto’s die op canvas gedrukt worden.

8. Zijn afdrukken bij de kostprijs van de family shoot inbegrepen?

Charlotte van Wooning fotografie werkt met fotografiepakketten waarbij de duur van de fotosessie en een vooraf bepaald aantal foto’s dat geleverd wordt zijn inbegrepen. De afdrukken zijn daar niet bij inbegrepen. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie en de beelden zijn geschikt om op diverse materialen af te laten drukken.